VIDEO: Legendarische toespraak van Pieter Omtzigt (CDA) over de Haagse kliek en de toeslagenaffaire (19-01-2021)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Legendarische toespraak van Pieter Omtzigt (CDA) over de Haagse kliek en de toeslagenaffaire (19-01-2021)

 1. karton zegt:

  Geweldige politicus, jammer dat hij bij het CDA zit.

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Helemaal met deze man eens. Maar ja het is en blijft werkelijk ongelooflijk dat de massa achter de politieke crimineel Rutte blijft staan in plaats hem een flinke trap na te geven. Omzigt zou een hele goede kandidaat zijn om de rol van crimineel Rutte over te nemen met daarnaast Wilders dan zouden we eens een evenwichtig kabinet kunnen krijgen en laten we vooral ophouden om al die nietszeggende splinterpartijen toe te laten. Teveel partijen, teveel tijdverspilling, teveel nietszeggende figuren in de blauwe zetels dat kan een land geen goed doen. We moeten gewoon twee partijen hebben zowel republikeinen als democraten en de rest van die Haagse bende kan gewoon naar huis en snel een andere baan gaan zoeken. Het is blunder op blunder, informaties achterhouden maar ondertussen miljarden zonder meer verspillen. Schandelijk dat dit binnen deze bananenrepubliek zoveel jaren heeft kunnen duren. Nederland moet Nederland weer worden en de rechtstaat dient van corruptie schoongeveegd te worden. Ongelooflijk dat de politieke criminelen niet worden vervolgd voor hun enorme wandaden die heel veel gezinnen totaal kapot hebben gemaakt. En nog werkt de correcte afwerking van deze affaire zoals de vergoedingen zo traag als een slak. Zolang dit zooitje in Den Haag het nog voor het zeggen heeft en klungels zoals Van Huffelen bij de Belastingdienst de scepter zwaait (ze was als directeur GVB al met van alles bezig behalve goed leiderschap) zal er niet veel goeds van terecht komen. Het blijft klungelen en een chaos. Onbegrijpelijk dat mensen nog vertrouwen hebben in de huidige politiek en onze rechtstaat.

  Like

  • karton zegt:

   Quasimodo Rutte voelt zich het meest thuis als “baas” van de “Haagse Kliek” , zoals dhr. Omtzigt dat zootje noemde.
   Voor dit minderwaardige onderkruipsel, Rutte dus, heb ik géén woorden meer kunnen vinden, ongelóóflijk dat er nog échte Nederlanders bestaan die hun stem verkwanselen aan deze gewetenloze kakkerlak !

   Like

 3. Peter zegt:

  Geen woord Spaans bij,roept Geert of Baudet dit is het Populisme,en zo breekt de MEDIA,Nederland tot de grond toe af,want die werkt hier keihard aan mee,en zit vuistdiep in de Club die hun finacieel steunt ,je kan mij niet wijsmaken dat er nog mensen zijn die een krant kopen

  Geliked door 2 people

 4. Marc zegt:

  Yesssssss. REVOLUTIE!!!!!!

  Like

 5. duinsnip zegt:

  Gaan velen nu begrijpen dat Rutte de aanvoerder is van de Vereniging Van Draaideurcriminelen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Groene Leeuw zegt:

  Wat een eerlijke vent, Pieter Omtzigt. En wat heerlijk om te zien hoe hij Rutte een Knock-Out geeft….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s