mRNA-vaccins . . .

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds 1990 worden in de hele wereld RNA-vaccins getest, maar geen enkele werd ooit toegelaten. WERELDWIJD!!! Nu is er plotseling een firma genaamd BioNTech, die een half jaar geleden niemand kende, die binnen enkele maanden een RNA-vaccin produceert dat toegelaten wordt. Overigens… Het is het eerste vaccin überhaupt van BioNTech. RNA-vaccins zijn gen gemanipuleerd. Niemand wil gen gemanipuleerd zaaigoed en gen gemanipuleerde dieren, maar nu willen ze in ons lichaam? Dat is toch waanzin!!! Helemaal afgezien van het feit wat er daarnaast nog meer aan de hand is, zou dit toch alle alarmbellen moeten doen rinkelen.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op mRNA-vaccins . . .

 1. dit vaccin geeft kans op auto-immuunziektes; reuma, suikerziekte, Parkinson enz. .NU begrijpt iedereen waarom ministers zich nooit publiekelijk laten vaccineren ! Veel te link.

  Geliked door 1 persoon

 2. LUCIA zegt:

  Ja… en toch zijn er heel veel mensen als je 24 uur per dag tegen ze zou zeggen dat stront goed voor ze is, wordt het hun nieuwe biefstuk..te weinig ruggegraat, gecombineerd met ernstig wegkijkgedrag en voor het grootste deel… het trendy donkere chocolaatje in het laatje van de moraal failliete machthebbers…..een massa die desinteresse inkleurt/verruilt voor nationale SAMEN-DOMHEID.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Tja velen geloven heilig in de vaccins maar ik vrees dat zij allen die zo graag voorop staan bedrogen uitkomen. Mijns inziens ben je een grote rund als je met je gezondheid stunt. Dat gif waarvan geen enkel bewijs is dat het zou helpen tegen het virus en de bijwerkingen niet bekend zijn wordt met miljoenen euro’s ingekocht maar het medicijntekort is schandalig er wordt totaal geen voorraad aangelegd. Maar daar maakt blijkbaar niemand zich druk om als we het beloofde prikje maar krijgen dan vergeten we alles wat er daadwerkelijk om ons heen gebeurd en blijft men blind voor de desastreuze gevolgen. Maar ja wie niet leren wil moet maar voelen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  De ontwikkeling van de levende robot.

  Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  Als je je geld verdiend aan ongezonde mensen wil je de mensen zo ongezond mogelijk hebben en dan hoeft er niet zoveel getest te worden.
  Daarbij, genetisch gemanipuleerde bagger wil toch iedere hersenloze in zijn lijf gespoten hebben?
  Er hoeft toch niets getest te worden als je kan vertrouwen op mensen die het volk al decennia trouw belazeren?
  De zuigelingensterfte die historisch laag is nu er vanwege corona nauwelijks nog gevaccineerd word laat goed zien hoe ‘gezond’ die vaccins zijn.
  Dus daar wil elke hersenloze er meer van opgedrongen zien worden want voor veel ongezonde mensen heb je wel een hoge dekkingsgraad nodig.

  Waar de mazelen vaccins even niet voor handen zijn hebben de mensen ineens geen mazelen meer wat ook goed laat zien hoe ‘gezond’ die vaccins zijn.
  Maar de hersenloze wil daar graag meer van opgedrongen zien worden omdat zijn of haar tv nou eenmaal liegt dat het gezond voor je is, en in leugens gelooft de hersenloze heilig.
  Voor de hersenloze tv kijker die als een ware junk de hele dag leugens van de tv opzuigt doet het er geen moer toe dat men nog nooit een virus heeft kunnen bestrijden want volgens de verse leugens op hun tv gaat ze nu wel lukken wat ze nog nooit gelukt is.

  https://niburu.co/gezondheid/15919-vaccins-zorgen-voor-explosie-aan-chronische-zieke-mensen

  Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  Neem de corona vaccinazi,s niet,ZE ZIJN DODELIJK.

  Geliked door 1 persoon

 7. Leo Gets zegt:

  First they drug you, then they f*ck you.

  Geliked door 1 persoon

 8. Frauke zegt:

  Documenten van binnenlandse zaken Duitsland.
  Hoe pakken we corona aan? Het dodental is te laag, hoe lossen we dit op?
  – Angst aanjagen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s