Wij moeten kapot!

(Door: “bozeoudeman”)

Onze landen worden verwoest, onze economieën worden verwoest, onze normen en waarden worden verwoest, ons geestelijk welzijn wordt verwoest en onze lichamen worden verwoest. En degenen die het zien aankomen, die het zien gebeuren, zijn machteloos. De grote meute zit braaf op de bank met chips en bier binnen handbereik en kijkt ‘de slimste mens’. Hoe tegenstrijdig kun je het hebben.  

Christelijk uitgelegd, betekent alles wat nu plaatsvindt maar één ding: de duivel wenst op aarde zijn heerschappij te stichten. De op zich weinige wakkeren die zich tegen de ‘duivel’ en trawanten verzetten, zijn gedoemd de strijd te verliezen als er niet snel een kentering komt. Maar die is niet te verwachten.

Honderdduizenden hersenloze en/of corrupte industriëlen, politici, bestuurders, juristen, artsen en academici uit allerlei andere disciplines hebben zich in hun loopgraven ingegraven en weigeren nog langer te luisteren naar gezond verstand. Ze weigeren halsstarrig, als politici die nooit of te nimmer verkeerd door hen genomen besluiten zullen toegeven, terug te keren naar rede.

Liever nemen ze het risico op totale ondergang van iedereen dan toegeven verkeerde beslissingen te hebben genomen, verkeerd te zijn geïnformeerd, verkeerde deskundigen te snel te hebben geloofd, en dus gaat de rit naar de afgrond in een steeds sneller tempo door.

Het lijkt alsof we in ‘Invasion of the body snatchers’ terechtgekomen zijn, het lijkt alsof een groot deel van de ‘elite’ gewoon al is overgenomen, alsof zij al ingespoten is met een goedje dat hen tot slaafse volgers heeft gemaakt, slaafse volgers die wij allen moeten worden. Maar slaafse volgers van wie, van wat? 

Velen van hen zullen stellen dat eenieder vrij is om te kiezen om niet te worden ingespoten met een totaal onbekend middel waarvoor de wereldbevolking als proefkonijn gaat worden gebruikt. Er is nog vrijwel niets bekend over eventuele toekomstige schade die dit experimentele vaccin kan aanrichten.

Maar je kan weigeren! Is dat zo? Er gaan in landen binnen kringen gestoorde politici en ‘deskundigen’ al stemmen op om weigeraars gedwongen te vaccineren. Dit laatste hoeft trouwens niet eens, want weigeraars kunnen eigenlijk helemaal niet weigeren. Weigeren zal op termijn heel snel inhouden: geen baan, geen geld, geen woonruimte, geen verzorging, geen voeding, dus creperen op straat!

Voor die ‘slimste mens’ kijkende meute: in 2002 werd in Amsterdam een grote Megabanenmarkt op poten gezet om onder andere alle bijstandsgerechtigden in de stad te screenen en opnieuw in kaart te brengen. Iedere bijstandsgerechtigde had als vrij burger het recht om te weigeren hieraan deel te nemen.

Mooi toch! Er was echter een kleine mits aan deze weigering verbonden; iedere bijstandsgerechtigde kreeg in een mooie brief van de gemeentelijke sociale dienst te horen dat weigeren kon inhouden dat men een forse korting op de uitkering kon krijgen en dat wellicht op termijn de uitkering in het geheel kon worden gestaakt vanwege dat niet willen meewerken aan een mooi plan van de gemeente.

Een plan dat voor iedereen goed was. Weigeraars werden dus zonder dit te stellen zo ook bij voorbaat als antisociaal gebrandmerkt. Dubbele dwang dus. Weigeren kon en mocht, maar dan wellicht geen uitkering meer, geen huis meer, geen verzorging meer, geen voeding meer en creperen op straat.

Tegen eenieder die nu denkt en tegenwerpt: “Ja, maar kom nou, dat was in 2002 en we leven nu in 2021. Onze politici en ‘elite’ zijn nu toch zeker geen ordinair chanterende rotzakken meer zoals toen!?”, zeg ik enkel: “Dream on sucker!”

Door:
“bozeoudeman”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wij moeten kapot!

 1. Kees zegt:

  Helemaal mee eens.
  Deze regeringskliek heeft veel geleerd van de grote oplichter Jean-Fraude Juncker. Met name zijn beroemde uitspraak ‘We besluiten iets, laten het even rusten en kijken wat er gebeurt. Als niemand zich er druk over maakt en er geen opstand uitbreekt omdat de meeste mensen sowieso niet begrijpen wat er is besloten, dan gaan we weer verder. Stap voor stap, tot er geen weg terug meer is.’
  Stap(je) voor stap(je) wordt de hele maatschappij vernield door onze grote staatsman PRutte!

