Bedrog, onderdrukking en controle zonder geldige reden!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het gerechtshof in Portugal verklaart de PCR-test en de coronaquarantaine onwettig. De regering in Ierland verklaart dat Covid-19 niet bestaat. Het is namelijk ook nooit geïsoleerd volgens de gouden standaard in de wetenschap. In Frankrijk wil de regering dat iedereen die een winkel binnenkomt zijn of haar telefoon laat lezen, zodat ze weet wie waar is geweest. Controle, controle, controle, precies zoals Agenda 21 van de Verenigde Naties in samenwerking met het WEF en de WHO wil.

In Duitsland begint een Duits-Amerikaans juridisch team een rechtszaak tegen de plandemic, tegen deze geplande Gates-Rockefeller covid-hoax. Het is namelijk lang geleden al gepland, het begon allemaal met de Club van Rome.
cairnsnews.org

Het gaat allemaal om Agenda 21 van de Verenigde Naties. Die landen die daarvoor getekend hebben, Nederland ook, zullen slaafs de orders opvolgen van de communistisch ingestelde VN. Bekijk de video’s in onderstaand artikel zorgvuldig en denk na over hoe u deze donkere praktijken in uw gemeente kunt bestrijden.
therealtruthnetwork

Als de regering zich zonder gegronde reden tegen het volk keert en het zijn vrijheden ontneemt, de politie opdracht geeft om op de terecht bezorgde burgers in te slaan, ook op 70 en 80 jaar oude mensen, ze met waterkanonnen te bespuiten, romeo’s in te zetten om onrust te veroorzaken, mensen met paarden overreden worden en door gevaarlijke honden met hun begeleiders worden verdreven, dan zien we keer op keer dat de burgers van Nederland niet meer beschermd worden door de politiek en de politie.

Onderstaand een filmpje van een moedige Nederlander die het geweld van de politie tegen de burgers ook meer dan zat is en een groep moedige mensen bij elkaar wil brengen die tussen de onschuldige burgers en de door de politiek geïnstrueerde gewelddadige politie in gaat staan, zodat de burgers die strijden voor onze vrijheid, ook de uwe, beschermd worden. Persoonlijk vind ik het een goed initiatief. Op Telegram: @Rodutch
bitchute.com

Want dat we door de politici in Den Haag voor de gek worden gehouden, mag meer dan duidelijk zijn: de PCR-test is waardeloos, het virus is niet gevaarlijker dan de griep, en er worden maatregelen doorgedrukt waar de honden geen brood van lusten.

Als we niets doen, zullen onze kinderen geen vrijheden hebben, zal ons Nederland opgaan in het globalistische communisme dat vanuit de VN, de EU, het WEF en de WHO wordt gedicteerd. Laten we er samen voor zorgen dat we het tij keren en Nederland weer een onafhankelijk en soeverein land wordt. Help mee in de strijd voor vrijheid, het voortbestaan van de vrijheid van meningsuiting, en de terugkeer van de democratie.

Mocht u geïnteresseerd zijn in meer nationaal en internationaal nieuws dan kunt u dat vinden op mijn Telegramkanaal: t.me/EliseNijmegen

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bedrog, onderdrukking en controle zonder geldige reden!

 1. andre zegt:

  Het begint eindelijk lekker te borrelen want we zijn in oorlog met onze regering die ons als stront behandelen. De VN is communistisch en de VN heeft zn historie in de ridderzaal. Daar liepen de bankmannetjes hun oorlogen te verkopen. De centrale macht zat eerst in Wenen en dat hebben ze toen verplaatst naar de ridderzaal want ze wilden het VK hebben wat ze uiteindelijk ook is gelukt. Gebroeders de Witt zijn uit elkaar getrokken en Cromwell hebben ze uit frustratie uit zn graf getrokken om hem alsnog te onthoofden. Het is nog steeds dezelfde Rutte club.Het gaan spannende tijden worden voor Rutte. Durft ie nog in zn penthouse te zitten??

  Geliked door 4 people

  • andre zegt:

   Deze is ook leuk want Rob Jetten heeft natuurlijk ook cojona gehad och man wat was hij ziek maar gelukkig kon hij zich staande houden tegen dit killer virus. Maar hij kreeg steun uit onverwachte hoek. De boeren die Rob Jetten kapot treitert met zn aanhoudelijke klaagzang hebben hem tijdens zijn zware strijd tegen het cojona virus een mandje gebracht met gezonde dingetjes erin. Keurig volgens de regels even echt aanbellen en echt afgeven. Gewoon even een echt hollands hart onder de riem steken. Maar wat doet laffe Rob Jetten? Niets zeggen natuurlijk, zoete broodjes bakken zoals hij dat altijd doet maar als iedereen weer weg is zn facebook account vol janken.

