Aan Hugo de Jonge

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer De Jonge,

Ik droomde vannacht dat het 37 jaar geleden was. Ik had nog haar. De Rijksoverheid verbood ons om na negen uur ’s avonds nog buiten te zijn. Ouders mochten nog maar één van hun uitwonende kinderen thuis ontvangen. De rijksoverheid schreef voor om de verveling maar te verdrijven door spelletjes te doen. Daarbij mocht – in de aanloop naar een totaalverbod – één glas alcoholische drank worden genuttigd.

Seks mocht alleen met de eigen vaste partner waarmee je onder één dak woonde, omdat het (volgens de Rijksoverheid: helaas) praktisch onmogelijk is die 24/7 op anderhalve meter afstand te houden. ‘Gewone’ seks met anderen dan de partner waarmee we samenwoonden mocht niet. Nou ja, op afstand. Door elkaar erotische verhalen te vertellen tijdens het samen masturberen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Aan Hugo de Jonge

 1. Hovawart zegt:

  Des te meer ‘maatregelen’ de regeringen ons opleggen, des te minder heeft men nog vertrouwen in de politiek, men doet met hun dwingelandij de maatschappij een strop om de nek en zichzelf de das om…….het ‘nieuwe normaal’ is de uitholling van de samenleving en de ondermijning van de volksvertegenwoordiging, bewust aansturen op anarchie om vervolgens de EU de macht in handen te geven…stelletje communisten.

  Like

 2. Bob zegt:

  Als super wetenschappers in schoenen
  kleuren en liegen ons vertellen dat seks
  gevaarlijk is moet je gehele onthouden
  hebben.

  Like

 3. karton zegt:

  Adviesje voor Hugo de Jonge : doe als je illustere voorganger-naamgenoot Hugo (de Groot) en verstop je in een boekenkist (graag luchtdicht afgesloten !) en laat je ’t land uitsmokkelen nádat de bevolking jou heeft ontmaskerd als één van de meest onbetrouwbare sujetten op “corona-gebied”.
  In Rotterdam bleek je niet in staat om als wethouder “werkzaam” te zijn ; je veroorzaakte één grote chaos en liep de gehele dag brallend door de gangen , erop wijzend dat je jezelf wel héél erg goed vond.
  Hetzelfde flik je nu wéér ! Maar je zakt steeds verder weg Hugo , je gebruikt nu zelfs één van je dochters om op de tv te laten vertellen dat er “mensen” zijn die jou “knap” vinden, ongelooflijk, terwijl je er zelf bij staat te glimmen van “trots”.
  Ik weet bijna zeker dat de mensen die jou “knap” zouden vinden dit ingefluisterd hebben gekregen omdat zijzelf patiënten waren/zijn van Blindeninstituut “Bartiméus” te Ermelo. Hoe diep ben je gezonken Hugo ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s