“Parlementaire democratie” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “VrijheidsFront“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Parlementaire democratie” . . .

 1. Yvonne zegt:

  geef ons verdulleme allemaal een enkelband , we zijn (waren) vrije mensen, dus het virus is in de avond gevaarlijker? Meer verplaatsingen op de dag, meer mensen in de supermarkt op de weg, OV enz , dus het VIRUS slaat overdag genadeloos toe, reken maar dat ze de avondklok gaan instellen
  je zit gewoon gevangen in je eigen huis, diegenen die er blij mee zijn op VVD blijven stemmen hoor, met dank voor dit aangename leven heerlijk binnen zitten, anmehoela ik zit al vanaf zondag thuis geen mens gezien of gesproken, snapt u nu hoe dieren zich voelen die Bokito in diergaarde Blijdorp was niet voor niets doorgedraaid omdat een vrouw elke dag bij zijn verblijf naar hem stond te kijken

  Like

  • Ruben zegt:

   Veel dieren in Nederland hebben het beter dan veel mensen.
   Nu hoor ik dat de maatregelen nodig zijn tot zeker in april.
   Goh, wat een verrassing.
   Er komt geen einde aan, ook niet in april.
   Zal alleen maar erger worden.
   Alles om de mens psychisch te breken.
   Gefeliciteerd, vele zijn dit al
   Maar het (geestelijk) lijden , angsten, stress, zelfmoorden komen eens terug op de machthebbers en alle trawanten die ook maar enigzins hieraan meewerken.
   Ambtenaren, media etc etc.
   Eens zullen ze beseffen wat ze de medemens hebben aangedaan.
   Dan het besef dat de echte ellende nog moet beginnen.
   De afgelopen jaren, ihb 2020 was alleen psychologische oorlogsvoering tegen de burger.
   Om de mensen te breken en te laten wanhopen.
   Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die denken dat in nabije toekomst alles weer beetje normaal word.
   Optimistisch zijn kan soms goed zijn , maar de moeten ook realistisch zijn.
   Het komt niet meer goed, pas na de wederkomst van Jezus Christus.
   Dan is grootste deel vd mensheid reeds uitgeroeid en heeft er jaren afschuwelijk lijden en angst plaats gehad.
   Oa vervolging, martelingen, WO III, hongersnood, de pest, antichrist etc.
   Gelukkig zijn zij die reeds gestorven zijn in vriendschap met God.
   Er staat niet voor niets in de Bijbel dat er een tijd komt dat de overlevenden de doden zullen benijden en de mensen begeren om te sterven.
   Eens zal de hel losbreken op aarde, hij is aanstaande, maar wanneer?
   Sterkte voor iedereen 🙏

   Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Alweer zo’n opvallend bericht in het A.D.

  Amsterdamse politie zoekt op beelden naar relschoppers, 15 verdachten zitten nog vast
  De Amsterdamse politie zegt op basis van de beelden die zijn gemaakt rondom de uit de hand gelopen demonstratie op het Museumplein extra onderzoek te doen naar relschoppers die nog nog niet zijn aangehouden. Bij de rellen raakten ook twee politieagenten en een politiepaard gewond, meldt de politie. Vijftien verdachten zitten nog vast.

  https://www.ad.nl/binnenland/amsterdamse-politie-zoekt-op-beelden-naar-relschoppers-15-verdachten-zitten-nog-vast~acf9f810/

  Want volgende vraag is nou Hoeveel van die Romeo’s zitten er nou vast want het was toch duidelijk te zien dat dit gajes erop uit was om de zaak te laten escaleren.

  Daar zal verder dus geen onderzoek naar komen zoals in een fatsoenlijke bananenrepubliek de gewoonte is.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ik vind het heel erg voor het paard en jammer dat het niet meer politieagenten waren!!! Griezel-nazi-tuig- van-de-richel zijn het, moet je ze bellen als er echt iets is, komen ze niet maar paar oude vredige demonstranten met het gezicht in de straat drukken en ruw in busjes gooien tyfus gajes…. zal je dochter maar mee thuiskomen.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  En dat noemen ze nou in Nederland democratie !!!!!!! Wat een lachertje en dan het lef hebben om naar andere landen te wijzen !!

