Antifa houdt huis tijdens inhuldiging Biden: hoofdkantoor Democraten aangevallen

Amerikaanse vlag op straat verbrand, agenten geïntimideerd

PORTLAND (OR) – Terwijl Joe Biden woensdag werd ingehuldigd als de nieuwe president van de VS, gingen zeker honderden Antifa-aanhangers in diverse plaatsen de straat op. De Amerikaanse vlag werd verbrand, agenten aangevallen en geïntimideerd en het hoofdkwartier van de Democratische partij in de staat Oregon werd belaagd door linkse extremisten.

Volgens Amerikaanse media keert de extreemlinkse organisatie zich tegen de komst van de Democraat (78) en tegen de politie. In Portland kwam het tot confrontaties met ordetroepen. Zo’n 150 activisten verzamelden zich bij de Revolution Hall en sloegen de ruiten in van het hoofdkantoor van de Democratische partij in Oregon. Ook spoten ze graffiti op de muren van het gebouw. De politie verrichte daar meerdere arrestaties voor.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Antifa houdt huis tijdens inhuldiging Biden: hoofdkantoor Democraten aangevallen

 1. Peter zegt:

  En ze krijgen er ook nog geld voor van de Democraten,aan Socialisten kan je het overlaten hoe je een land moet slopen .

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Het beroepsactivisme waarvan de betekenis uiteen kan lopen van “terrorist” via “politiek activist” tot aan “beroepsmatig vrijwilliger” dient enkel de hoogste bieder, een echte reden, behalve geld, word meestal niet nodig geacht, zeker niet nu Trump is verdwenen en de terreur zich in andere richtingen kanaliseert, het zich afzetten tegen de maatschappij is klaarblijkelijk een psychische stoornis, een aangeboren afwijking van het aanpassingsvermogen en onvermogen om op andere wijze van mening te kunnen verschillen of zich hierin te kunnen schikken of te accepteren, het terugvallen op geweldpleging een teken van onvermogen…..of een opstapje voor een carrière in de linksche politieke scene.
  De LLB (Linksche Looney Brigade) heeft echter een duidelijk monopolie op onaangepast gedrag en geweld vanwege innerlijke en aangeboren ontevredenheid…..of een rol die zij zichzelf toebedelen, net zoals de zuurpruimige socialisten die zich goed laten betalen om in programma’s vanaf het MediaPark dagelijks af te geven op de democratie en het volk, het links lullen en rechts de zakken vullen….zonder avondklok.
  De gevolgen van het Carolavirus zijn ondergeschikt aan de bijwerkingen van het bewust zieklullen van het gepeupel via praatjesprogramma’s, het dagelijkse portie indoctrinatie van deze SOA (socialistisch overdraagbare aandoening) is de echte killer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bob zegt:

  Het zal door de media weer aan Trump
  worden verweten.
  Ze vergeten, wie wind zaait zal
  storm oogsten

  Geliked door 4 people

 4. Pingback: Antifa houdt huis tijdens inhuldiging Biden: hoofdkantoor Democraten aangevallen! | eunmask

 5. Bas zegt:

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  BLM die hun vriendjes de Democraten aanvallen, ongelooflijk ! Het begint al vanaf de eerste dag al goed. Laten ze Joe en Kamala ook maar naar de eeuwige jachtvelden sturen. Met zo’n rotzorie in de VS lijkt mij een tweede burgeroorlog onvermijdelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s