Biden´s Sturmabteilung (SA) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Biden´s Sturmabteilung (SA) . . .

 1. Astrid zegt:

  Met een wapen en een regenboogvlaggetje in den hand trekken zij door het ganse land….

  Dit soort ‘mensen’ zijn innerlijk zeer verdeeld en sowieso altijd boos en ontevreden. Zij richten zich immer op de buitenwereld en spelen, net als de elite, voor god en bedrijven daarbij symboolpolitiek. Het zijn onvolwassen wensdenkers. Het zijn ook matennaaiers die proberen met hun zogenaamde diversiteitspolitiek juist mensen tegen elkaar op te zetten. Een burgeroorlog in de VS is dan ook onvermijdelijk.

  In alle landen met het pentagram in de nationale vlag [ook de linkse hobby-instanties als een EU en V.N. e.d.] zullen oorlogen komen. Het zijn de reeds bekende broeinesten van de wereld, u kent ze bijna allemaal al.
  Het pentagram vertegenwoordigt de innerlijk verdeelde mens op Aarde die zich op de buitenwereld en de macht richt. En dan zijn er nog velen die de dualiteit opzettelijk bevorderen. Het zijn gevaarlijke goochelaars en illusionisten, rechtstreeks uit de hel geïncarneerd en waarnaar zij zullen terugkeren, wanneer inzicht en inkeer uitblijven. Tot die tijd zullen zij ons leven op Aarde verder doen verzuren.

  Het trieste is, dat het altijd al zo is geweest vanaf het moment dat de mens incarneerde en hij als extra gereedschap intellect heeft meegekregen. Dieren hebben geen intellect en daarom hebben we zelden ruzie met dieren.
  Wat heeft de mensheid in haar evolutie nu eigenlijk geleerd? ‘Hebben’ blijkt nog steeds belangrijker te zijn dan ‘zijn’ en dit terwijl niemand na de dood zijn hebbedingetjes mee kan nemen.

  Laat die u.f.o.’s nu maar komen, want ik denk dat de mensheid er zelf niet meer uit gaat komen. De Aarde zelf gaat ook in opstand komen. De aarde is namelijk ook een lichaam, een kosmisch lichaam. Al die bommen en gif doen haar geen goed.

  De enige weg vooruit is de weg naar binnen, waar men tot inzicht kan komen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s