Rijksoverheid: Totaal de weg kwijt!!! (3)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Rijksoverheid: Totaal de weg kwijt!!! (3)

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dit is satire. Toch?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Tjonge, jonge dàt zal helpen dit advies, ja hoor hier redden we levens mee.
  Moeder 94 jaar, totaal van streek en hysterisch huilend omdat haar dochter van 1,5 mtr afstand haar gedag zwaait en niet dichterbij komt om haar de knuffel te geven waar ze zo hartstochtelijk naar verlangt in al haar eenzaamheid.

  Like

  • Knalkopje1 zegt:

   De eerste keer dat ik de coronaregels overtrad, was in april, toen ik een lieve vriendin een hand gaf, waar ze nadrukkelijk om vroeg. Sinds die tijd ben ik een seriecrimineel. Ik heb haar daarna bezocht als het mogelijk was en haar iedere keer geknuffeld en haar hand vast gehouden. Weg met het 1,5 m afstand houden van geliefden en vrienden en in de buitenlucht! Alleen als je duidelijk symptomen hebt moet je wegblijven.

   Like

 3. bobzelf zegt:

  whahahahahahaha
  GEWELDIG TOCH ?? GENIAAL TOCH ??

  EN DAN MOET U ZICHZELF EFFE VOORSTELLEN DAT ER IEMAND IN DE REGERING ZIT !!

  DIE DAT DAN ALS HIJ /ZIJ EEN LIBELLE DORBLADERT BIJ DE KAPPER OF IN EEN CAFE OP DE LEESTAFEL BEDENKT ???

  DIT BIJ TERUG KOMST “” IN DE GROEP “” GOOIT ..

  EN IEMAND DIT UITBRENGT, WHAHAHAHAHAHAHA
  MAG IK U DAN PERSOONLIJK DOOD SCHOPPEN ??

  DANK U WEL

  OME BOBZELLUF

  p.s. ik heb vanmorgen , dus ook effe geen 1 meter 50 afstand gehouden

  zo lang is mijn tong ook helemaal niet , pleurt toch op allemaal

  Geliked door 2 people

 4. Blaffertje zegt:

  Nou daar trek ik mij niets van aan.
  Bij mij word nog altijd gekuffeld, handen geschud of een zoen gegeven.
  Ik doe normaal en werk niet mee aan deze bulshit en misschien is daarom mijn weerstand wel prima.

  Geliked door 3 people

 5. Cathja zegt:

  Kleutertje luister…..

  Dit geldt ook voor de twee eerder geplaatste ‘adviezen’ van onze overheid.

  Inderdaad, de Rijksoverheid is totaal de weg kwijt. We worden als onnozelen behandelt.

  Geliked door 2 people

 6. Boike zegt:

  Wat een ruttig gebrek aan psychologisch inicht !!!
  Daar heeft de persoon, die het moeilijk heeft, dus helemaal niets aan. Die persoon zal alleen maar dieper in de put geraken. Die zogenaamde belangstelling zal hij ervaren als “in de steek gelaten worden”. Een en ander zal resulteren in zwaarmoedigheid met alle gevolgen van dien.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Alles loopt volgens plan,de satanische globalistische elite zijn bijna bij de finish met hun communistische N.W.O..Heel veel schapen lopen gedwee naar de slachtbank.

  Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  Aangezien alle besmettingscijfers met 10 zijn vermenigvuldigd door de PCR is er nog minder aan de hand dan tijdens een flink griepseizoen maar nog vele mensen zijn nog steeds bezeten door de leugens.
  Men had, voor de tijd dat er nog geen vaccin was om mensen mee voor de gek te houden, mensen met corona gewoon kunnen behandelen met bestaande medicatie. goedkoop en effectief.
  Het land had helemaal niet gesloopt hoeven worden en mensen hadden niet hoeven sterven door ze aan de beademing te gooien wat de meest slechte behandeling is.
  Men wil helemaal geen oplossingen anders was die oplossing er al geweest want die is er allang, gewoon zonder spuit.
  Maar dan zou de angst niet meer over het volk uitgestrooid kunnen worden en daar kruipen ze nou juist zo lekker hersenloos door.
  Met het schijt tussen de billen gaan ze zelfs om hun eigen spuitgevangenis gillen.
  Men wil liever gezonde mensen opsluiten en isoleren en de economie slopen vandaar dat Hugo een bewezen goed medicijn als kwakzalverij af staat te doen.
  Artsen die mensen genezen van corona met hydroxychloroquine worden nog net niet op de brandstapel gezet en niet omdat men zo begaan is met uw of mijn gezondheid.
  Als je niets hebt om de mensen te helpen en er is een medicijn wat werkt zou je dat graag willen hebben tenzij je een smerige agenda afdraait en je de mensen helemaal niet wilt helpen maar de ellende juist in wilt helpen.
  Af laten sterven terwijl er medicatie voor handen is omdat het helemaal niet gaat over mensen genezen maar over machtsmisbruik om het machtsmisbruik tot dagelijks beleid te maken met een volk zonder rechten.
  Een gevangene …een misdadiger mag niet te lang in isolatie want dat is officieel marteling maar met opa en oma die geen misdadigers zijn mag dat best in dit land.
  Geen zogenaamd ‘verantwoording voor anderen nemende burger’ zal je er over horen.
  Als die mensen zo graag verantwoording willen nemen voor anderen, misschien moeten ze zichzelf dan eens afvragen waarom we onschuldige mensen nutteloos opsluiten en kapot laten gaan in eenzaamheid terwijl ze gewoon genezen kunnen worden?
  De mensen die zo ‘begaan’ zijn met de wereldgezondheid stonden zelf te blaten dat hydroxychloroquine een soort wondermiddel was tegen corona.

