Public Relations (PR) tot kunst verheven

(Door: “bozeoudeman”)

Wat ik de nieuwe globale ooit nationaalsocialisten moet nageven, is dat zij hun PR heel goed op poten hebben gezet. De gemiddelde mens zal hen door een goed geoliede PR-machinerie zien als wat zij over zichzelf stellen dat zij zijn, fatsoenlijke links georiënteerde partijen die het heil en het welzijn van de wereld wensen te dienen. Hillary Clinton liet zonder enige terughoudendheid weten dat zij de enige mens was die tussen ons mensheid en Armageddon stond en stelde hiermee dat als men op Donald Trump zou stemmen dat dan het einde van de wereld spoedig zou volgen.  

Ik geef direct toe dat zij met mededaders als Obama en meer van dit soort haar uiterste best heeft gedaan om via totale vernietigende straatterreur van Antifa en BLM, als soort nieuwe SA- troepen van de Democraten, die profetie van haar tot waarheid te laten worden. Vier jaar lang stond de VS in brand en rara wie er na een via straatterreur nu uitgeroepen noodtoestand het stokje overneemt? Maar het gaat hier straks om ‘rechtse’ terreur, dus dan is het goed.

Ongetwijfeld zal de ‘Democraat’ Biden direct ingrijpen via een immens grote troepenmacht die hem als president moet dienen, als bedrogen Republikeinse kiezers zich nog langer op straat begeven om te protesteren tegen de ordinaire wijze waarop de nu nog vermeende staatsgreep van de Democraten via het op grote schaal frauderen van de verkiezingen is uitgevoerd. De historie zal vast en zeker ooit de bewijzen hiervoor uit de voorlopig nog geheime archieven van die onfrisse Democraten weten op te vissen.

Maar vooralsnog moet de wereld nu opgetogen zijn, want de ‘good guys have won’. Dit praatje zal vier jaar lang rond gonzen en de gewone mens zal het herhalen als waarheid, ook al is de waarheid ironisch genoeg vaak het omgekeerde. Wat ooit links was, is nu reactionair rechts en wat rechts was, is reactionair rechts gebleven. En was dit neplinks eigenlijk niet altijd al reactionair rechts? Die vraag doemt op als je naar de daden van dit links kijkt. Veel van hun daden kunnen echt het plakkaat links of progressief niet verdragen, zoals vandaag ook wel weer blijkt.

Echte linkse partijen wensen niet mee te werken aan de brute verkrachting van vrijheden, het verbieden van meningen, het vermoorden van vrije nieuwsgaring en het straks niet langer kunnen brengen van onafhankelijk nieuws. Echt links heeft ook nog nooit bestaan: echt links staat voor echte vrijheid voor en van iedereen, iets wat ook inhoudt dat zaken als respect en acceptatie niet enkel van één kant kunnen komen. Waar, neplinkse carnavalsocialisten, heeft dat ooit plaatsgevonden?

In jullie Nationaal Socialistisch Duitsland; het Stalinistische gedrocht dat de Sovjet Unie was; het moordparadijs China onder Mao; het ontspoorde Sandinistische project; de killing fields van Pol Pot; de terreurmachine in Merkel haar geliefde DDR? Nergens dus! De titel links is eerder een ander naampje voor dictatuur van een elite van meestal superrijken en is het summum van een superkapitalisme zoals vandaag duidelijk wordt. Bill Gates als rijkste man van de wereld brult iets en met name alle de zich links presenterende partijtjes volgen de valse profeet Gates blindelings.

Zoals al gesteld heeft dit neplinks een geweldige PR-machinerie opgezet, een machinerie die alle waarheden als leugens overschildert via vrijwel de totale media, waardoor het niet vreemd is dat de gewone mensen op straat dit alles napraten als waarheid. Het is in principe ook de waarheid als er maar één waarheid bestaat, als men enkel een verhaal als enige ‘waarheid’ te horen krijgt, is en wordt dit verhaal op die manier ‘terecht’ door gebrek aan tegenargumenten ook op de lange termijn gezien als de heersende waarheid.

