Misdaden in Nederland . . .

Meer dan 800.000 views heeft de kaart met steek- en schietpartijen vanaf 2019. Vanaf 1 januari 2020 is deze aangevuld met misdaad gerelateerde explosies. Dit gaf een heel bijzonder inzicht in het reilen en zeilen in ons land betreft aanslagen en dergelijke.

Zie HIER!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “Mark de Hollander“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Misdaden in Nederland . . .

 1. BigLJohn zegt:

  Het hoofdkwartier van de politieke Maffia bevind zich in Den Haag. Zij zorgen ervoor dat er geen 800.000 maar vele miljoenen mensen ineens naar de kloten zullen gaan middels hun totalitair regime. Het liefste zagen ze dat we allemaal het loodje gaan leggen, al dan niet via die gifspuit. Dictators kennen geen genade en er valt niet mee te onderhandelen. Wil je ze kwijt, dan gaat dat niet op de politieke manier maar via het wapen. Maar Nederlanders kennende; ze vinden het schijnbaar heerlijk om genaaid te worden. Een SM spelletje is zelfs nog te soft voor hen. En wij mogen mee naar de kloten gaan….

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry Willemse zegt:

  Ach zo erg is dat niet. De nieuwe wereldorde je weet wel. In Engeland 400.000 bestanden gewist door de politie, oeps foutje. Ik heb hierbij maar een vraag: is er nu werkelijk iemand die dit geloofd? En zo nee waarom stemmen deze, laten wij hen voor de duidelijkheid VERWARDE mensen noemen, dan iedere keer weer op die partijen die hen al zo lang belazeren. Masochisme moet het enige antwoord zijn. Ik noem het lafaards. bang voor de realiteit. Laten wij hen Arthur Neville Chamberlain`s noemen.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Maar gelukkig leven we in een rechtsstaat en dan komt alles goed.

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  De politie is omgevormd tot een Gestapo macht die zich nu moeten waarmaken om zich verder tegen de burgers te keren. Misdaad en probleemwijken in de hand houden zijn ze in gefaald. Deze macht handelt zoals de opdracht luidt vanuit het Maffia hoofdkwartier in Den Haag. Let op wie die overbodige avondklok overtreedt wordt direct streng aangepakt geen pardon meer. Wat een daadkracht vindt u ook niet maar als tuig bezig is met rellen en maandenlang hele wijken terroriseren wordt er geen flikker aan gedaan geen opdracht voor. Wilt u aangifte doen geen tijd en geen capaciteit voor onze blauw gele jongens en meisjes hebben het nu de hoogste prioriteit van de plank gehaald namelijk zoveel mogelijk burgers het leven zuur maken en flink met bonnetjes smijten dus veel te druk op de straat maar absoluut niet met de ernstige en daadwerkelijke criminaliteit dat zetten we op een laag pitje.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Zijn daar de misdadigers in Den Haag ook bij vermeld die nu werkelijk alles slopen en inmiddels al veel levens hebben kapot gemaakt en doden op hun geweten hebben https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/blunderkabinet-veroorzaakt-tsunami-aan-medicijntekorten-grote-dagelijkse-hinder-voor-zorgpersoneel/ Hoe schandelijk kan het zijn dat dit Haagse tuig überhaupt nog iets te zeggen heeft. Ook Kuipers die Sinds 15 maart 2013 voorzitter is van de raad van bestuur van het Erasmus MC en sinds 2015 is hij voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorgt hier wijselijk over en dramt alleen maar door over een avondklok en over vooral gif laten inspuiten. Waarom trekt Kuipers hierover niet flink aan de bel bij vriend Rutte en De Jonge? Wat is het doel hiervan om nog meer mensenlevens in de waagschaal te stellen? Dan moet hij vooral niet blijven zeuren over overbelasting van ziekenhuizen en druk op zorgpersoneel hij zelf doet er dus helemaal niets aan.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Die medicijn tekorten he Julia.. waar je het over hebt is zeker al 4 a 5 jaar aan de gang zo niet langer,. Al die sociale premies die naar de overheid toegingen omdat die stomme bedrijfsverenigingen( die bestonden uit werkgevers en werknemersverenigingen) daarmee overstag gingen… al die premies waar decennialang ieder jaar de potten fikse overschotten hadden… wat gebeurt er met dat geld, nu het bij rupsje nooit genoeg is belandt.
   Het eerste wat de overheid deed toen de gelden naar hun toe gingen is de sociale uitkeringen volledig uitkleden, dat was een complete striptease, alles werd zo’n beetje afgeschaft vwb gehandicapten woning en andere aanpassingen .
   Vraag maar aan oude mensen die amper 2 stappen kunnen lopen en van diezelfde klote overheid langer thuis moesten blijven wonen, nou die hebben het echt moeilijk.. Ik hoop dat de mensen hiervoor verantwoordelijk een akelige dood sterven en als er een hel is mogen ze van mij in alle eeuwigheid op de BBQ liggen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s