VVD . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VVD . . .

 1. Boike zegt:

  Rutte heeft nog steeds niet de gaten, hoe hij met met de bevolking om moet gaan.

  Hij voert klakkeloos de opdrachten van de duivel uit. Dat noemt hij “hogere belangen”. Het ontbreekt hem aan psychologisch inzicht. Dat is hij kwijt geraakt, toen hij zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Hij viel voor de satanische hemel op aarde. Maar de duivelse hemel is een hel. En dat had Rutte niet in de smiezen.

  Rutte denkt weg te komen met liegen, bedriegen, bedonderen en besodemieteren. Nee Rutte, dat werkt niet. Dat zet kwaad bloed. Dat roept om wraak. Mensen zijn intelligente wezens van vlees en bloed. Ze hebben gevoelens en kennen emoties. Mensen zijn geen robot en geen verlengstuk van een computer en zekerlijk geen slaaf. Mensen hebben behoeften, verlangens wensen en problemen.

  Nee Rutte, zoals jij met de bevolking omgaat, roep je om problemen, grote problemen. Echt. het gaat niet lang meer goedgaan gaan. Nee, gaat eerdaags goed foutgaan gaan. En als het zover is, dan is die duivel van jou in geen velden of wegen meer te bekennen. Die duivel van jou, gaat jou niet helpen. Hij laat je vallen als een baksteen.

  Rutte jij hebt geschiedenis gestudeerd. Maar helaas heb jij de lessen niet geleerd. De geschiedenisboekjes staan vol met verhalen, over hoe het vroeger telkens weer fout ging. En waarom ging het telkenmale fout ??? Juist ja, de heersers hadden oogkleppen op, de heersers hadden geen respect voor de mensen, de heersers deden aan zelfverheerlijking, de heersers deden aan zelfbevrediging, de heersers liepen hun eigen lul achterna. De heersers hadden geen psychologisch inzicht. De heersers kwamen uiteindelijk zichzelf tegen.

  En jij Rutte bent geen haar beter. Jij bent net zo’n grote lul, als al die stomme lullen uit al die geschiedenisboekjes. Jij begaat dezelfde fouten als al die stomme lullen. Rutte, jij zult echt de geschiedenisboekjes niet ingaan als “Mark de grote”. Nee, jij zult worden gekend als, “Mark de ruttige leugenaar”.

  De psychologie, die elke politicus zich eigen moet maken, is heel simpel. Die bestaat uit slechts enkele enkele eenvoudige principes. Het is heel simpel.

  Betoon en betracht respect voor het volk.
  Kijk niet op het volk neer.
  Kijk op naar de mensen.
  Zie hun behoeften, verlangens, wensen en problemen.
  Voorzie in die behoeften, verlangens, wensen en problemen.
  Speel voor Sinterklaas en wees geen Zwarte Piet.
  Knecht het volk niet.
  Wees geen truttige betuttelaar, die met het vingertje wijst.
  Haal bij de mensen het bloed niet onder de nagels vandaan.
  Haal het onderste niet uit de kan.
  Dwing het volk niet.
  Dauw het volk niets door de strot.
  Geef het volk brood en spelen.
  Faciliteer ruimte en tijd voor genot en ontspanning.
  Laat de keuze aan het volk.
  Wees niet achterbaks en corrupt, maar open en eerlijk.
  Hou je volk onder alle omstandigheden hoog.

  De politicus, die zich aan deze simpele regels houdt, zal op handen worden gedragen en niet worden verguist. Bedenk dat, als het goed gaat met het volk, het ook goed gaat met het land en met ‘slands elite. Dan groeien de bomen alsmaar hoger. Dan behoeft men geen angst meer te koesteren voor de latente wraak van het volk.

  Geliked door 2 people

  • Kees zegt:

   Helemaal waar!
   Alleen… We hebben een groot probleem: het geheugen van het stemvee. Dat functioneert nauwelijks. Alleen de dingen die vlak vóór de verkiezingen gebeuren weten ze zich te herinneren.
   Bovendien kijken ze naar het poppetje, niet naar wat hij doet. Rutte lacht altijd, belooft een heleboel, dus dat doet het goed. En, let maar op: vanaf begin februari tot aan de verkiezingen zullen de corona-maatregelen versoepelen, zodat hij heel populair wordt.

   Geliked door 1 persoon

   • Boike zegt:

    @ Kees 22 januari 2021 om 13:40

    Inderdaad, Rutte liegt en bedriegt en hij bedonderd en besodemietert iedereen. Dat is meer dan voldoende reden om argwanend en achterdochtig te zijn bij alles, wat hij doet en beweert. Je kunt geen woord geloven, van wat hij zegt. Immers, eens een leugenaar, is altijd een leugenaar. En nu de verkiezingen voor de deur staan, is dat de boodschap, die wij aan de kiezers moeten overbrengen.

    De kiezers hebben inderdaad een kort geheugen. Ze zijn professioneel gehypnotiseerd. Telkens als ze naar het NOS journaal kijken en “juffrouw onbenul” loopt van rechts naar links over het scherm, wordt die hypnose bevestigd. Daarom zit ze niet, maar loopt op hoge hakken. Dat is zogenaamd sexy en dat stimuleert de lullen van de kijkers. Die satanisten zijn ook nergens te vies voor. Daarom is het belangrijk die hypnose te doorbreken. Hier is de hulp van een professionele hypnotiseur voor nodig. Je moet Rutte met zijn eigen wapens slaan en verslaan.

    Ik fantaseer even. Een reclamespotje van Wilders met een flink aantal mooie en schaars geklede meiden, vanks naar rechts lopen, terwijl ze de een na de ander de schurkenstreken van Rutte keihard aan de kaak stellen en hem keihard als een gemene schoft, leugenaar en duivelaanbidder ontmaskeren. Als dat overkomt als een schok, worden alle lullen wakker en staan stram overeind. Die mooie schaars geklede meiden trekken de aandacht van de lullen. En dat heeft hetzelfde effect, als de hoeren, die tijden de RAI over de auto’s gedrapeerd liggen. Als de lullen die hoer zien, raken ze gehypnotiseerd en kopen die auto. Het gezonde naprakkedenkizeerverstand wordt overgenomen door basale driften en instinkten.

    De tijd wordt krap, maar het kan nog. Wilders doe je best !!!

    Like

 2. Bas zegt:

  Like

  • LUCIA zegt:

   Juist daar draaide het om en nog punten scoren ook omdat het z.g. voor de toeslagenaffaire was, terwijl de uitbetaling net als met Groningen erg op zich laat wachten de mensen zouden eigenlijk de overheid ook deurwaarders op het dak moeten sturen kijk hoe snel die 30.000 gaat groeien beste belegging ever en koekje eigen deeg.

   Like

 3. LUCIA zegt:

  De VVD
  eenrichtings
  ondergangsidee
  spoel daarom
  ze maar door de plee !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s