Plan van de linksen: 2.430 Italiaanse gemeenten moeten met migranten bevolkt worden

(Vertaling: E.J. Bron)

Economische activiteiten en de terugkeer van jonge mensen stimuleren om ontvolking te vermijden? Nee. Volgens zelfbenoemde onderzoekers van de Bicocca-universiteit in Milaan zouden kleine steden nieuw bevolkt moeten worden met immigranten. En de Italianen moeten ze krijgen.

Dat is de uitkomst van een paranoïde “onderzoek”, dat werd uitgevoerd door Mariapia Mendola (professor voor politieke economie), Sara Giunti en Francesco Campo (wetenschappelijk medewerkers) van het Centrum voor Europes eStusies (Cefes) van de faculteit voor economische wetenschappen van de universiteit van Milaan. Een nationale bestandsopname van het systeem van de opname van asielzoekers, die in samenwerking met ActionaAid Italia en Openpolis werd opgesteld. Met andere woorden: het systeem van de etnische vervanging.

Volgens de schrijvers van het onderzoek zorgt de aankomst van asielzoekers in een kleine gemeente op de korte termijn niet voor economische kosten. Dat komt, omdat het meestal gaat om de zogenaamde “opname die zich over het hele gebied uitstrekt”, die met behulp van kleine structuren met niet meer dan 25 migranten wordt bedreven.

Men is onder de linkse “academici” gewoon van mening dat € 35,- per dag voor elke parasiet geen kosten zijn.

Bovenop de beperkte kosten zou de opname in kleine gemeenten het “voordeel” hebben van de hernieuwde bevolking van die centra, waarin de woonbevolking jaarlijks afneemt. Alsof het probleem er niet in zou bestaan dat de gebieden op grond van ontbrekende economische mogelijkheden ontvolkt zijn. En of de Italiaanse jongens niet in de kleine steden zouden blijven wanneer zij met € 35,- per persoon per dag gefinancierd zouden worden…

In Italië schat men dat ongeveer 2.430 gemeenten in de nabije toekomst driegen te verdwijnen. Dat is een serieus probleem, zowel gezien vanuit sociaal als cultureel oogpunt: in de dorpen en kleine steden is de historische ruggengraat van de tradities geconcentreerd, die deel uitmaken van het erfgoed van ons land.

Maar in plaats van ze door het bevorderen van economische activiteiten in de verschillende gebieden weer te bevolken en de mogelijkheid om terug te keren aantrekkelijk te maken om op het platteland te wonen, is volgens het onderzoek van de universiteit de betere oplossing de opname van asielzoekers: “De analyse van de effecten van het opnamesysteem geeft er aanleiding toe dat wij meer aandacht moeten schenken aan de politiek van integratie en ontvankelijk maken in het gebied, waarbij de deelname van de plaatselijke besturen van beslissende betekenis is wanneer we willen dat de immigranten met hun vaardigheden en hun kennis kunnen bijdragen aan de groei en de economische ontwikkeling op de lange termijn.”

De synthese van dit onderzoek lijkt bijna op een politieke hulp voor diegenen die in het jongste verleden de protagonisten waren van modellen, waarbij het opnieuw bevolken van dorpen plaatsvond door een wijdverbreide opname van asielzoekers.

Te beginnen bij de voormalige burgemeester van Riace, Mimmo Lucano, die met zijn idee om zijn stad door de opname van honderden migranten nieuw te bevolken landelijk bekendheid kreeg. Een model, dat door de linksen als voorbeeld werd genomen, maar door de inwoners van Riace werd afgewezen. Die hebben in 2019 een andere burgemeester gekozen en aan Lucano als kandidaat voor de gemeenteraad nog maar 21 stemmen gaven: “We kunnen het ons niet permitteren dat er in een centrum, waarin 1500 mensen wonen, er 500 of 600 asielzoekers zijn”, zei de nieuwe burgemeester, Antonio Trifoli, na zijn beëdiging. “Het aantal moet beperkt worden, vooral in het oude stadscentrum, ook met betrekking tot immigranten die moeten integreren en dat anders niet zouden doen.”

