Aan Erik Mouthaan

Erik Mouthaan, “journalist” van RTL Nieuws.

(Door: “VarAway”)

Beste meneer Mouthaan,

Ik heb uw lijstje eens doorgenomen. U “vergat” wél enkele pluspunten en tjonge jonge… uw minpunten zijn niet mals! Enne, het Nederlandse kijkerspubliek moet en zál die perfide Trump een lesje leren! U durft best wel, moet ik zeggen. Ik woon in de VS, in Wisconsin, zgn. “Fly Over country and home of the Deplorables”, althans volgens Hillary.

IEDEREEN ( dus óók Rubberen Rutte ) heeft het Wuhan-virus onderschat, en niet alléén Trump.
(ik blijf het Wuhan-virus noemen, zoals er ook een Spaanse griep heerste) Of die mensenrechten schenders in China het nu leuk vinden of niet.

DANKZIJ de “full speed ahead” orders van Donald Trump hébben we nu de verschillende vaccins, die dus allemaal in de VS ontwikkeld zijn!!

De “kooien” voor die kinderen die van hun “ouders” (?) werden gescheiden, zijn afkomstig van de “Messias” (en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede) Barack Hoessein Obama. De “echte” ouders van die kinderen claimen hun kids JUIST niet terug, omdat zij weten dat ze (die kids dus)  in de VS kunnen blijven en zij als ouders via gezinshereniging tóch een toelating tot de VS gaan krijgen. Let u maar eens op hoe Biden/Harris gaan pushen voor die toelatingen! Een nieuwe golf van toekomstige Democraten-stemmers ligt in het verschiet.

Het pushen” van gebruikmaken van Trump-hotels of Golf Resorts? Give me a break. Ik dacht dat juist Hillary dit tot een kunst had verheven met haar “pay for play” betalingen aan haar Clinton Foundation, toen zij minister van Buitenlandse Zaken was. Anders kreeg men geen toegang tot Hillary…

Bijna iedereen in het Congres en de Senaat is zo corrupt als de neten.

Gratieverzoeken en gratieverleningen?

Hoeveel zijn er verleend door Donald Trump? Hoeveel zijn er verleend door Obama? (ook nog op de laatste DAG vasn zijn presidentschap?) Hoeveel zijn er verleend door Bush jr.? Hoeveel zijn er VERLEEND DOOR BILL CLINTON!!!!!!!?????

Overigens vond ik, ondanks alles, dat Bill Clinton een goede POTUS was!

Bij de pluspunten vergeet u dus voor het GEMAK, of expres (?) Donald Trump´s GEWELDIGE DOORBRAAK tussen Israël en de moslimlanden Verenigd eArabische Emiraten, Bahrein, Oman, Soedan, Marokko… en er zit nog meer in de pijplijn, alhoewel dat met Biden wel als een nachtkaars zal uitgaan… (want die zielige corrupte & Joden hatende “Palestijnen”)

De erkenning dat Jeruzalem de HOOFDSTAD is van Israël en het verplaatsen van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem.

Erkenning van de Golan als rechtmatig deel van Israël.


Uniek gebeuren en ” EEN NOBELPRIJS VOOR DE VREDE ” waardig!

Het heuglijke feit dat onder Donald Trump’s regering de VS energieonafhankelijk
zijn geworden en ’s werelds grootste producent van energie (olie en gas)
is geworden. Dank u!

Door:
“VarAway”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aan Erik Mouthaan

 1. htskday zegt:

  Hier nog een paar pluspuntjes…

  Trump Administration Accomplishments:

  https://www.whitehouse.gov/trump-administration-accomplishments/?utm_source=link

  Like

 2. Jan zegt:

  Erik Mouthaan
  @erikmouthaanRTL
  ·
  15m
  Amerika krijgt een president die niet elke dag de journalistiek aanvalt.
  Vergis je niet: de vorige regering waar Biden onderdeel vanuit maakte ging achter klokkeluiders aan en hield veel info achter. Maar zette in elk geval niet het volk op tegen de vrije pers.

  Like

 3. Groene Leeuw zegt:

  Zeer goede reactie. Jammer dat President Trump niet nog eens 4 jaar door kan gaan….

  Like

 4. Lilith zegt:

  Erik Mouthaan is een dweil w.b.de Amerikaanse politiek en hij zal er snel genoeg achter komen.Dat geldt overigens ook voor t Mestreechse schoonzoontje van Pelosi; een meelopertje. RTL en de NOS kunnen binnenkort bij het grofvuil; uithangborden van de onbetrouwbare NL ‘media”

  Like

 5. Julia zegt:

  Gewoon negeren deze linkse journalist. Ik kan absoluut geen enkele waarde hechten aan zijn sterke voorkeur voor links het straalt er vanaf. Maar ja in dienst van de NOS uiteraard.

