Van Haga: Horrorscenario uit ‘1984’ komt akelig dichtbij

(Door: “9ForNews”)

Tijdens het debat over de avondklok verdedigde Tweede Kamerlid Wybren van Haga (foto, FvD) de vrijheid. “Onlangs heb ik het boek 1984 van George Orwell nog eens gelezen en tot mijn schrik moet ik constateren dat we niet ver verwijderd zijn van het horrorscenario dat daarin wordt geschetst. Newspeak is normaal geworden, het ministerie van waarheid draait op volle toeren en de staatspropaganda wordt niet meer tegengesproken. Demonstreren mag nog steeds, maar alleen als het een onderwerp betreft dat de bekoring heeft van de overheid,” zei hij.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Van Haga: Horrorscenario uit ‘1984’ komt akelig dichtbij

  1. LUCIA zegt:

    Ik weet nog wat boeken voor hem ; Animal Farm(Orwell), Brave new world( Aldous Huxley)
    We (Yevgeni Zamyatin). Fahrenheit 451 ( R.Bradbury) enkele boeken van Ayn Rand , Ira Levin This perfect day…Blade runner en Minority report van Philip k Dick en de tv serie die nu loopt the Handmaidstale van margaret Atwood is ook een goeie, als je gaat googelen op dystopian books kom je veel tegen, deze hierboven heb ik toevallig in huis en gelezen Als je aan films denkt dan heb je natuurlijk Logan’s run , the Matrix en Blade runner en Minority report, Stephan King heeft ook wat Dystopiae geschreven ik dacht 3 a 4 boeken o.a. die van een pandemie.
    Boeken genoeg maar een boek kun je dichtdoen opbergen we zijn daar beter toe in staat met boeken dan politici die kleven nog erger dan luizeneten aan een haar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s