  Wanneer komen we massaal in opstand?

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Kees.rutte is een marionetpop,hij voert het beleid uit van de werkelijke machthebbers in nederland en europa.De (nazi) bilderberg groep,die zitten achter de klimaathoax,en deze coronahoax.Ons koningshuis zit ook vuistdiep in deze bilderberg groep.Het uiteindelijke doel is een communistische N.W.O./great reset.

   Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Kees. ‘Wanneer komen we massaal in opstand?’ Wij komen in opstand wanneer: a) de chaos zal serieus beginnen te heersen, b) wanneer er de economie totaal in de sloop zal raken, en de lege winkelschappen zouden eruit zien zoals in 1943, c) wanneer de bevolking zou op voedselbonnen moeten leven, en in rijen staan voor de gaarkeukens waar soep van tulpenbollen en suikerbieten wordt gedeeld, d) wanneer elektriciteit en gas worden gerantsoeneerd voor paar uurtjes per dag. Mensen zouden in de kou zitten en op de pedalen van een fiets tappen voor een beetje licht, d) wanneer de globalisten opdracht geven aan het Waffen SS van het Jihad-leger, dat de tijd is; rijp om het land met brute kracht over te nemen. De zielige stront uit moslimlanden en Afrika die onze leiders – uit medelijden – naar binnen haalden, worden hier de Herrenvolk die selectieve genocide gaat plegen om het project Kalergi-Plan af te ronden. Vrouwen en kinderen zouden als seksslaven op slavenmarkt te koop worden aangeboden. Dan pas zouden een paar Verzetsstrijders beginnen met ondergrondse acties. zoals tijdens de hongerwinter van 1944 – 1945; hoe slechter de situatie zal worden, hoe groter de opstand. De geschiedenis herhaalt zich ALTIJD TERUG: Met dezelfde wreedheid, met dezelfde bloeddorst- maar met een andere vijand.

   Like

 2. oprechtegeus zegt:

  AOW-gerechtigden die de vaccinatie weigeren zullen worden gekort op hun pensioen. En dan niet zeuren. Je had vrije keus en je hebt gekozen voor het niet vaccineren met het nog volledig in onderzoeksfase verkerende vaccin. Een groot deel van de meelopers van Rutte c.s. (de angstzombies) zullen, indien ze het virus niet de baas kunnen (en dat is zeer waarschijnlijk), de vaccinatieweigeraars hiervan de schuld geven en tot kop-van-jut maken. Maar je had toch vrije keus??

  Like

  • Banderes zegt:

   Ik mag al meer als 10 jaar “genieten” van mijn AOW. Omdat ik vroeger 20 jaar in het buitenland heb gewoond en gewerkt heeft de SVB mijn AOW reeds gekort met (20×2%) 40%. Dan blijft er echt niet genoeg over om van te leven. De roverheid gaat dat tekort dan compenseren met AIO. Maar tot slechts 90% van de normale AOW. Bovendien zit er aan die AIO en hoop extra voorwaarden.
   Ik ben samen met nog 30% (??) van de bevolking “ANTI-VAXER” ofwel weigeraar van dit satanische experimentele “Covid19 vaccin”) Wanneer de roverheid met het plan komt om ons extra op de AOW te korten vanwege deze weigering, denk ik dat wij met alle weigeraars samen mogelijk dus met een massa van miljoenen weigeraars, maar eens een beetje aan Crowd-funding moeten gaan doen en een team TOP-ADVOCATEN de staat voor de rechters brengen en enige jaren met de grondwet etc confronteren. Eens zien wie er aan het langste eind trekt. Wie doet er mee ?

   Antonie Banderes

   Like

 3. Bas zegt:

  Goed zo Henk

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Rutte lacht om de vraag van Henk Krol omdat hij weet : IK HEB DE VERKIEZINGEN AL GEWONNEN. Degenen die Sleepy Joe hebben geholpen, gaan mij op dezelfde manier ook helpen. Als er onverwachte rottigheden zouden komen, dan zouden mijn Bilderberg vrienden en andere globalistische geldvampiers mij UITKOPEN. HET IS VOOR MIJ WIN WIN SITUATIE. IK WORDT ER ALTIJD BETER VAN. Lang levende Dolce Vita.

   Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen gaat het binnenhalen van asielzoekers onverminderd door. Voor opvang en huisvesting van 900 asielzoekers extra alleen al in Zeeland worden huizen aan de huizenmarkt onttrokken waar Nederlanders soms al 10 jaar voor op een wachtlijst staan

  https://t.co/P6EDiTYPzc?amp=1

  Like

 6. Willem zegt:

  Ik ben het met een heleboel zaken op deze site eens, maar moet bij 1 punt toch even een kanttekening maken. Bijstandsgerechtigen hebben een brief gekregen waarin met korting wordt gedreigd bij weigering van inenting. Ik heb nog geen brief gehad, maar misschien komt die nog, we zullen zien.

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Wat u zegt staat niet in dit artikel, die brief was uit 2002 maar was wel een soort eerste stap in de richting van wat nu plaatsvindt, het onder de voet lopen van mensen hun rechten.

   Like

 7. bozeoudeman zegt:

  Ik herinner mij het verhaal van iemand die toen daar moest komen, die persoon was echt doodsbang en dat kon ik mij indenken. Via een speciale shuttlebus vanaf het centraal station werden mensen naar een gebouw in het havengebied gebracht, een gebouw zonder ramen, enkel een ingang, verder niets. Na registratie werden mensen geselecteerd om verder ‘door de molen te gaan’. De persoon in kwestie vertelde echt in doodsangst te zijn geweest nadat hij met de groep waar hij bij was ingedeeld een ruimte werd binnengeleid om daar een film te zien. De ambtenaren verlieten de zaal, deuren werden gesloten en de lichten gedimd. Misschien vindt u het idioot maar hij vertelde dat hij had zitten luisteren of hij gas hoorde gaan stromen. Deze ellende moest hij enkele dagen achter elkaar doormaken, hij kon niet weigeren want dan had hij op straat komen te staan. Het heeft hem een gigantisch trauma bezorg. Een kritisch artikel hierover werd niet gepubliceerd en ik besloot deze met welke autoriteiten ook mee hobbelde pers te laten voor wat deze was.

  Like

 8. Perfect omschreven wat ons exact te wachten staat. Vanaf vorig jaar maart, verkondigde ik op Twitter al dat er iets heel anders achter dit “Virus” zit. Destijds waren er echt nog velen slapend en ik was Gek! Het is een vreemde gewaarwording om alles wat je toen voorspeld hebt, realiteit te zien worden. Dit brengt mij even op het punt van de omschreven “zogenaamde” vrijheid van keuze. Het vaccin wordt “niet verplicht” enkel als je weigert zullen de consequenties die daar aan vast zitten precies zo zijn als benoemd. Dus eigenlijk “geen” keuze. Ik weet zeker dat er heel veel mensen zullen zijn die nu absoluut ervan overtuigd zijn, te zullen weigeren maar velen uiteindelijk overstag zullen gaan want wat er staat te gebeuren als weigeraar is geen leven. Het zal Overleven worden. Toch vind ik persoonlijk dat je zelfs dan, nog steeds een keuze hebt. Mij is namelijk nog niet zo lang geleden, door Onrecht en Corruptie al eens alles afgenomen. Ik weet wat het is om niks meer te hebben, Ook mijn katten kwijt, Alles.. Door alle stress, belandde ik in jan 2019 in het Ziekenhuis. Ik had 41 gr koorts. Ik heb 6 weken op I.C aan de beademing in Coma gelegen. Dubbele longontsteking. 70% geen Nierfunctie meer en ik kreeg Bloedvergiftiging. Mijn vader en zoon werden door de artsen ingelicht dat ik het niet zou gaan redden. Ze noemden mij een Medisch Wonder en ik heb zelfs nog een interview vanuit het ziekenhuis liggen omdat dit “eigenlijk” helemaal niet kan. Ik heb totaal 4 maanden in het ziekenhuis gelegen en in totaal een jaartje herstel nodig gehad. Ik weet nog dat een verpleegkundige mijn rolstoel duwde en zei…”Wie weet kom je er later nog eens achter waarvoor je dit allemaal hebt moeten mee maken”. In maart 2020 kwam ik daar dus achter en wist meteen al dat “Corona” een fake naam was. Destijds in jan 2019 verbleef ik een tijdje in een hotel en werkelijk iedereen, van Gasten tot Personeel “t” te pakken had. GRIEP heette dat! Iedereen werd na een week ook gewoon weer beter, behalve ik. Alles heeft te maken met een Goede weerstand. Het virus muteert weliswaar maar je lichaam beschermt je tenzij je dus [ ik door extreme stress ] een te zwakke weerstand hebt. Dus voor mij absoluut geen Vaccin , Ik denk een Dodelijk Gif om zoals gepland de populatie te reduceren. Ik weet ongeveer wat me te wachten zal staan maar ik maak deze keuze. Ze kunnen me alles afnemen maar mijn Ziel krijgen ze nooit!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s