   https://video.search.yahoo.com/yhs/search;_ylt=AwrC3J9s_Qpgj3MA4CUPxQt.;_ylu=Y29sbwNiZjEEcG9zAzEEdnRpZAMEc2VjA3BpdnM-?p=fdf+bezoekt+rob+jertten&type=__alt__ddc_linuxmint_com&hsimp=yhs-linuxmint&hspart=ddc&ei=UTF-8&fr=yhs-ddc-linuxmint#id=1&vid=7aa6e2ca8310063374e7fe1c4856959c&action=view

   Je moet uit het prive domein van mensen blijven, en voor akties moet je je in elkaar laten beuken door de politie op het Malieveld volgens deze links meisjes van WNL. Jaja we staan op een rode lijn voor heerJetten Rutte en nog veel meer van deze psychopaten.

   Geliked door 2 people

   • andre zegt:

    hahaha nou nog even een aanvulling. Meneer Numan had het over Linux en ik kan je zeggen dit werkt super, gewoon alles sneller en makkelijker maar een dingetje uploaden kennlijk dus niet. We hebben natuurlijk ook de Bill Gates versie (nog) en ik wil jullie deze zeker niet onthouden.

    Zo beter? Rob Jetten kan kapot vallen net als Rutte, Hugo en die kale trouwlustige idioot zonder mondkapjes Grapperhaus familie

    Like

 2. Yvonne zegt:

  democratie ? het volk heeft niets meer te zeggen laat dat duidelijk zijn
  we worden geleefd, ik kan dit geen vrij leven noemen

  Geliked door 1 persoon

 3. Bob zegt:

  We zitten in een 3e wereld oorlog,
  deze oorlog wordt niet gestreden met wapens
  maar via de media en een groep, die tot
  grof geweld geneigd zijn tot moorden toe.
  Eerst zijn ze bezig je persoonlijkheid te
  ondermijnen tot een volkomen willoze
  slaaf van ze wordt.
  De gewapende strubbelingen leidt je aandacht
  van het werkelijke probleem af.

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Het begin is er eindelijk om al die fake virus. Niets is bewezen dat velen positief getest zijn maar geen klachten hebben blijkt dus dat het smerige politieke spel om het tot een complete massa hysterie creëren door dagelijks angst te blijven in boezemen en de boel puur te besodemieteren om het volk massaal voor te bereiden op de eisen die de agenda 21/30 NWO stelt. Het aantal mensen die door corona zijn overleden die (ook al is het niet zo is) op één hoop gegooid om glashard te verklaren dat zij zijn overleden door corona. Er sterven elk jaar mensen door ernstige ziekte o.a. long aandoeningen die vooral bij ouderen fataal kan zijn maar dat werd om de cijfers op te krikken door te stellen dat deze mensen zijn overleden door corona. Vandaar dat autopsie op verzoek van familie niet wordt toegestaan. Kortom het RIVM kan men niet al te serieus nemen en zeer zeker de belanghebbenden die een aardig graantje meepikken van de ellende en hun dagelijks tv optreden binnen het OMT al helemaal niet. Die smerige leugenaars Rutte en De Jonge kan men beter niet meer aanhoren want wat zij vertellen is de halve waarheid maar ze vergeten wel te vermelden dat zij in opdracht handelen van de elitaire bende zoals Bilderberg, Gates en Soros en noem de rest van het elitair tuig maar op. Overigens heeft u Kuipers al gehoord wat voor een desastreuze gevolgen het kan hebben dat velen de juiste medicijnen niet meer kunnen krijgen doordat dat falend kabinet Rutte die de gezondheidszorg totaal heeft kapot bezuinigd al een paar jaar vertikken de benodigde voorraden in te kopen. Ben benieuwd hoe die Kuipers hierover denkt en of hij het lef heeft dit is bij de linkse propagandazender NOS Op1 aan de kaak te stellen in plaats van mee te werken aan de economische, maatschappelijke en sociale ondergang van onze samenleving die miljoenen mensen en vooral onze jeugd treft. Ik had op zijn minst verwacht dat een vent als Kuipers dit toch wel terdege aan zijn hart moet gaan maar helaas niet belangrijk genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 5. Simone zegt:

