CARTOON: “I, Joseph Biden, solemnly swear” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON: “I, Joseph Biden, solemnly swear” . . .

 1. Bas zegt:

  Als beesten behandeld!
  https://www.breitbart.com/politics/2021/01/22/reports-nearly-200-national-guard-members-test-positive-for-covid-19/

  Rapporten: bijna 200 leden van de Nationale Garde testen positief op COVID-19

  Bijna 200 leden van de Nationale Garde die naar Washington, DC zijn gestuurd, na een rel in het Capitool en voorafgaand aan de inhuldiging, zijn positief getest op COVID-19 of zijn in quarantaine in nabijgelegen hotels, volgens rapporten.

  Politico meldde vrijdag dat meer dan honderd leden van de Nationale Garde positief zijn getest op COVID-19 en nog enkele honderden in quarantaine plaatsen in hotels. De outlet meldde dat sommige Guard-leden worden gedwongen om hun eigen tests te vinden en dat anderen onder druk werden gezet om de quarantaine te verlaten en zich bij de dienst te melden.

  Terwijl de leden van de Nationale Garde het Capitool binnendruppelden, lieten foto’s op sociale media zien dat honderden van hen op de verdiepingen van het Capitool sliepen, vaak dicht opeengepakt zonder sociale afstand.

  Donderdag, na de inauguratie, werd naar verluidt duizenden troepen verteld om te gaan rusten in een parkeergarage in plaats van in het Capitool. Er kwamen foto’s tevoorschijn van hen die op de betonnen vloeren van de garage lagen, ook dicht opeengepakt.

  De Washington Post meldde dat sommigen auto-uitlaatgassen inademden. Politico meldde dat er geen internetverbinding was, en slechts één stopcontact en één badkamer met twee toiletten voor 5.000 troepen.

  .

  Like

 2. Bas zegt:

  Iets anders
  Laurence Fox (acteur, in oa serie Lewis) start nieuwe politieke partij ‘Reclaim’ in GB
  Fox lanceerde een politieke partij om Britse waarden terug te winnen
  De acteur beweert dat reguliere politici ‘het contact met de mensen hebben verloren’

  https://www.breitbart.com/europe/2021/01/22/anti-woke-party-calls-uk-govt-follow-poland-outlaw-censorship-online/

  Anti-Woke Party roept de Britse regering op om Polen en ‘Outlaw Censorship’ online te volgen

  Een nieuw opgerichte Britse politieke partij die zegt de woke-cultuur te willen bestrijden, roept Groot-Brittannië op om het voorbeeld van Polen te volgen door ‘censuur online te verbieden’.

  Reclaim, opgericht door acteur Laurence Fox – die bekendheid verwierf nadat hij tegen een linkse heckler op de BBC had gezegd dat “door mij een blanke, geprivilegieerde man te noemen” en hem zijn recht op een mening over bepaalde onderwerpen te ontkennen dat “racistisch is” , wat leidde tot een woedende aanklacht door een vakbond van acteurs – deed de oproep in een onderwerping aan het House of Lords Communications and Digital Committee

  De parlementaire commissie, voorgezeten door Lord Gilbert van Panteg en momenteel belast met het uitvoeren van een onderzoek naar de vrijheid van meningsuiting online, werd door de partij van Fox aangespoord om “het door Polen aangenomen model te onderzoeken, sociale mediaplatforms te verbieden berichten te censureren en gebruikers te verbieden die dat niet doen de wet overtreden ”, aldus een verklaring gezien door Breitbart London.

  Like

 3. Bas zegt:

  Wat Trump bereikt heeft in 4 jaar tijd

  Like

 4. Bas zegt:

  Luister goed!
  ‘I don’t know what I am signing’…. But he signs it.
  ‘Ik weet niet wat ik teken’…. Maar hij tekent het.

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Waarom geen virtuele uitvoering van Sleepy Joe, hij roeptoetert immers enkel wat hem gesouffleerd word, wat hem door het kartel word voorgezegd, zachtjes ingefluisterd maar net luid genoeg om hem wakker te houden…….
  Of de president als een animatiefiguurtje zoals Homer Simpson&Marge of Beavis&Butthead, het cartooneske duo als tekenfilmfiguurtjes zou een stuk geloofwaardiger overkomen, on the road to world domination, en the White House as a popular hangout for supervillains, evil overlords and dental hygienists……Duh!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s