  Like

 4. andre zegt:

  En zo doet Rutte dat als demissionaire rat.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Stoer hoor een oudere man verrot slaan , groepen jongelui met wat voor afkomst zal me worst zijn met 30 personen of meer schijten ze in hun broek dan rukken ze met honden en paarden uit
   Eens was politie er toch om te helpen ? Verrot stuk vreten die de meneer geslagen heeft

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Yvonne op 19-1-2021 om 17.44 u.
    De laatste jaren is de politie geïnfiltreerd door buitenlanders , veelal moslims; zoals steeds vaker blijkt is één van de redenen daarvoor , het feit dat dat soort, moslims dus, héél gemakkelijk weerloze mensen in elkaar beukt , maar óók agenten van échte NL-afkomst zijn tot dergelijke delicten in staat als hun “chefs” dat van hen eisen. De laatste jaren worden politieagenten geselecteerd op “niet zelfstandig denkend , klakkeloos bevelen opvolgend, géén geweten hebbend “. Verder hanteren zij een “ambtseed van elastiek”, d.w.z. ze liegen en bedriegen, zoals Rutte, als zij óóit voor een rechter komen of een proces-verbaal wordt valselijk opgemaakt.
    Ik walg van dat huidige politie-zootje !!!!!

    Like

  • LUCIA zegt:

   Schandalig dat vuile tyfus nazi politietuig en dan vinden ze het raar dat er vuurwerk naar ze gegooid wordt.

   Geliked door 1 persoon

 5. dit is de logica van machtswellustelingen

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Ik verwacht niet anders van die Jan lul.
  Hij doet mutti Merkel in alles na.

  Wat heeft die avondklok voor nut?
  Zijn wij s’avonds besmettelijker?
  Nu gaan mensen gedwongen overdag bij elkaar op bezoek, naar de winkel etc.
  Dus krijg je hogere concentratie van virussen bij mensen thuis en in de winkel.
  Dit schiet niet op.
  RTL kopte vanmorgen “waarom duurt de 2e golf langer dan de eerste?”.
  Nou, vanwege de maatregelen die het alleen maar erger maken.

  De stress, niet naar buiten mogen, niet sporten verminderd je weerstand heel snel en maakt je bevattelijker voor virussen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Biden is bijna president en dus zegt de WHO: SUCCES: de griep bestaat niet echt meer

  Like

 8. LUCIA zegt:

  Het is puur machtsmisbruik als je tussen 8 en 9 uur de straat op gaat ( kwam van de super op een plein waar normaliter rond die tijd zeker 40 a 50 mensen vertoeven) ik kwam niemand tegen volledig uitgestorven en dat op een vrijdagavond het regende niet, dit is meer een because we can laat het aan een zootje…. paten over zo van yes we can, want enig nut heeft het niet . Ik hoop dat een hele f…g doos van Pandora over ze heen gestort wordt…. allemaal hiervoor verantwoordelijk

  Like

 9. Julia zegt:

  Ik ben er zo klaar mee met die hele willekeur van zogenoemde maatregelen https://www.telegraaf.nl/video/249285806/ajacieden-gewoon-naar-de-kapper-ondanks-lockdown
  Mensen die vanwege diabetes of andere aandoeningen uit preventie om de zes weken hun voeten laten controleren c.q. behandelen mogen niet naar de pro voet pedicure het is een schande. Als je maar ajacied bent en gekleurd dan mag blijkbaar alles. Zijn zij dan niet gevoelig voor het virus en lopen zij geen kans om de Britse variant op te lopen? Zelf de verplichte niet werkende muilkorf wordt niet gedragen. Dus hieruit blijkt als men geld heeft heeft men de macht en kunnen heel veel maatregelen worden genegeerd zonder afgestraft te worden. Dit algehele kabinet is het meest troosteloze wat wij ooit hebben gekend. Corrupt tot op het bot. Waar blijft Grapperhaus? Nu weer de waanzin van een avondklok er kan nog veel meer economisch om zeep worden geholpen maar ja what ever. Sorry als deze willekeur blijft voortduren voel ik er persoonlijk nog heel weinig voor om mij aan de regels te houden omdat hier puur sprake is van voorkeursbehandelingen en niets meer met de zogenoemde besmettingen te maken hebben. Deze willekeur en discriminatie past uiteraard binnen onze bananenrepubliek het ooit zo mooi voormalig democratisch Nederland. Zum kotzen.

