Rijksoverheid: Totaal de weg kwijt!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Rijksoverheid: Totaal de weg kwijt!!!

 1. Sobieski zegt:

  Het laatste punt doet me denken aan Monty Python. Alleen, bij de overheid is het menens, zonder ironie. Moeten we dit nog serieus nemen?

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Kan hier maar een ding op zeggen.
  FLIKKER OP MET DE LACHWEKKENDE ONGELOOFELIJKE REGELTJES.

  Geliked door 3 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Dus dit moeten we serieus nemen? Nederland open inrichting.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Dat de politiek en de ambtenarij in de Pays-Bah zich zo ver van de maatschappij af bewegen is aan het wereldvreemde beleid te merken,……..of ze zweven in hogere sferen.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik zat die imbeciele regeltjes net ook te lezen, maar daar ben ik snel mee gestopt.
  WAT EEN ACHTERLIJKE FLAUWEKUL!
  WANNEER STOPT DAT CORONA-GEZEIK NOU EENS? IK WORD ER STRONTZIEK VAN!

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Tistochwat, dit stopt niet ,ze zijn ons aan het slopen ze hopen dat we er strontziek van worden en dat lukt aardig
   Het wordt te gek nu de avondklok wat volgt, 17 miljoen mensen die ze alles wijs kunnen maken ongelooflijk en nog geloven miljoenen alles wat onze fantastische Rutte zegt

   Geliked door 2 people

  • dutchess43 zegt:

   Je bent godbetert niet de enige.
   Hoog en hoog tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid.

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Het gaat (helaas) nog veel en veel erger worden,ik waarschuw hier al jaren voor de N.W.O. en dat 90% van de wereldbevolking uitgemoord moet worden.

   Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Wie neemt dit nog serieus men kan wel op bezoek bij opa en oma maar opa en oma mogen niet samen bij u op bezoek. We mogen wel dansen en springen maar moeten onze muil houden. Kortom de helft van al deze idiote maatregelen kan naar de prullenbak en zetten geen enkele zoden aan de dijk. Maar let op het ergste wordt straks waarheid dat het vaccinatiepaspoort worddt verplicht als u nog op vakantie wil of op zakenreis moet binnen onze EU lidstaten. Zoals Rutte zegt voorlopig komt dit er niet maar het is al wel aan sprake geweest binnen de EU en voorlopig betekent straks definitief en Rutte volgt precies op wat binnen de EU wordt voorgeschreven. Ben benieuwd of dat de EU straks ook eist dat de massale invasie van migranten en geluk zoekende profiteurs vanuit Afrika en andere landen ook verplicht een vaccinatiepaspoort moeten tonen voordat zij illegaal de EU binnenvaren of wandelen. Dus dan zou ik eerst maar eens beginnen met alle grenzen binnen de EU te sluiten en heel veel vacatures vrij te maken voor douane en strenge handhavers. Wij burgers gedwongen zo een discriminerend onvrijwillig paspoort tonen en van de andere zijde duizenden illegalen toelaten. Wat een onnoemelijke dictatuur is de EU en ons land aan het worden ongekend binnen al jaren een democratie te zijn geweest. Let op Griekenland, Spanje en Italië zijn grote voorstanders hiervoor omdat zij hun toerisme totaal naar de afgrond hebben zien gaan en velen zullen zich laten vaccineren alleen al om straks weer op het ligbedje in de zon te gaan liggen maar niet denken aan wat dit voor desastreuze gevolgen heeft voor onze algehele vrijheid maar dit doen uit puur egoïsme en zelfs hiervoor een prik halen waarvan nog niets bekend is en zelfs gevaarlijk zou kunnen zijn voor eigen gezondheid.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s