  Gaan we ons liever met zijn allen een nauwelijks geteste spuit laten opdringen die onze situatie zeker niet zal verbeteren ?
  Angst is een slechte raadgever kijk maar naar al die kruipende gemuilkorfde angsthazen die geen van allen verantwoording nemen voor anderen al roept men dat wel om de eigen bezetenheid achter te verbergen, want meer is het niet.

  Dat men totaal bezeten is door de leugen mag duidelijk zijn na bijna een jaar onzin aangehoord te hebben en zich te hebben laten pesten met nutteloze muilkorven kruipt men vrolijk verder in totale hersenloosheid en gilt men om nog meer onzin en pesterijtjes?????

  Omdat hersenloosheid vaak samen gaat met afgunst en corona mensen tot hele nare mensen maakt laat men de kroegtijgers de kerkgangers afzeiken om de kroegtijgers zichzelf de mond te laten snoeren en ziek van de afgunst zal menig naar mens gaan klagen over mensen met een hond omdat ‘al die vrijheid’ van zo’n hondenbezitter en doorn in hun afgunstige nare oog zal zijn.

  Met zulke nare afgunstige mensen heeft de ellende vrij spel.
  Te stom om te zien dat ze allemaal zichzelf naaien met dat genaai van anderen.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Oh M je laatste zin, moest ik echt om lachen een juweeltje en je hebt gelijk, ze hebben laatst toch besloten bij mensen, hier in nederland, met een zeldzame vorm van kanker, ze nog niet uitgeteste medicijnen te laten gebriuiken.
   Was paar dagen geleden op het nieuws . Big Pharma stelt ze gratis beschikbaar maar als ze werken dan moet het wel betaald worden, ben blij voor die mensen daar niet van maar waarom kon datzelfde niet met HCQ .
   Juristen zouden dit kunnen aanvoeren als zijnde een precedentwerking hebbend voor het gebruik van HCQ, bovendien gebeurt het wel vaker dat medicijnen voor kanker(chemo) ook bij andere (nooit op geteste) aandoeningen gebruikt worden.
   De hele wereld gaat naar de kloten omdat mensen gewoon te stom zijn om het te zien.en net wat jij stelt, mekaar het licht in de ogen niet gunnen .

   Like

 9. Bob zegt:

  Wat de regering wil is een snelle
  oplossing – gaatje in de hersenpan
  slaan. Nooit meer down door de lock.

  Like

 10. Bas zegt:

  Iets anders
  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3329497/getraumatiseerde-vluchteling-ayoub-y-steekt-18-jarige-rik-van-de-rakt-dood-geen-celstraf-maar-tbs

  Getraumatiseerde vluchteling Ayoub Y. steekt 18-jarige Rik van de Rakt dood: geen celstraf maar tbs

  Gemeente krijgt geen informatie
  Uiteindelijk komt Ayoub via Frankrijk in een Nederlands asielzoekerscentrum terecht. Dat hij in de war is, is al snel duidelijk. Medicatie en begeleiding van artsen en hulpverleners moeten hem helpen. Hij krijgt een tijdelijke verblijfsvergunning en dat geeft hem recht op een huis. De gemeente Bernheze moet daarvoor zorgen en daar gaat het mis.

  De woning die de gemeente voor hem heeft gevonden, wordt afgewezen op grond van een medisch rapport. De gemeente krijgt daar geen inzage in. Medische gegevens kunnen alleen worden gedeeld als de statushouder daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft. Het wordt niet duidelijk of dat niet gebeurt omdat hij dat niet wil of omdat hij dat door een taalprobleem niet snapt. De gemeente krijgt geen antwoord als ze vraagt om informatie over de man, om zo alsnog goede huisvesting

  Reacties:
  Onbegrijpelijk, Somaliër -statushouder-vermoordt zorgmedewerker. Ach, de stakker is ziek, herinnerde zich het voorval niet. Nou, daar moeten we er meer van hebben. En zo iemand had dan al een huis, terwijl de vermoorde jongen waarschijnlijk op een wachtlijst stond.

  Het zal mij een worst zijn wat de moordenaar voor redenen aanvoert. Wanneer wordt dit stuk stront ons land uitgelazerd?

  Als het aan die D666 rechters ligt wordt hij de komende jaren vertroeteld en dan weer losgelaten op de maatschappij, met een huis en maandelijks een inkomen, uiteraard zonder er ooit voor te hoeven werken

  Slim genoeg om hier te komen maar kan zich zijn moord niet herinneren. Interesting…

  “De woning die de gemeente voor hem heeft gevonden, wordt afgewezen op grond van een medisch rapport.”
  WTF?

  Hij krijgt nu tbs-dwangverpleging (op kosten van de belastingbetaler).
  Kosten tbs-verpleging per dag: € 465,-
  (Bron: TBS Nederland)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s