De taak waar vrijheidsstrijders het eerst aandacht aan moeten geven, is eigen media opbouwen om mensen met de andere kant van die heersende ‘waarheid’ te bereiken. En daarvoor is men binnen een dictatuur het meest bevreesd. Zoals bleek nadat “Gezond Verstand” in de kiosken verscheen. Het verschijnen van bladen die de bestaande ‘waarheden’ willen ontkrachten door de concurrentie aan te gaan met datgene waarvan de elite vindt dat het volk mag weten, is terecht hun grootste angst.

Onmiddellijk treedt dan hun zieligheidmachine in werking en zoals altijd is dan degene die de waarheid van meerdere kanten wenst te belichten de snoodaard. De aanvaller van de dictatuur is dan de ‘nazi, racist, fascist’ in de hoop dat de aanvaller hier zo geschokt mee raakt dat hij/zij stopt met de elite aan te vallen en weer netjes ‘de bek houdt’, zoals die dictatoriale elite dat wenst. Schelden is het enig dat zij hebben want op echte wapenfeiten kunnen zij zich niet beroepen.

Naast de AOW is niet veel te bedenken wat voor goeds we verder aan toen nog wel links te danken hebben. Verder is het internationaal treurig dat de president die de oorlog tussen de VS en Vietnam heeft beëindigd, de Republikein (dus fout) Richard Nixon, nog altijd als akelige nare man door de pers wordt afgeschilderd, dit in tegenstelling tot de man die de oorlog tussen de VS en Vietnam is gestart, de Democraat (dus goed) John F. Kennedy, die nog altijd als een vredelievende held en heilige wordt vereerd. Kwestie van hoe de pers zaken brengt?

Obama is eenzelfde soort laken een pak; de man die de wereld een vernieuwde Koude Oorlog met Rusland heeft gebracht, naast meer strijd dan twee voorgangers samen en onder andere mede verantwoordelijk is voor wat er nu vanuit Libië op Europa afkomt. Ja, genocide, daar sprak hij  over. Dit klopt, genocide op blanken in Europa. Ondanks dat alles wordt de man bewierookt door velen. Waarom? Simpel, een goede PR. Trump zal hetzelfde lot treffen als ooit Nixon en men zal ook zijn naam met walging uitspreken. Wie herinnert zich Nixon als vredestichter en wie Kennedy als oorlogszuchtig? Hoe iemand wordt herinnerd, bepaalt de pers en als de pers niet meer objectief is, dan staat dictatuur al in de gang.

Waarheid als nepwaarheden via het zaaien van angsten en doemvisioenen door te suggereren wat voor vreselijks er zal gebeuren als de kiezer op, zoals deze oplichters vrijheidslievende burgers en partijen noemen, ‘neonazi’s’ gaat stemmen: dan volgt Armageddon! Vrijheid en waarheid zijn twee zaken waar dit zich links noemend zooitje als de dood voor is, ze kunnen het einde inluiden van hun heerschappij, het einde van hun vaak ook geldelijk parasiteren, het einde van hun profiteren, het einde van corruptie en van een baantjescircuit, waar zij vaak al decennia lang in schijnheiligheid van profiteren, vanaf de dag dat zij PR tot kunst hebben verheven.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Public Relations (PR) tot kunst verheven

 1. Bob zegt:

  De eerste AOW uitkeringen waren van
  gestolen geld.

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Laat het aan de media/pers over, om je Stront te verkopen als een kroon en rioolwater als 20 jaar oude whiskey, had het eergisteren hier nog met een vriendin over.

  Like

 3. fredjohan zegt:

  De tijd dat begrippen als links en rechts gangbaar waren zijn voorbij. Het is nu globalisme tegenover nationaal patriottisme. Globalisten hollen achter de grote financiële en politieke belangen aan, die naar een wereldregering in handen van deze belangen streven. De gewone mensen in dat systeem zijn ontheemd, zonder eigen gemeenschap en tot slavernij veroordeeld.
  De strijd die we moeten voeren is gericht op het behoud van onze gemeenschap, onze vertrouwde omgeving, onze cultuur en normen en waarden. We moten elkaar steunen in deze strijd, die je als een nieuw sociaal gevecht kunt zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s