FOTOSHOPPER: “Bekanntmachung!” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Frans12“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTOSHOPPER: “Bekanntmachung!” . . .

 1. Republikein zegt:

  Hände hoch, du bist verhaftet.
  Zo’n 50 jaar geleden werd het al voorspeld in Bonanza, met de nachronisatie was het helemaal af.

  Like

 2. Boike zegt:

  Het wordt tijd, om de scharen te slijpen, waarmee we de haren van de NSBers gaan knippen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Knalkopje1 zegt:

  Virologe Marion Koopmans is nu in China en probeert vandaar uit ons zo bang mogelijk te maken. Volgens haar kunnen we een serie pandemieën verwachten. Het is voor mij duidelijk: die heks wil de anderhalve metermaatschappij en alles wat daarmee samenhangt permanent maken. Je hebt bloed aan je handen, Koopmans en geestverwanten! Zie:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/zelfaangewezen-virologendictator-marion-koopmans-meer-pandemieen-de-komende-tien-jaar/

  Like

  • Julia zegt:

   Ik geloof niet meer in die valse virologen die er alleen op uit zijn de samenleving dagelijks angst te blijven in boezemen en werkelijk bloed aan hun handen door de enorme maatschappelijke en sociale schade. Wat zou het een opluchting zijn en een meerwaarde om onze samenleving weer gezond te maken als die overbetaalde dagelijks optredende virologen voorlopig voor een paar jaar in quarantaine wordt geplaatst. Natuurlijk wat is doos Koopmans toch intelligent ik weet het niet maar elk jaar in het oude normaal waren er wereldwijd virussen en zelfs pandemieën. Ze mag we oppassen dat zij zelf niet de grootste lopende pandemie is vanwege haar reis naar China dus gewoon even wegblijven van iedereen. Ik wil ze niet meer horen of zien de ene viroloog weet het beter dan de ander maar naar de echte wetenschappers en hoogleraren luisteren die overbetaalde zelfingenomen virologen niet die denken nu de macht totaal in handen te hebben. Nederland is een grote open gevangenis schoenen kopen in een winkel mag niet, nieuwe kleding of lingerie kopen in een winkel mag niet (een kledingkraam of schoenenkraam op een openluchtmarkt mag ook niet), naar de kapper, pedicure of schoonheidssalon mag niet, boeken kopen mag niet, naar tuincentra mag niet, schroefjes halen bij bouwmarkt mag niet, naar kantoor gaan mag niet, naar de dierentuin, pretpark, theater of bioscoop mag niet, een sigaartje kopen bij een tabakswinkel mag niet, een leuk stedenreisje of vakantie in het buitenland mag niet, zelf bepalen hoeveel gasten thuis te ontvangen mag niet en als klap op de vuurpijl nu om 09.00 uur snaveltje toe en op tijd naar bed. Welk doorgeslagen angstig volk vindt dit nog normaal en laat zo vrijheid en leven afpakken. Voor een tribunaal dat zooitje idiote machtswellustelingen die kans hebben gezien van miljoenen mensen vrijheden af te pakken en alles naar de klote te helpen. Volkomen doorgeslagen en het haalt totaal niets uit dan dat alleen de sterkste zullen overleven dat is altijd al zo geweest.

   Geliked door 1 persoon

 4. R Thomasson zegt:

  Geweldig Cartoon. Gek genoeg steeds meer mensen, zelfs jonge mensen die 50 jaar na de oorlog zijn geboren, maken nu vergelijkingen met de Tweede-Wereldoorlog.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Uit printen en bij de supermarkt ophangen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s