Tweet van Geert . . .

Schaamteloze koehandel. Wat een afgang voor D66, wat een nepliberalen. Kruipen voor Rutte die schaamteloos aangaf nu meer macht te hebben dan voor de val van het kabinet. Nederland wordt bestuurd door machtswellustelingen, narcisten en lafaards.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. karton zegt:

  De benamingen van D66 , van Quasimodo Rutte en z’n kabinet , heb ik al -tig keren gelezen op deze site. Ik vind ze dan ook volledig op hun plaats. Van mij kan dat hele zootje aan ‘t gas en wel z.s.m.

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Als Rutte maar zoals het zelf met een zogenoemd grapje uitkraamt maar zijn macht heeft. Volgens zijn stelling heeft hij nu meer macht dan toen dit flut kabinet nog missionair was. Dan moet je toch wel een hele grote dunk van je zelf hebben en een schaamteloze arrogantie. Die partij Duivels66 met robot Jette kan voor mij helemaal de afgrond in zakken. Het is een partij die Nederland alleen maar verder naar de afgrond leidt met hun links gedachtegoed en volksverraad.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Geert Wilders drukt het nog netjes uit.
  Ik snap niet dat die linkse zwijnerij nog een stem krijgen…..

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   Ik vond de aanblik van Robbertje Jetten ná z’n spreekbeurt in de Kleuterklas a.h. Binnenhof buitengewoon vermakelijk maar tegelijkertijd werd mij duidelijk uit welk soort mensen de aanhang van zijn clubje bestaat. Alsof dit kind , Jetten, zojuist de Zilvervloot had veroverd . De reden van zijn overwinningsroes ?? De kleuter haalde een klinkende zege in de Kamer !! Jazeker , het bijna onmogelijk is door hem mogelijk gemaakt ………de sperrzeit begint om 21.00 uur i.p.v. 20.30 uur. De buitenlandse media hebben hem bestormd en het kereltje wordt in de gehele EUSSR bejubeld. Wat is er toch van Nederland geworden ?

   Like

 4. BigLJohn zegt:

  Al die stemmingen aangaande die Corona in de tweede kamer zijn nep. Als het er op aan komt scharen bijna alle politieke partijen zich achter Rutte. Zolang dit geboefte de dienst uitmaakt in den Haag kunnen we het wel schudden. En volgens mij na de verkiezingen van a.s. Maart ook. Als verkiezingen echt verschil konden uitmaken waren ze allang afgeschaft. En dat resultaat zie je ook na elke tweede kamer-verkiezingen; links, links, links, en nog eens links.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s