  Regeringen vaardigen onwettige noodmaatregelen uit want tot op heden hebben zij nog steeds NIET de medische noodzaak door wetenschappelijke feiten bewezen om de aan de bevolking opgelegde maatregelen te kunnen verantwoorden.
  Maw: de regeringen overtreden hun eigen wetten die ze zelf maakten.
  Bovendien deugen hun maatregelen ook nog niet eens: ik weiger een mondmasker te dragen en ik hoef dat ook niet want “élk alternatief in gelijk welke stof mag gebruikt worden” om dit virus tegen te houden – wat natuurlijk flauwekul is want zelfs de blauwe/medische kapjes kunnen geen virussen tegenhouden. En dat geven ze dan nog zelf toe.
  Ook is de afstandsregel van 1,5 meter prioritair en hoeft het mondmasker ook niet gedragen te worden als men de afstandsregel kan volgen.
  De afstandsregel is bovendien het militaire middel voor gezichtsherkenning en onze maatschappijen worden overstelpt met loerende camera’s die elke beweging registreren, uiteraard voor onze veiligheid of wat dacht u?
  Conclusie: mondmaskers dienen niet om onze gezondheid te beschermen maar worden ingezet om gehoorzaamheid af te dwingen.
  En waarom dragen mensen die ondingen die ons vrij ademen belemmeren en zuurstoftekort veroorzaken dan? Om de boetes, hét chantage middel, te vermijden!
  Eerst kwamen de fake cijfers over doden en zieken om er de angst goed in te peperen.
  De ziekenhuizen lagen vol en door besparingen werd het personeelstekort in de verf gezet om de toevloed aan zieken nog wat te overdrijven en verplegenden op te hemelen voor hun onderbetaalde jobs.
  Dan geraakte de ziekenhuisbedden leeg maar vermits toegang tot ziekenhuizen verboden werd kon dit verdoezeld worden.
  Dan kwamen ze op het idee om besmettingen aan te grijpen om de angst erin te kunnen houden en testen werden het middel bij uitstek om het jojo spel van stijgingen en dalingen met fake cijfers te manipuleren voor versoepeling of verstrenging van maatregelen naargelang het volk mort.
  Over zieken en doden werd zelfs niet meer gerept, niet verwonderlijk want die waren er ook niet meer nadat de cyclus van 10 weken voor een griepvirus verlopen was en het virus intussen uitgedoofd of verzwakt was, wat elke arts kan beamen.
  Telkens halve waarheden: wie reeds immuun is, zal ook als positief besmet testen maar is evenwel niet besmettelijk voor andere mensen maar dat zijn dan de besmettingen zonder symptomen die superverspreiders genoemd worden om hen een gevaar te kunnen noemen voor de volksgezondheid.
  Dan de onbetrouwbare testen, die volgens de ontwikkelaar enkel als research mochten dienen en niet voor diagnose geschikt waren – reeds vanaf het begin valse positieven aangeven en schade kunnen veroorzaken door het hersenvlies te doorboren – maar toch werden gebruikt als middel om de besmettingscijfers te kunnen blijven manipuleren.

  En zo zijn we beland bij het experimentele mRNA vaccin als verlossend en chantage middel om de terugkeer naar een normaal leven als een wortel voor de neus van de bevolking te houden.
  Een preventiemiddel tegen ziekte waardoor men net besmet en ziek kan worden door het verzwakte virus in het vaccin bij vectorvaccins of, erger, ons DNA onherroepelijk verandert zal worden door het experimentele mRNA vaccin, dat nog nooit op de mensheid werd gebruikt en waardoor de hele wereldbevolking dus proefkonijn wordt voor het winstbejag en de research over de onbekende nevenwerkingen van dit experiment door de mengele-farmaceutica.
  En uiteraard moeten mensen overtuigd worden om zich vrijwillig als proefkonijn voor deze vaccin-euthanasie aan te melden want verplichting tot vaccinatie is strijdig met grondwettelijke en mensenrechten en dat wagen regeringen niet.
  Aangezien de meerderheid niet geneigd is hun leven op het spel te zetten als proefkonijn in een experiment, proberen regeringen door dreiging met uitsluiting, (ordinaire, criminele afpersing dus!) toch onwilligen te dwingen tot vaccinatie, tot gehoorzaamheid om op eigen risico hun gezondheid en hun leven te riskeren.

  Ze beginnen met een vaccinatiepas om te mogen reizen met het vliegtuig omdat het gros van de bevolking maar een keer per jaar het vliegtuig neemt voor de jaarlijkse vakantie en hopelijk niet teveel verzet zal bieden bij deze invoering om dan de volgende stap te nemen naar volledige uitsluiting tot zelfs de dwang om nog enkel voedsel te mogen gaan kopen, je deur uit te mogen of zelfs nog te mogen gaan werken (om regeringen hun onverdiende graailoon met jouw belastingen te kunnen betalen,) als je je laat doodprikken met de gifspuit voor een vaccinatiepas.

  Geliked door 2 people

 6. LUCIA zegt:

  Weer mooi stuk van jou Elise !!!

  Like

 7. Jacob va der Horst zegt:

  Wat ik mis in deze video die overgens m ooievaar analyses toont,hoe de tests worden toegepast daar er nog steeds niet op basis van een gouden standaard wat betreft de ct waarden getest wordt.Zodoende kan je met de positief geteste aantallen alle kanten op en de heleboel manipuleren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s