  Like

  • Ruben zegt:

   Julia,
   Waarom hou jij je aan die krankzinnige maatregelen???
   Niet doen.
   Juist die maatregelen maken ons ziek, lichamelijk en geestelijk.
   Dat is juist hun bedoeling.
   Slavenmasker, 1,5m, sluiting winkels, sportscholen etc, beperkt bezoek etc.
   Dit komt allemaal uit de koker van satanisten, vrijmetselarij, sadisten.
   Eens zullen zij gebonden worden, in de eeuwige duisternis en hitte vd hel.
   Eeuwige verlaten en vervloekt door iedereen.
   Veel mensen vereenzamen, maar wat hun te wachten staat…..
   Eeuwig eenzaam en verlaten, zonder druppel troost of hoop.

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Ruben Ik leef mijn eigen leven en doe wat ik verantwoordelijk vindt voor de rest gooi ik een groot deel van de maatregelen naast mij neer. Maar dat onze rechtstaat weer discrimineert blijkt wel op het filmpje is duidelijk te zien om welke kapper het gaat en de ajacied die op de stoel zitten om zijn haar te laten knippen maar laten we wel wezen het zijn zwarten en die worden uiteraard niet beboet. Dus laat die waardeloze minister van Justitie Grapperhaus dan ook niet verder dreigen met boetes naar andere burgers. Ongeloofwaardig dus wat mij betreft heb ik ook geen hoge pet op van onze corrupte rechtstaat die vol zit met o.a. D66 en overige linkse rechters.

    Like

 10. BigLJohn zegt:

  Iran kent de godsdienstpolitie, Nederland de Corona-politie (Boa’s). Onze Ayatolla heet Rutte, en we zullen hem NA de verkiezingen weer gewoon terug zien op zijn post. Zijn nieuwste troef is de avondklok. De gehele tweede kamer was er op tegen, maar who cares, die avondklok komt er toch. Want wie durft Ayatolle Rutte tegen te spreken ? Nederland is een mix aan het worden tussen Iran en de DDR, want ook Moslims zullen steeds meer te zeggen krijgen. Vluchten is geen optie meer daar de Coronagekte wereldwijd speelt. De enige optie om aan dit alles te ontkomen is de pil van Drion. Een wanhoopsdaad zal dan ook gaandeweg bij velen toeslaan….

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Vrijdag is het zo ver maar nu een ander vraag er zijn mensen die in ploegen werken die starten om 22.00 uur tot 6 uur in de morgen.

  Like

 12. Lost zegt:

  https://www.ed.nl/eindhoven/vrees-voor-radicaal-geweld-door-avondklok-ik-lig-wakker-van-groeiende-groep-die-zich-anti-overheid-noemt~a0c29a21/180452394/

  Ik ben hiervan geschrokken en momenteel kotsziek. De gestapo betaat al in Nederland, het is verweven met de politie en word onder een andere vlag gebracht. Nergens de vaag Waarom mensen tegen de overheid keren, want ja, het kan toch niet zijn dat iemand het oneens is met hun geweldige regeer methoden en politieke visie…..stel je voor zeg, dat iemand het oneens is.

  En dat er vanuit deze politiek en methoden tot heersen een enorme dreiging uitgaat is al helemaal tegen het verkeerde been….

  We worden geregeerd door narcisten, door dictatortjes die geweld niet schuwen om te heersen en het ontoelaatbaar vinden dat mensen geweld als enige oplossing gaan zien om nog te mogen leven.
  Dat zoiets als deze raad bestaat is al een teken aan de wand van de eerste orde….

  Dit is niet eng, dit is een stap verwijderd van razzia en opsluiting.
  Dit is wanneer geweld juist gerechtvaardigd word.

  Denk dat deze lieden het handvest van de rechten van de mens eens moeten lezen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s