Satire . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Satire . . .

 1. Jean zegt:

  Heel de Bidenshow was één zwarte promotie, zijn dagen zijn geteld in dat witte huis want dat witte huis zit weldra vol met zwarten.
  Voor onze samenleving is er maar één redding en dat is “grenzen sluiten voor ALLE vreemdelingen én islam verbieden op ONS grondgebied want wij walgen van die gewelddadige barbaarse zwijnerij.

  Geliked door 1 persoon

 2. Biden verhoogt de belastingen en laat meer moslims uit islamitische landen toe ; de afbraak van de USA al erg snel begonnen

  Geliked door 2 people

 3. Lot zegt:

  Van het volk zélf Jean. De systemen komen uit hun cultuur zelf, vanuit wie zij zelf zijn. Wij zouden dat niet opzetten. Zo komt de islamitische cultuur uit de woestijn, en het communisme uit het slavische volk. Communisme is dan ook geen systeem, maar een omgangscultuur, waarbij de slaven doen wat de Magyar/kleine meesterpriester zegt. De Magyaren zitten in oost europa vanuit zuid USSR en zijn als half-aziatisch volk ook Arabie binnengegaan. Voorheen had Arabie Europese volk, de enanna cultuur, maar dat veranderde snel met de invallende turken/magyaren vanuit elam Iran, en hun ishtar cultuur.
  Naar mijn mening beide dezelfde systemen. Voeg daarbij de schaamtecultuur die ook uit Azie komt, zoals in Japan en China. En het zich nooit aan wetten kunnen houden, waardoor nieuwe regels gemaakt moeten worden en je zeer uitgebreide wetten krijgt die precies vertellen wat je mag doen, communisme/socialisme dus. Dat volk is ook hierheen gekomen de afgelopen 700 jaar waardoor de hang naar dat socialisme alhier. Het komt vanuit hen zelf, zij kunnen het niet veranderen. Ik heb dan ook niet veel hoop voor de wereld.. Alleen dat laatste zetje nog om tot totale donkere mensen te worden … met al die immigratie.
  Kijk maar naar dat kleine donkere volk gebroeders de wit, ballen afhakken, verslaafde saksen in engeland neuzen oren afhakken, willem III klein donker mannetje, zijn neef de zonnekoning, zijn schoonvader de engelse koning en napoleon en zo maar door.
  Ooit gehoord dat de saksen onze buren dat deden? Nee helemaal nooit, toch deden ze het in engeland als de verhalen kloppen in 500ad. Jezelf voordoen als Saks, maar iets anders zijn uit het oosten, gewoon een saks in de broek steken en je wordt zo herkend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s