Tweet van Geert

Voor een half uurtje door de pomp. Geen ruggengraat, geen lef, helemaal niets. Alleen nederig Rutte volgen. Het failliet van D66.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tweet van Geert

 1. lilith zegt:

  Och ja we moeten het toch allemaal met elkaar eens zijn? Dat hoort bij ‘inclusief’ En voor wat hoort wat dus vooruit: achteruit!!!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Het failliet van D66, dat is toch prachtig.

  Like

 3. wauso zegt:

  Om negen uur is het goed duister. Dan kan Robbie ongestoord Neger bezoek ontvangen. Want ‘onze Robbie’ speelt zonder blikken of blozen de landverrader als hij daarvoor een Negerpik erin kan krijgen. Als je bij de Kindertoeslag affaire kinderen het brood uit de mond kan stoten dan kun je diep gaan. En dan is dit CANAILLE Volksvertegenwoordiger ! Wat is dit Land diep gevallen !

  Like

 4. neilsven zegt:

  Dit is zo een lulletje rozenwater en zulke mensen zitten in Den Haag, mensen die totaal niet bekwaam zijn, het is werkelijk waar een ongelofelijke klucht!!

  Like

 5. Harry zegt:

  Homo’s zijn al een soort van genetische vergissing .
  Het is onnatuurlijk en niet helemaal normaal , een lichtelijke afwijking , dus .
  En dat is nog te pruimen zolang je er geen last van hebt .
  Wat mij wél stoort , is dat ze er afwijkende meningen en visies op na houden , die ze ons proberen op te dringen , als normaal proberen te verkopen en daar zit ik hélemaal niet op te wachten !

  Maar sommigen zijn extreem irritant en daar is Jetten het schoolvoorbeeld van .
  Zeker als ze voortdurend de verkeerde boodschap etaleren .
  Waarom verdwijnt dat product niet in de vergetelheid ?

  Like

 6. Julia zegt:

  Ach niets binnen deze Haagse maffia bevreemd mij nog. Rutte doet wat Merkel op draagt, Jette tracht nog zich te redden door zo een belachelijke deal hoe zielig en doet wat Rutte op draagt en ga zo maar door. Tegenspraak gebeurt door die gesettelde partijen niet mooi praten en niets presteren dan alleen maar ergenis met wederom een volkomen belachelijke theatervoorstelling. Een flink debat houden over alles wat is mis gegaan en heeft gefaald komt er niet van of loopt met een sisser af. De draaikonten waren in ieder geval een dagje van de straat. Ik heb alleen nog respect voor Wilders deze man weet uiteindelijk wat vrijheid betekent omdat hij al jaren van zijn vrijheid wordt beroofd omdat deze man anders zijn leven in dit door en door rotte land niet zeker is. Mede veroorzaakt door de propagandazenders NPO, RTL en SBS en de ziekelijke Nederlandse linkse media omdat zij alleen maar jaren bezig zijn geweest Wilders in het zwarte daglicht te zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s