CITAAT Geert Wilders

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “VrijheidsFront“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CITAAT Geert Wilders

 1. Tistochwat zegt:

  Het spijt me dat ik het moet zeggen, maar ik ben woedend. Alsmaar hameren op ‘vaccineren’!

  Wilders, stop je energie in het eisen van de behandeling van ‘corona’ m.b.v. medicijnen, zoals ivermectine.
  Je weet $#@!@#$%^&^%$#@ toch dat dat ‘vaccin’ gevaarlijk is? Waarom laat je dan toe dat mensen het geïnjecteerd krijgen? Waarom wil je dat stimuleren? Waarom heb je daar zo’n haast mee? Hoe denken Martin Bosma en Fleur Agema hierover?

  Ik word Wilders een beetje zat, maar ik zal tóch op hem gaan stemmen omdat hij de enige is die ons wil beschermen tegen het ‘islam-virus’.

  Like

  • M. zegt:

   Veel meer keus is er inderdaad niet en zelfs daar word je belazerd.
   Ze spelen allemaal hetzelfde spelletje met het hameren op vaccins en dat bij een bevolking met 10 miljoen chronisch zieken???
   Voor welke mensen het ronduit gevaarlijk is als het al gevaarlijk is voor gezonde mensen en veel mensen hebben of krijgen corona NA vaccinatie.
   Niemand heeft het over dat mensen genezen kunnen worden met hydroxychloroquine iets wat Fauci in 2005 al een wondermiddel noemde tegen corona, en waarvan Hugo zei dat het kwakzalverij is, hoewel Hugo dondersgoed weet dat dat niet zo is.
   Niemand heeft het over de waardeloze tegen niets beschermende maar wel ziekmakende mondkapjes waanzin en waarvoor dat getreiter van de bevolking nodig is.

   Allemaal hetzelfde slecht geteste spuit programma blaten ze na.
   Geen van allen heeft interesse in het genezen van mensen met bestaande medicatie waarvan al is aangetoond dat het werkt en mensen geneest van corona.
   Men laat liever mensen afsterven in eenzaamheid of wil een compleet zieke bevolking (10 miljoen chronisch zieken en miljoenen met kanker) een slecht geteste spuit opdringen welke geen enkele garantie geeft dat u het niet krijgt of anderen niet kan besmetten of besmet kan worden door anderen.
   Iets wat ronduit spelen met miljoenen levens betekent maar ook daar hoor je niemand over en dat allemaal terwijl de mensen gewoon genezen zouden kunnen worden zonder hun leven in gevaar te brengen met slecht geteste spuiten die ook nog eens geen enkele garantie geven.
   Ze willen geen van allen corona bestrijden ander was men al aan het behandelen geslagen en hoefde de economie niet gesloopt met het volk er bij.

   Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  LEKKER HOOR
  IK HEB VAN DE WEEK WEER ZO GENOTEN , ALS GEERT DIE ENGE HOMO HET VUUR AAN DE SCHENEN LEGDE ….
  HEERLIJK , HEERLIJK ,
  ZOU JE HERSENDODE VVD STEMMERS GEWOON NOOIT WAKKER KRIJGEN ??

  ER ZIJN DINGEN IN DIT LEVEN WAAR IK MAAR GEEN GRIP OP KRIJG !!!

  HUGGIE OME BOB

  Like

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 21 januari 2021 om 16:57

   “ZOU JE HERSENDODE VVD STEMMERS GEWOON NOOIT WAKKER KRIJGEN ??”

   NEE! In geen honderd jaar! Rutte blijft gewoon zitten. En ik denk dat wij het niet meer zullen meemaken dat hij ‘gewoon zijn bek houdt’ en ‘oppleurt’.

   Like

 3. Julia zegt:

  Degenen die deze arrogante misselijkmakende machtswellusteling Rutte nog hoog in het vaandel hebben staan zouden eigenlijk strafrechtelijk vervolgd moeten worden doordat zij zich mede schuldig maken ons land totaal naar de afgrond te leiden https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/rutte-waant-zich-onaantastbaar-u-kunt-ons-niet-meer-wegsturen-dus-wij-hebben-nu-meer-macht-dan-vorige-week/ Bij de KLM die door ons belastinggeld is gesteund staan nu ook weer 1000 banen op het spel en moet overgaan tot ontslag trieste balans 5500 banen bij de KLM verloren alsmede dat het hart van onze economie hierdoor totaal is vermoord. https://www.ad.nl/binnenland/klm-schrapt-nog-eens-500-tot-1000-banen~a6481f1d/ dan nog een genade klap van de VN https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/vn-eist-meer-meer-meer-massa-immigratie-eu-landen-moeten-vluchtelingen-redden-opvangen-en-herverdelen/ waar de smeerlap Rutte uiteraard ook gehoor aan zal gaan geven er kan nog meer bij. De gewetenloze schaamteloze ziekelijke machtswellusteling heeft nu werkelijk waar hij uiteraard al jaren mee bezig ons land totaal naar het faillissement geholpen. Nimmer zo een stom volk meegemaakt waarvan de meerderheid op deze schaamteloze smeerlap blijft stemmen dan verdient zo een dom en laf volk uiteraard niet beter. Het is werkelijk niet meer te bevatten.

  Like

 4. Julia zegt:

  Wat een smerige symboolpolitiek het was een theatervoorstelling van dealen een half uurtje eerder of later. Ze hebben blijkbaar het virus gevraagd of dit wil wachten tot 21.00 uur. Zo ziet men toch in dat deze idiote niet te handhaven maatregel een heel ander doel heeft dit heeft totaal niets te maken met bestrijding van besmettingen o ja overdag in drukke supermarkten etc. slaat gelukkig het virus ook niet toe. Wat een stel ongelooflijke nietszeggende onbenullen die alleen maar handjeklap doen om tot elkaar te komen. Het is zielige en in en trieste en vooral een hele slechte theatervoorstelling die absoluut niet meer serieus te nemen is. Voor mij kunnen ze allemaal de komende jaren in volledige quarantaine ik ben ze meer dan spuugzat en heb mijn totale vertrouwen in deze smerige politiek verloren op één partij na namelijk de PVV maar die krijg bij die smerige linkse ondemocratische club geen enkele kans dus opsluiten die corrupte bende en voor een partij stemmen PVV die al jaren terecht vecht tegen de ondergang van ons land.

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Er is altijd de mogelijkheid van voortschrijdend inzicht van het volk, als macht te arrogant wordt dan kan zij namelijk een kantelpunt gaan vormen tegen zichzelf ( Uit Corona quotes van Lucia)!!!

  Het was ontzettend stom van Rutte om te stellen “nu kunnen we toch niet meer weggestuurd worden”. Een draconische maatregel afkondigen en dan lekker puh zeggen, is trappen in het gezicht van de bevolking en absoluut not done, tenzij je je erg zeker waant en dat zou ik niet doen als ik in zijn schoenen stond.
  Ook de niet politieke tak van georganiseerde misdaad loopt namelijk inkomsten mis, tenzij het kabinet hen nog beter en daadwerkelijker helpt dan het MKB, hetgeen me eerlijk gezegd niet zou verbazen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s