Dit is een van de voorbeelden dat het idee om kleine dorpen met asielzoekers te bevolken geenszins zo succesvol is geweest als aangeprezen. In hetzelfde onderzoek van de universiteit van Milaan wordt erop gewezen dat in de gemeenten met minder dan 25.000 inwoners, die meerdere opnamecentra bezitten, de kiezers eerder naar conservatieve groeperingen tenderen. In Riace zelf werd bij de Europese verkiezingen in 2019 het meest op de LEGA gestemd.

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Plan van de linksen: 2.430 Italiaanse gemeenten moeten met migranten bevolkt worden

 1. karton zegt:

  Een economie opbouwen met én door immigranten ? Dat tuig komt hier naar toe om ónze economie leeg te vreten en NIET om op te bouwen !!! Welke idioot bedenkt nou zoiets ?
  Dat linkse schorem wordt iedere dan een beetje gekker !!!!
  Whoehaaaaaaaaa

  Like

  • LUCIA zegt:

   Kijk wat de nazi’s gedaan hebben om Hitler in het zadel te krijgen en volgens mij ook nog daarna om hem in het zadel te houden.
   Creëer onrust en chaos en liefst nog in max overdrive, dan roept men om bescherming en dan krijg je die met een zwaar prijskaartje( Hegeliaanse dialectiek, gebaseerd op Plato’s the Republic, wat weer voortborduurde op /gefabriceerd werd door Socrates, Plato en Aristoteles hun denkbeelden ).
   Dat gaat zo al de hele geschiedenis door maar de domme massa ziet dit niet, want ze gaan nog liever dood dan een boek te lezen en op school leren ze niks meer, al heel lang niet meer.Wappie blèren dat kunnen ze wel en Nerds verbouwen op het schoolplein.
   Ga je je in strategieën verdiepen dan weet je vaak al van tevoren wat er gaat gebeuren, hetgeen je helaas niet veel oplevert, als de rest het niet ziet en/of wil zien.

   Like

 2. Dick zegt:

  Wat Biden gisteren dus ook heeft ondertekend voor Amerika , meer moslims toelaten.Geheel volgens Agenda 2030.

  Like

 3. Tineke zegt:

  Zijn ze nou helemaal bedonderd?

  Like

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Q; Bovenop de beperkte kosten zou de opname in kleine gemeenten het “voordeel” hebben van de hernieuwde bevolking van die centra, waarin de woonbevolking jaarlijks afneemt. Alsof het probleem er niet in zou bestaan dat de gebieden op grond van ontbrekende economische mogelijkheden ontvolkt zijn. En of de Italiaanse jongens niet in de kleine steden zouden blijven wanneer zij met € 35,- per persoon per dag gefinancierd zouden worden…

  Na het lezen van deze alinea ben ik maar gestopt met lezen. Het is mij volledig duidelijk; ze willen Afrika 2.0 creëren. Begrijpen niet dat iedere 35,- p.p./p.d. ergens vandaan zal moeten komen en dat dit nooit maar dan ook nooit ergens op terug verdiend kan worden…

  Ook zit niemand hier op deze vaak zeer onwillige vanuit compleet andere culturen, voor ons zonder normen en waarden, te wachten. De overlast voor de gewone M/V en vooral X is hier vaak ongekend en niemand die jou helpt!

  Erger nog, kom op voor jouw heel normale rechten en jij hebt het gedaan.

  Het blijft mij onduidelijk waarom de verwording tot een derde wereldland met deze gang van zaken maar niet wordt gezien. Uiteindelijk zal niemand meer iets bezitten, maar volgens elite is dit precies het plan. U zult zelfs gelukkig zijn. Ik opperde al eerder dat ik dat waarschijnlijk toch echt niet zou zijn… en geef u op een briefje het ook niet mee te gaan maken…

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Jammer genoeg kan het nog veel erger met die ziekmakende stroom van asielzoekers en niet alleen maar in Italië! Want de linkse VN wil evenmin gewoon NIET van opgeven weten om Europa daar mee vol te dempen! Lees hier en oordeel:

  VN eist meer, meer, méér massa-immigratie: ‘EU-landen moeten vluchtelingen redden, opvangen én herverdelen!’

