Rijksoverheid: Totaal de weg kwijt!!! (2)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Rijksoverheid: Totaal de weg kwijt!!! (2)

 1. duinsnip zegt:

  Mijd elk contact met een politicus van VVD, CDA, CU, SP, GL,Dsex66,SGP, 50+,het kan een dodelijke afloop hebben voor uw mentale gezondheid.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  De volgende stap wordt gebarentaal leren.

  Like

 3. Knalkopje1 zegt:

  Ze hebben vergeten te vermelden dat je 1,5 m afstand moet houden, terwijl die 1,5 m het alfa en omega van kameraad Rutte en zijn aanhang is! Het enige verstandige advies is, dat je niet op bezoek moet gaan als je symptomen vertoont. Daar ben ik het absoluut mee eens.

  Like

 4. Boike zegt:

  Gisteravond bij het zappen, kwam ik toevallig op een stukje journaal. Ik zag dat Rutte in de Tweede Kamer stond te preken zonder mondkapje op. Hoe durft ie !!! Hij is een gevaar voor alle aanwezigen !!! Oppakken die lul en opsluiten in het gevang/concentratiekamp !!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Wij gebruiken geen borden, dus dat scheelt weer

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Als mensen nu nog niet zien dat de regeringen de vijand van het volk zijn en landverraders zijn dan heb je een betonnen plaat voor je hoofd.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ja Ron je zal ze de kost geven die stinken in het “samen gedoe” alsof Rutte ooit iets voor een ander gedaan heeft, anders dan voor de camera t.b.v. zichzelf. Het enige SamenVerhaal dat ik niet terug hoor in reclames of de msm of de stasizenders, is dat we zo SAMEN NAAR DE ONDERGANG GAAN.
   Wat die stomme politici niet snappen, is dat ze gewoon tijdelijk personeel zijn in dienst voor verraad en uitleveren van het eigen volkj ..wie wil je daarna nog in dienst hebben iedere werkgever,zelf een ELITE PSYCHOPATENCLUB …wil een betrouwbare loyale kracht en verraad…. staat altijd kut in je CV Na ons zijn zij en hun gezinnen aan de beurt, hun enige kans zou, als ze erop terug kunnen kijken, als ze die kans krijgen, zijn dat ze ons hadden moeten steunen in de strijd tegen deze monsters.
   Ze doen allemaal mee, ze zitten allemaal in het verraadspelletje, er is ze van alles beloofd maar je bent niet goed bij je hoofd als je dit duister satanisch gespuis geloofd. Zolang je niet van hun bloed en genenlijn bent , ben je de lul.

   Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  Het ultimi genot van klein kinderen
  die op bezoek komen. Je kunt goed merken
  waar opa van Rutte mee bezig was en
  nu neemt klein zoon wraak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s