CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Frans12“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON

 1. LUCIA zegt:

  Deze mensen moeten van de knikker af het zijn engerds !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Wat een saamhorigheid bij de meerderheid van de onze bevolking is de angst zo groot dat zij werkelijk er alles voor over hebben om hun eigen leven tot een grote zure bom te maken, geen alcohol, geen sigaret of sigaar, vrijheid opgeofferd en nu als klap op de vuurpijl https://www.ad.nl/koken-en-eten/we-willen-minder-vlees-eten-dat-ziektes-van-dier-op-mens-overspringen-hangt-velen-de-keel-uit~a0a26872/ Er hangt mij één ding de keel uit dat al die angstige idioten denken dat zij onsterfelijk zijn als zij zich maar laten opsluiten, alles ontzeggen om plezier in het leven te houden en straks als een stel chagrijnige onderdanige angsthazen compleet achter de garaniums zitten maar het meest misselijkmakende is dat zij door hun gedrag de toekomst van onze jeugd totaal vergallen door enorme leerachterstanden en sociale isolatie. Eén ding is zeker niemand rijk of arm, niemand met vaccinatie of zonder vaccinatie heeft geen enkele zekerheid of men eventueel getroffen kan worden door zeer ernstige aandoeningen of ziekte ook een ongeluk zit in een zeer klein hoekje. Als je niet kunt accepteren dat virussen jaarlijks komen en gaan en gelooft in alles wat nu de samenleving desastreus treft komt helaas zeer bedrogen uit. Hoe kan een mens zover komen om alles op te geven alleen door angst en hierdoor geen enkele realiteitszin meer heeft. Een mens met angst heeft geen leven en realiseer wel dat de dood nu eenmaal bij het leven hoort. Sterkte allemaal de komende jaren u komt er allen nog wel achter wat deze hysterie voor een ellende heeft gebracht.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Ja , Julia als je je hele leven bang moet zijn om dood te gaan, hou je toch weinig levensvreugde over, bovendien verpest je het ook nog voor de mensen om je heen want je ziet vaak dat dit soort mensen een soort missie heeft, om de rest te bekeren naar hun armetierige vorm van leven.

   Like

 3. angst tast het immuunsysteem aan. Ga toch fietsen! veel beter voor je weerstand

  Like

 4. Bob zegt:

  Angst voor de dood=levens angst.
  Angst voor de dood kan ook zijn een
  sslecht geweten.

  Like

 5. Jan zegt:

  Reactie na inenting met Pfizer-‘vaccin’


  Mobiliteitsproblemen per type hersenverlamming/Cerebral Palsy

  Iedereen met hersenverlamming is anders en de mate en het type handicap lopen sterk uiteen. Wat de meeste mensen met hersenverlamming gemeen hebben, is een zekere mate van mobiliteitsproblemen, bewegen of van de ene positie of plaats naar de andere komen. Hoewel er veel verschillen zijn, zijn er enkele veelvoorkomende mobiliteitsproblemen bij verschillende soorten hersenverlamming.

  Het meest voorkomende type hersenverlamming is spastisch, dat wordt gekenmerkt door overdreven gespierde spieren en spastische, schokkerige bewegingen. Strakke, stijve, te strakke spieren maken het moeilijk om bewegingen te controleren. Als het de spieren van het onderlichaam aantast, maakt dit type hersenverlamming het lopen ook moeilijk en veroorzaakt het een schokkerige, ongemakkelijke manier van lopen.

  Bij dyskinetische hersenverlamming zal een persoon worstelen met onvrijwillige bewegingen in de spieren. De spierspanning fluctueert tussen overdreven tot ondertonen, wat betekent dat het verplaatsen en beheersen van de ledematen een uitdaging is.

  Ataxische hersenverlamming veroorzaakt wankele bewegingen en moeilijk balanceren. Bij het lopen kan het nodig zijn dat iemand met dit type hersenverlamming zijn voeten wijd spreidt om het evenwicht te bewaren. Hoe de mobiliteit wordt beïnvloed, hangt ook af van welke spiergroepen het meest worden getroffen en hoe ernstig. Met symptomen voornamelijk in de benen, wordt mobiliteit een groter probleem.
  ….
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=nl&u=https://www.cerebralpalsyguidance.com/cerebral-palsy/associated-disorders/mobility-issues/


  Pfizer is een “gewoonte overtreder”, die zich voortdurend bezighoudt met illegale en corrupte marketingpraktijken, artsen omkoopt en nadelige onderzoeksresultaten wegmoffelt. Sinds 2002 hebben het bedrijf en zijn dochterondernemingen $ 3 miljard aan strafrechtelijke veroordelingen, civiele straffen en veroordelingen door juryrechtbanken gekregen. De schikking van $ 2,3 miljard in september 2009 – een maand vóór de aanstelling van Dr. Prigent – zorgde voor een nieuw record voor zowel strafrechtelijke boetes als totale straffen.

  In acht jaar van herhaaldelijk misdrijf heeft Pfizer net geen $ 3 miljard aan boetes en civiele straffen opgebouwd, of slechts ongeveer een derde van de netto-inkomsten van vorig jaar.

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2875889/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s