Het ultieme kwaad . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het ultieme kwaad . . .

 1. Bas zegt:

  Schande!!!
  MILITAIRE BRON IN DC:
  ‘De afgelopen week ligt mijn bataljon op de grond te slapen in de cafetaria van de Senaat.
  Vandaag heeft de Senaat ons eruit gegooid en naar een koude parkeergarage gebracht.
  5000 soldaten.
  1 stopcontact.
  Een badkamer.
  Dit is hoe het Amerika van Joe Biden omgaat met soldaten ”

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1352452462255419392%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fpolitical%2Fafter-two-weeks-sleeping-cold-marble-congress-boots-national-guard-local-parking-garages

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Het ultieme kwaad . . . | eunmask

 3. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/dont-want-truth-come-senate-democrats-file-ethics-complaint-senators-cruz-hawley-challenging-election-fraud/

  Ze willen niet dat de waarheid naar buiten komt: senaatsdemocraten dienen ethische klacht in tegen senatoren Cruz en Hawley wegens het uitdagen van verkiezingsfraude

  Senator Ted Cruz betwistte de resultaten in Arizona, wat zijn plicht was.

  Democraten hebben historisch gezien de verkiezingsresultaten betwist telkens wanneer een Republikein het Witte Huis wint.
  Democraten hebben de verkiezingen in 2016 vier jaar lang uitgedaagd met verschillende pogingen tot een staatsgreep.

  Maar de democraten zijn geschokt dat Amerikanen te weten komen over de massale fraude bij de verkiezingen van 2020

  Donderdag dienden zeven democraten een ethische klacht in om senatoren Cruz en Hawley te veroordelen wegens het aanvechten van de verkiezingsresultaten.
  Ze willen niet dat de waarheid naar buiten komt.

  The Hill meldde:

  Zeven senaatdemocraten vragen de ethische commissie om een ​​onderzoek in te stellen naar GOP Sens. Josh Hawley (Mo.) en Ted Cruz (Texas) tijdens de oproer in het Capitool van 6 januari.

  De senatoren dienden donderdag een klacht in bij de commissie met de vraag of de bezwaren van Hawley en Cruz tegen de resultaten van het Electoral College in strijd waren met de ethische regels van de kamer.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Amerika heeft eigenaren,lang geleden hebben ze amerika gekocht en betaald (george carlin youtube) Deze eigenaren zijn de khazariaanse mafia a.k.a. de deep state/cabal,ze hebben alle mensen op hoge posities omgekocht of gechanteerd.Politici in het witte huis,de F.B.I. de C.I.A. burgemeesters,justitie,allemaal corrupte deep state puppets.Donald trump vocht helaas een verloren strijd in het hol van de leeuw.

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Biden wordt een burgeroorlog waiting to happen en ik voorspel hetzelfde hier als we een verkiezing krijgen en Rutte aan het hoofd blijft en zij weer zogenaamd winnen.

  Like

 6. Bas zegt:

  𝗠𝗮𝗿𝗸 𝗱𝗲 𝗛𝗼𝗹𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿
  Gisteren gemerkt (vergrendeling account, ook v andere tweeps) dat afbeeldingen met het ranzige gedrag Biden met kinderen door twitter worden geband. Dit wordt als content aangemerkt dat ‘in strijd is met beleid seksuele uitbuiting kinderen’ is. Twitter erkent dus kindermisbruik !

  Like

 7. Jan zegt:

  ‘Ik was Biden al zat voor hij president werd’

  Like

 8. Bob zegt:

  Vraag: gebeurt dit ook niet in Nederland.
  Corruptie in de politiek is globaal.
  Bij globalisatie is de buit nog groter.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Vraag: gebeurt dit ook niet in Nederland.”

  Vraag: waarom zou dit NIET gebeuren in Nederland? Zie wat er gebeurt en vraag je af of dit allemaal kosher is. Je hoeft geen complotdenker te zijn om te snappen dat hier (in het geniep) iets aan de hand is dat geen daglicht kan velen.

  Mijn vraag is, waarom geen van de zeer goed opgeleide, zeer ervaren en zeer ontwikkelde journalisten, onder aanvoering van Wouter de Winther, hier nooit vraagtekens bij zet.
  Waarom vraagt er niet één waar Jaap van Dissel zijn denkbeelden vandaan heeft? (Rechtstreeks van de WHO, waarvan Bill Gates de grootste financier is).
  Waarom vraagt er niet één hoe het komt dat er dit jaar helemaal geen influenza uitbraak is? (Die is er wel, maar wordt nu corona genoemd.)
  Waarom vraagt er niet één hoe het toch komt dat de sterfte aan corona niets hoger is dan de sterfte aan influenza twee jaar geleden? (Omdat de sterfte aan influenza nu corona wordt genoemd.)

  Het hele leger aan hoofdstroommedia journalisten is óf te stom om zich journalist te mogen noemen, óf bang voor hun baantje als ze buiten het politiek correcte potje piesen. Ik hoor het hen zeggen: Heer, ik dank u dat ik niet ben zoals de andere mensen…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Hoe socialisten anderen behandelen. Nationale garde krijgt vlees dat niet gaar is en vol zit met rotzooi zoals stukjes metaal en veren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s