  De Verenigde Naties misbruiken deze week een vreselijk ongeluk op de Middellandse Zee: ze pleiten weer eens voor massa-immigratie op een schaal die de wereld blijkbaar nog nooit gezien heeft. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En Europa moet daar blij mee zijn.
  Hoezo blij? We worden in Europa juist letterlijk en figuurlijk hartstikke (dood)ziek van al die immigranten die blijkbaar nog steeds denken dat in Europa de straten van goed zijn en er massa’s geld aan bomen groeien!

  Er zijn, op heel trieste wijze, enkele dagen geleden maar liefst 43 illegale immigranten omgekomen voor de Libische kust. Dat is natuurlijk dieptriest. Hoewel de meeste van die mensen helemaal geen “vluchtelingen” waren, kun je het ze op zich niet kwalijk nemen dat ze vanuit Afrika naar het veel rijkere Europa wilden komen.
  Wij hoeven ze op onze beurt er niet zomaar in te laten ‒ dat wel doen zou zelfs desastreus zijn voor onze manier van leven ‒ maar dat is wat anders.
  En waar moet je die lui anders laten? Er is in Nederland zo’n groot tekort aan woningen dat je hierdoor ellenlange wachtlijsten krijgt waardoor de immigranten harstikke ontevreden gaan worden!

  Hoe dan ook, bij de Verenigde Naties grijpen ze deze vreselijke ramp aan om maar weer voor meer, meer, meer massa-immigratie te pleiten. Jawel, zegt de VN, dit drama zou reden moeten zijn voor Europese landen om a) meer ‘vluchtelingen’ te ‘redden’ uit de zee, b) ze vervolgens op te vangen in Europa, en c) ze daarna lekker te verdelen over alle EU-landen zodat niet één of twee landen het kind van de rekening worden.
  En denken al die akelige leeghoofden bij de VN nou nog steeds dat alle 28 Europese landen op nog meer immigranten zitten te wachten!? Al jarenlang zijn hier de grootste problemen door ontstaan en de bedoeling was ook dat de overbevolking in Europa juist moest worden teruggedrongen! Met veel te veel mensen op elkaar besmetten we elkaar wederom, zie het coronavirus, en worden we alleen maar agressiever en onverdraagzamer!

  “IOM (Internationale Organisatie voor Migratie, red.) en UNHCR (VN Hoge commissaris voor de Vluchtelingen, red.) herhalen hun oproep aan de internationale gemeenschap om een urgente en meetbare verandering in hun aanpak van het probleem in de Middellandse Zee te bewerkstelligen,” aldus de VN in een officiële verklaring. “Dit houdt in dat er een einde gemaakt moet worden aan het retourneren [van vluchtelingen] naar onveilige havens, het opzetten van een veilige en voorspelbare afstapmechanisme, gevolgd door een duidelijk teken van solidariteit van Europa staten met landen die een hoog aantal nieuwkomers te verwerken krijgen.”
  En natuurlijk wordt er aan de inwoners van de EU totaal NIETS gevraagd en krijgen ze dat soort uitvreters maar in de strot geduwd terwijl het miljarden gaat kosten om hen te huisvesten en te voeden! Veel landen hebben zelfs niet eens meer de middelen daarvoor omdat ze bijna zijn geruïneerd!

  In gewone mensentaal betekent dit dus niet alleen dat de VN wil dat Europese landen illegale immigranten ophalen uit de Middellandse Zee, maar ook dat we ze vervolgens zelf naar Europa brengen en ze daarna onderling verdelen. En hup, snel een beetje, want als we dat niet doen zijn we een stel onmenselijke xenofoben! Coronacrisis of niet: we zullen ons land moeten laten overspoelen door Afrikaanse gelukszoekers, punt uit.
  En ik heb het idee dat deze onzalige plannen ook niet kunnen doorgaan zolang het coronavirus hier heerst en de economieën van talloze landen op instorten staan! Zonder geld kun je niemand opvangen of onderhouden en laat die vluchtelingen anders gewoon bij de VN genesteld worden als die daar zo dol op zijn maar beslist NIET de Europeanen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s