  Geliked door 1 persoon

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  You’re barkin’ up the wrong tree, Var Away! Erik Mouthaan is een onbetekenende pion op het schaakbord. Hij vertelt het nieuws zoals hem wordt opgedragen. En dat doet hij kennelijk goed, want hij mag het al jaren blijven doen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Sinyo zegt:

   Waarde heer Kohler met uwe tekst ben ik het helemaal eens . . . .
   Deze Eikel Mouthaan hoort echter niet thuis op het schaakbord. Is teveel eer voor deze trekpop. Beter voor hem is het spelletje Ezeltje Prik, waar hij wordt lek geprikt.
   De pion doorbraak is een belangrijk middel om in het pionnen eindspel een vrijpion te creëren. Vaak worden er een of twee pionnen geofferd zodat een andere pion als eerste kan promoveren. Zo snel mogelijk een nieuwe dame halen is natuurlijk het doel :o).

   Like

 7. R Thomasson zegt:

  @VarAway. Als bewoner van Wisconsin bent u meer bekend met de situatie in de VS als de ene Erik Mauthaan, die danst naar de pijpen van zijn “linkse” bazen. Net als Pravda en Neues Deutschland (DDR) journalisten, houdt hij zich precies aan de huisregels. Al wonen wij niet in Amerika, hebben sommige van ons genoeg common sense te begrijpen wat Trump goed of fout deed. Ik kan paar goede dingen noemen: a) Hij pleitte Amerikaanse industrie terug te brengen naar de VS. Als een zakenman begrijpt hij hoe gevaarlijk is de huidige situatie, waarin de grootste deel van de Amerikaanse productielijn is in China. Dat maakt Amerika zeer gevoelig voor chantage. Zeker als men weet, dat de huidige regime in China verborgen vijandige trekken tegenover het westen vertoont. Denk aan de Chinese (staats)hackers die non-stop aanvallen doen op Amerikaanse en Europese bedrijven, instellingen en organisaties. Zij schuwen ook geen andere vormen van spionage. China gedraagt zich als een vijand, en niet als een bevriend land. b) De Wuhan-virus is een biologische wapen die bedoeld is: 1) een hele generatie oudere, gehandicapte- of zwakke Chinezen van de aardbol te vegen. Zij willen geen geld geven voor pensioenen of uitkeringen. De jongere generatie is te klein om ze te verzorgen. Dus, een pandemie is een goede oplossing. Zij hoeven niet naar T4 Hadamar te worden gestuurd. 2) De wereldeconomie in elkaar laten storten, en een chaos op wereldniveau creëren. Dat maakt alle landen in de wereld afhankelijk van de Chinese economie, en laat de kassa rinkelen. c) De wens van Trump om immigratie uit de Derde Wereld drastisch te beperken. Hij wil niet van Amerika een verzamelplaats maken van analfabeten, Jihadisten en Bad Hombres die nog meer drugs en zware criminaliteit zouden brengenhttps://www.youtube.com/watch?v=AneeacsvNwU

  Geliked door 2 people

 8. bobzelf zegt:

  Energieproductie en –invoer – Statistics Explained

  Dec 11, 2020 — Rusland was in 2018 de grootste leverancier van de EU van ruwe olie, aardgas en steenkool. Productie van primaire energie per brandstoftype,

  het lulverhaal
  die denkt dat u en ik gek zijn
  usa lulverhaal gaat over 2012 tot 2016
  maar ja effe cheuqen ??
  waarom ???,
  de domboos kan JE ALLES WIJSMAKEN !!!

  Erik Mouthaan is een onbetekenende pion op het schaakbord. Hij vertelt het nieuws zoals hem wordt opgedragen

  Erik Mouthaan is een dweil w.b.de Amerikaanse politiek

  DUS ZIT OP HET NIVEAU VAN DIE ANDERE KLOOTZAK

  En mijn geliefde onderwerp: Amerika. Met Joe Biden als nieuwe president slaat de VS een nieuwe, meer progressieve weg in.
  BY CHARLES GROENHUIJSEN

  dat ze die nog niet gecastreerd hebben die typhus lul

  WAAR DE USA GROOT IS IS ???

  STARTEN VAN OORLOGEN EEN 240 IN 200 JAAR
  NOOIT IN DE BUURT
  ALTIJD TER BESCHERMING VAN HUN EIGEN GRENZEN !!!! WHAHAHAHAHAH
  EN
  ER NOG NOOIT 1 GEWONNEN …..

  en zo worden u dus gewoon alle leugens eindeloos verteld .

  alsof het een bukraket was , whahahaha , van mijn OOM VLADIMIR

  KOTSZIEK , WERKELIJK KOTSZIEK

  je moet JE VIJANDEN ,VLAK BIJ JE HOUDEN .. !!!!!

  EN HET HOUDT MAAR NIET OP ,,,,,,,

  OOM BOBZELLUF

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s