PvdA lost in één klap onderwijsachterstand op: door het voortaan ‘onderwijsvertraging’ te noemen

(Door: Bert Brussen)

Oorlog=vrede, zwakte=kracht, vrijheid=slavernij, onwetendheid=kracht, 1 + 1 = 3

Marjolein Moorman (PvdA) is wethouder onderwijs, armoede en inburgering te Amsterdam.

Bron:
ThePostOnline

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op PvdA lost in één klap onderwijsachterstand op: door het voortaan ‘onderwijsvertraging’ te noemen

 1. Ruben zegt:

  Deze vrouw is een schande voor haar vrouwelijke soortgenoten, alle moeders en eigenlijk voor alle mensen.
  Helaas kopen er teveel van rond.
  Bah !!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Dat is een goed plan, een andere benaming voor hetzelfde probleem dat werd gecreëerd door de politieke plank finaal mis te slaan, door bestuurders die de symptomen aan andere oorzaken toeschrijven en de desastreuze gevolgen halsstarrig blijven ontkennen,…..70% van de kinderen hebben een psychische stoornis……veelal van niet-westerse afkomst met een lager iQ die hun tekortkomingen botvieren op kinderen die wel kunnen meekomen, klassen vol met kinderen met een betrekkelijk laag of laag intelligentieniveau, kinderen die een leerachterstand hebben en/of kinderen die door gedragsproblemen dan wel een gedragsstoornis niet kunnen meekomen op een reguliere basisonderwijs en die eigenlijk naar het speciaal basisonderwijs (sbo) moeten gaan…noem het beestje bij de naam en erken dat het niveau van het onderwijs ten onder gaat aan de overmacht aan multiculturele verrijkingen…(luister eens naar de schoolgaande jeugd, hun vocabulaire is teken aan de wand).

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  De stress uit het systeem halen?
  Dan zal het complete onderwijs vernieuwd moeten worden want dat is niet meer dan linkse agenda indoctrinatie vandaag de dag.
  Indoctrinatie onderwijzers met of zonder voor gat eruit en normale onderwijzers er in zodat de kinderen niet langer met waanzin de hersens word gespoeld maar met echte leerstof waar ze ook daadwerkelijk wijzer van worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. LUCIA zegt:

  PvdA ; Een club die lijdt aan moraal en verstandsvertraging en waar een, “ik lik me overal uit knop”, op de afstandsbediening zit !!!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Echt een linkse afleiding van ellende net zoals:
  Vogelaarwijk is de populaire benaming voor een veertigtal probleemwijken in Nederland volgens een lijst die minister Ella Vogelaar van Wonen, Wijken en Integratie in 2007 vaststelde.

  Like

 6. karton zegt:

  Elke keer als ik berichten met een dergelijke dwaze inhoud lees, denk ik : “Hoe is ’t toch mogelijk dat ónze voorouders in de jaren ’45 – ’80 Nederland hebben opgebouwd tot een rijk , mooi én democratisch landje ? En dát zónder al die flauwekul over “stress , druk enz.”
  Zij, onze voorouders , hadden geen last van het afgelasten van feestjes, ze werden niet depressief van…..ja, waarvan eigenlijk ?
  Sinds Poes Ploumen bij de PvdA voorop loopt komen de meest rare ideeën naar buiten.
  Óók Wouter Bos was zo’n luchtfietser : deze zakkenvuller zou er wel eens eventjes voor gaan zorgen dat de Kleding- en Voedselbanken in Nederland overbodig zouden worden !!
  Sindsdien is het aantal van die banken verdubbeld.
  De PvdA kan zichzelf maar ’t beste oplossen , lijkt mij, maar misschien kunnen wij op 17 maart a.s. de aanzet geven ?

  Like

 7. Julia zegt:

  Fijne moedergevoelens heeft deze vrouw en laten we het maar niet over verantwoordelijkheidsgevoel hebben hebben schuif het even af onder een mooi woordje mooi lullen maar totaal geen inhoud. De gewetenloze onbenul weet blijkbaar en beseft niet wat onze kinderen wordt aangedaan. PVDA Partij van de Achterlijken zullen we maar zeggen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s