Gemaskerd bal en spookuur met Lady Gaga

Lady Gaga mocht met een armlengte afstand tot Biden het volkslied zingen.

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Bizarre inhuldiging van Biden

Niemand behalve de naaste familiekring van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden zal serieus geloven dat deze vanwege zijn persoonlijkheid en politieke uitstraling door een vermeende of reële 81 miljoen Amerikanen werd gekozen. En niemand (behalve wellicht Mike Pence) zal serieus betwisten dat de 75 of meer miljoen Amerikanen, die onbetwist op Trump hebben gestemd, dat vanwege Trump en niet vanwege zijn partij gedaan hebben.

Daarom was het te verwachten dat de inhuldiging van Joseph Biden geen enthousiaste gebeurtenis zou zijn die de massa´s zou aantrekken. Weliswaar waren er behalve zijn familie nog enkele bekenden zoals de familie Obama, het echtpaar Clinton, meneer Pence en enkele anderen uit het belastingparadijs Delaware en Hollywoord gekomen.

Toch werden er ijverig ontelbare nationale vlaggen opgesteld, zogezegd plaatsvervangend voor het ontbrekende, want gedesinteresseerde of zich bedrogen voelende volk. Omdat de bezoekers zich niet alleen vanwege het virusgevaar achter mondkapjes verborgen, verliep de ceremonie inclusief beëdiging zo spookachtig als nog nooit tevoren.

Dat kan niet bekritiseerd worden, omdat dit spookuur wel degelijk gepast was als je terugkijkt naar het ontstaan van de officieel verkondigde verkiezingsuitslag. En dat een popzangeres als “Lady Gaga” ter ere van het spookfeest het volkslied zong, was zeer zeker geen onwaardig dieptepunt, maar kondigde veelbelovend de richting van de beginnende ambtsperiode aan van een president, die zich in de benijdenswaardige gezondheidstoestand bevindt om steeds minder vaak te merken wie er vanaf nu over hem en de VS regeert.

Bron:
PI-News.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Gemaskerd bal en spookuur met Lady Gaga

 1. andre zegt:

  Lady Gaga ja daar kan ik nog wel een leuk verhaal over vertellen. Toen ik in Jakarta woonde, het grootste moslimland in de wereld daar is het natuurlijk ook allemaal hip en fashion. Dus Lady Gaga deed daar ook een concert waar je op kon inschrijven. Nu was er 1 tje die weer eens stoer wilde doen en bood ver over alles heen en had Gaga onder contract maar was vergeten dat er voor 90 personeel werkvergunningen betaald moesten worden en ook nog een 25% belasting. Maarja contract is contract dus dan ja wat moet je dan om er vanaf te geraken? Overmacht! Via zn politieke kanalen moest het overmacht gaan worden. Je huurt een stel dames in met brievenbusjurk en geeft ze wat borden met de text. Gaga is extravagant en nog meer van die onzin. De moslimkaart werd keurig uitgespeeld en het mocht politiek geen doorgang vinden dus het contract werd doorgescheurd.

  Hier de eerste de beste die ik tegenkom

  https://www.bbc.com/news/world-asia-18224783

  Het Gagateam was het hier natuurlijk niet mee eens en die hadden een verzekering bij Lloyd. Lloyd is hetzelfde als bankmannetjes en dit was hun mening. Ook weer de eerste gepakt

  https://nationalpost.com/entertainment/music/lady-gagas-management-team-sues-lloyds-of-london-insurers-for-75000

  Only in GOD we trust. De G staat voor gold, de O voor Oil en de D voor Diamonds De B van dat domme digi muntje bitcoin staat hier echt niet bij )))) Maar ik wil even aangeven dat diamond mining heel sterk stijgt nu en daar is ene frima Dominion mining heel druk mee bezig.

  Ook hebben ze Dominion energy zoals je hier kan zien. https://www.dominionenergy.com/
  Natuurlijk allemaal mooie bossen opstoken enzo maar wel 7 miljoen huizen voorzien van energie in de US en dat is niet klein. Dominion is een woord uit het verleden wat je nu zou kunnen vervangen door Commonwealth. Dit is een status die geldt voor landen als Canada, Australie, Nieuw Zeeland Zuid Afrika en nog een paar. Dit is het VK of te wijl Rothschild maffia. Weet je de naam van het bedrijf die stembus computers heeft geleverd bij Trump? Een prettig avondklok weekend voor iedereen.

  Geliked door 2 people

 2. een demente oude man is speelbal van de echte macht

  Like

 3. Boike zegt:

  Die lady Gaga is toch dat verschrikkelijke mens, dat zich in een duivelstenue pleegt te kleden en toevallig optreedt bij valse vlag aanslagen en alsmaar satanische illuminati signalen en symbolen maakt.

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  De nieuwe President Biden heeft in de eerste dag[en] van z’n bewind gebruik gemaakt om een ANTI-discriminatie decreet uit te vaardigen, dat volgens sommigen scholen zal verplichten om transgender atleten op te nemen in vrouwensporten.

  Het zal studenten die als man zijn geboren de kans kunnen geven om te concurreren met vrouwen als zij zich ook vrouw voelen…………..
  / * / * /

  So much for unity! Biden sparks outrage after signing divisive executive order pushing schools to include transgender athletes in girls’ sports – causing critics to declare that the new president is ‘erasing women…………..
  BRON:
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9173767/Biden-signs-divisive-executive-order-pushing-schools-include-transgender-athletes-girls-sport.html

  .

  Like

  • delamontagne zegt:

   Erielle Davidson van het Joods Instituut voor Nationale Veiligheid van Amerika schreef: “Droevige dag voor vrouwensport.
   Vrouwen moeten concurreren met BIOLOGISCHE mannen en zij lopen het risico geblesseerd te raken en hun titel te verliezen dankzij een nieuw decreet van Biden.
   Zeg me nooit dat het “pro-vrouw” is.
   Dat is het niet. Het is destructief en kwaadaardig.

   Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  “Lady Gaga”, hoer van de duivel. Heel logisch dat zij het ‘volkslied’ mocht zingen.
  HAPPY HALLOWEEN!

  Geliked door 4 people

  • Ruben zegt:

   Tistochwat,
   Misschien cynisch bedoeld of als grap door jou, maar ik denk dat ze echt zo is.
   Maar misschien is ze als kind misbruikt, gemarteld en/of gehersenspoeld door satanisten.
   Misschien is zij ook ‘ gewoon’ een slachtoffer.
   Ze zal helaas niet de eerste zijn.
   Maar het blijft allemaal diep triest.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Ruben 22 januari 2021 om 19:44

    Nee, geen grap. Dat mens gedraagt zich krankzinnig en is in mijn ogen een satanist. Niemand is verplicht om satan te (blijven) volgen. Het is een vrije keuze.

    Geliked door 2 people

  • Ruben zegt:

   Misschien is ze inderdaad krankzinnig en ook satanist.
   Maar als je eenmaal in die greep bent dat kan de vrije wil verdwijnen.
   Misschien in begin nog niet, maar later wel.
   Maar ze word gewoon gebruikt als nuttige cq bruikbare idioot, zoals zovelen.
   Ik denk dat we er zelf een heleboel kunnen opnoemen.
   Ze worden gebruikt totdat ze geen nut meer hebben.

   Like

 6. Martine zegt:

  Heeft iemand al door dat ze een outfit van the Hunger games draagt? Zij is inderdaad een trouwe slaaf/ ingewijde van de cabal geworden. Van Britney Spears is ook na jaren dienst weinig meer over.

  Like

 7. Jan zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s