Tegeltjeswijsheid . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Tegeltjeswijsheid . . .

 1. Julia zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/astrazeneca-eerste-levering-vaccins-aan-eu-zal-60-procent-kleiner-uitvallen~a17c9340/ Gelukkig dat er nog complotdenkers zijn omdat deze mensen nog volledig bij verstand zijn. Let op het bovenstaande artikel het is wel een weldaad voor de algehele volksgezondheid dat dit gif minder geleverd kan worden maar een drama voor onze vrijheden en economie omdat de lockdown nu zeker het hele jaar voort zal duren. Dus gooi uw vakantieplannen voor de zomer maar in de prullenbak.

  Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Julia ik persoonlijk gelooft niet meer in de vrijheid waar wij normaal recht op hebben, het is de bedoeling dat het mensdom onder regime komen te leven. ik wil niemand teleurstellen
   maar die corona is een verzonnen verhaal daar het een goede griep is en dat komt wel eens meer voor en de prikken die je krijg zeggen niks daar de besmetting er nog is en jij kan gewoon alsnog de coronagriep krijgen. Dus denk er even over na die griep blijft gewoon hangen en daar maken die regeringsleiders machtig gebruik van en zolang er nog schaapjes zijn die dat vuil willen geloven die slepen ook de mensen mee die het een beetje anders zien.

   Like

   • Julia zegt:

    Corry Bruin U heeft dit smerig spel door maar u wordt wel gerekend onder de categorie complotdenkers. Maar alle respect. Het weldenkende mens tijdens WOII werd uiteraard ook afgerekend.

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Het Nederlandse partij kartel drijft op de zee van complot. Wie dat ontkent is naief gewoon dom of een intens slecht mens.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s