Nuttige idioten helpen links bij uitsluiten van rechts

(Door: Wouter Roorda)

Het schijnbare monopolie op fatsoen

Nuttige idioten helpen politiek links een belangrijk deel van het politieke spectrum in Nederland uit te sluiten. Niet alleen worden partijen als FvD en PVV kaltgestellt, mensen met rechtse opvattingen worden monddood gemaakt of op een maatschappelijk zijspoor gerangeerd. Links claimt het monopolie op fatsoen, aldus betoogt Wouter Roorda.

Wie wijst naar links, krijgt niet alleen allerlei linkse figuren en (gesubsidieerde) organisaties achter zich aan. Hij of zij loopt ook het risico mikpunt te worden van politiekcorrect rechts. Daardoor blijft extreemlinks buiten schot en wordt zelfs salonfähig. Gekrakeel in politieke jongerenclubs had vorig jaar een heel verschillende uitwerking op de politieke moederorganisaties. Het opereren van extreemrechtse krachten binnen FvD leidde tot wekenlange ophef en betekende bijna de ondergang van die partij. Dat er binnen jongerenorganisatie ROOD van de SP een groep opereert die zich Communistisch Platform noemt en die zich voorbereidt op de gewapende strijd, leidde tot weinig ophef.

Lees verder>>>
(h/t K. J.A.M. W)  

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Nuttige idioten helpen links bij uitsluiten van rechts

 1. Julia zegt:

  Alleen links heeft het voor het zeggen. Geen tegenspraak en geen enkele kritiek wordt getolereerd dankzij die linkse angstige goedgelovige onbenullen zit het hele land in een totale lockdown en wordt onze jeugd met de dag meer en meer de dupe door de schadelijke leerachterstanden die nog moeilijk in te halen zijn. Onze hele economie wordt kapot gemaakt, ons maatschappelijk en sociaal leven loopt onnoemelijke schade op toename van stress, burn outs en zelfmoorden dan wil ik het aantal nog niet noemen die het überhaupt niet meer zien zitten. Het is schandelijk als zelfs een OMT lid Gommers tegen de desastreuze maatregel van de avondklok is en waar uiteraard de man gelijk in heeft omdat nergens is bewezen dat dit zou helpen dan is Rutte en de rest van het OMT toch nog ongeloofwaardig. Onbegrijpelijk dat deze mensen alsmede de burgemeesters geen enkel begrip hebben voor de enorme impact wat dit voor de burgers is. De vrijheid is het meest kostbare goed wat ons bewust verder wordt afgenomen en er geen enkel zicht is wanneer er een einde komt aan het slopen van onze economie en de rest van de krankzinnigheid. Dit alles om een virus? Ik geloof er helemaal niets meer van. Uiteraard worden de partijen als PVV en FvD verketterd door het ziekelijk links https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/video-thierry-baudet-gaat-los-op-avondklok-waanzinnig-inbreuk-op-de-vrijheid-dit-slaat-nergens-op/ Ook Baudet heeft groot gelijk dat het nergens meer op slaat dan dat het alleen meer en meer schade toebrengt en zeer zeker de komende jaren merkbaar zal zijn. Dan hebben we uiteraard te maken met draaikonten zoals o.a. D66 en Groen Links eerst zogenaamd tegen en nu instemmen dit alleen uit belang om in de blauwe zetels te kunnen blijven plakken. Schandelijk en gewetenloos dat zij hiervoor mee draaien maar wel de totale verkeerde kant op ik hoop dat ze op 0 zetels komen. Hoe kan men nog vertrouwen hebben in dit soort linkse draaikonten.

  Like

 2. Boike zegt:

  “Links claimt het monopolie op fatsoen, …..”
  Sinds wanneer is, censureren, uitsluiten monddood maken, op een maatschappelijk zijspoor rangeren, een cordon sanitraire, pesten, aantasten van vrijheden en wat dies meer zij, een uiting van fatsoen ??? Past dit “fatsoen” wel in onze beschaving ??? Beschaving betekent immers een verfijnde manier van omgaan met elkaar. Hoe barbaars is het extreem linkse fatsoen ???

  Geliked door 2 people

 3. Bob zegt:

  De voorposten gevechten voor een
  staats greep zijn allang aan de gang.
  Het gevoel geeft aan dat je hier in
  Duitsland van de 30er terecht bent
  gekomen.
  Hebben de mensen goede geschiedenis
  les op school gehad of is door de media
  alleen het korte termijn geheugen in
  werking.
  Degene die hieraan mee werken hoor je dan
  het hardst klagen.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Dat doet extreem links al sinds de jaren 80 met geweld en list en bedrog.Er zijn in nederland de laatste decennia al 3 politieke aanslagen geweest op rechtse politici,door extreem links.

  Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  Mensen met rechte opvattingen zijn meestal gewoon mensen met normale opvattingen die graag in een hoek gedrukt worden door mensen met slechte intenties en bizarre opvattingen.
  Al jaren liegt de complete media alle mensen met normale opvattingen de rechtse hoek in en alle waanzin en bizarre opvattingen prijst men de hemel in.

  Men is gewoon bang van de waarheid omdat men liegt dat men barst en de waarheid hun leugens onderuit haalt.

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  Als je stopt met subsidie geven aan deze organisaties zijn ze morgen weg.

  Helaas is het zo dat de PVDA begonnen is om eerst raaskallers te laten schreeuwen en betogen, vervolgens de MSM een “discussie” op gang te laten brengen en dan kan de politiek weer de bekende foute beslissingen nemen.

  Inmiddels doen alle kartel-partijen hier aan mee.

  Zo doorzichtig dat je je echt niet hoeft af te vragen waarom islam-bruidje Kaag 3000 organisaties subsidieert. Naast het feit natuurlijk dat ze geld geeft aan de organisaties waar ze een adviserende -rol of een baan wil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s