VVD . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Frans12“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VVD . . .

 1. Hovawart zegt:

  Niet enkel onze vrijheid, maar alles waar men waarde aan hecht……

  Geliked door 2 people

 2. vrijheid , veiligheid en de welvaart zijn door Rutte aangetast

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Een clubje van volk verlakkers en landverraders !

  Like

 4. M. zegt:

  Als de lachende scheerkwast uw vrijheid niet weg geeft, dan geeft de angstig kruipende hersenloze gemuilkorfde tv kijkende burger zijn eigen laatste restje vrijheid wel op.
  En uiteraard helpt men graag mee de vrijheid van anderen ook te bestrijden anders lijken ze zelf zo dom.
  Zolang het maar niet met iets zinnigs te maken heeft staat de hersenloze tv kijker vooraan.
  Die ongefundeerde opzettelijk uitgezaaide corona angst maakt monsters van mensen die helemaal niet meer zelfstandig of normaal lijken te kunnen denken.

  Maar zo ziet men dat graag, dus men blijft angst zaaien en iedereen bedreigen in hun bestaan die het gore lef heeft mensen te genezen anders dan met een slecht geteste spuit.
  Omdat ze het beste met u voor hebben, denkt u ook niet?

  Omdat u zich zo goed aan de regels heeft gehouden en de cijfers dalen vinden ze dat ze het stadium van waarschuwen wel voorbij zijn want goed gedrag moet afgestraft worden want men heeft immers het beste met u voor.

  Zoals de godvruchtige onschuldige bejaarden in de isolatie in eenzaamheid mogen afsterven terwijl de gevangen werden losgelaten en de grens gewoon open bleef voor migranten zelfs uit risico landen.

  Welk ‘verantwoording voor anderen’ nemende mens hoor je daar over?

  Na bijna een jaar voor de gek te zijn gehouden door veel niet wetende vage virologen en er stelselmatig altijd naast zittende vage deskundigen vind de hersenloze mens het nog niet genoeg.
  Na bijna een jaar lang te zijn gepest met nutteloze tegen niets beschermende muilkorven gaan ze nog steeds niet zelf nadenken.
  Men heeft nog steeds champagne kurken in de oren voor de waarheid want men helpt zichzelf liever de verdommenis in.
  Kruipend met het angstschijt tussen de billen van de leugens op tv en met een schuur vol wc papier lekker hersenloos door de muilkorf heen om je eigen gevangenis gillen is niet echt een aanrader maar velen doen het nog graag.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   M mensen zijn echt zo ontzettend bang voor de dood en ik snap dat niet ik vind de kwaliteit van hoe ik leef belangrijker dan de lengte ervan. Helemaal met je eens dat dez gevangenis waarin we leven en het continue Corona gekreun en gedreun op de achtergrond van een misselijkmakende kwaliteit is en als dit te lang duurt dan hoef ik “mijn tijd niet uit te zitten ” z.a. het jailjargon het stelt.

   Ik weet niet of je dit verhaal kent , ik las het ettelijke jaren geleden, is me altijd bijgebleven, was in de 2e WO oorlog, die was afgelopen en stelselmatig werden mensen bevrijdt uit de concentratiekampen. Het verhaal ging dat soms mensen weer terug gingen naar het kamp… liever een bekende gevangenis hebbend dan een onbekende vrijheid en nieuwe toekomst…

   Wat je nu ziet lijkt daar ook best op, vrijheid wordt hoe dan ook ondergeschikt gemaakt aan angst voor het onbekende (I.c. de dood) Leven zonder vrijheid is voor mij een zinloze aangelegenheid en al dat panisch gedoe straks in die winkels, ik ging rond 7 uur mijn boodschapjes doen omdat het dan lekker rustig was, dat kan ik nu wel schudden . Ik heb teveel vleugels om in een kooi te zitten ik haat ook beesten in kooien, uiteraard niet de beesten maar de kooien..

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Leven zonder vrijheid is geen leven.
    Veel mensen worden nu al depressief.

    Ik ken het verschijnsel en het lijkt er inderdaad wel veel op.

    Als iets nut heeft dan wil ik er best in mee gaan maar om mij nutteloos te gaan laten pesten daar pas ik voor.
    Ik vind het maar een ongezellige wereld geworden zo met die door de leugen bezeten mensen die elk greintje liefde voor anderen ook al verloren lijken te hebben.
    Dat oma zo rond de 8o misschien dood gaat aan iets wat vergelijkbaar is met griep vind men zogenaamd erg maar dat oma mag wegkwijnen en mag afsterven in eenzaamheid vinden ze geen probleem.
    Zolang we het afsterven in eenzaamheid maar beschermen noemen is het goed.
    Mensen hebben al niet eens meer door hoe bizar hun denkwijze is.
    Misselijkmakend.

    Like

 5. Julia zegt:

  Die misdadiger en politieke crimineel bedoelt uw welzijn is ons niets waard we voeren de dictatuur verder en verder op om het leven nog meer kapot te maken van miljoenen levens. Die rotzak heeft al zoveel bloed aan zijn handen veel zelfmoorden, veel slachtoffers door de afgeschaalde gezondheidszorg omdat behandelingen die strikt noodzakelijk zijn en niet op tijd kunnen worden uitgevoerd, een enorm medicijntekort en daar bovenop een flinke economische, maatschappelijke sociale schade. Hoe durft deze misdadiger tegen de menselijkheid zich nog in het openbaar te vertonen. Ik walg van deze onbetrouwbare verrader die er alles aan doet om zijn ziekelijke macht te gebruiken om ons land tot op de bodem te slopen. Denkt ook niet aan talloze jongeren die zich geen raad meer weten en enorme achterstanden in onderwijs oplopen. Dit stuk elitair vreten is werkelijk geen knip meer voor zijn neus waard overigens heeft hij de boel al jaren besodemieterd en is hij nog lang niet gestikt in zijn eigen leugens. Te walgelijk voor woorden en onvergeeflijk. Wie denkt dat die avondklok tot 9 februari duurt pakt zeer bedrogen uit. Die vent is tot alles in staat hij is schaamteloos en vooral gewetenloos

  Like

 6. Julia zegt:

  Nederland heeft het te kwaad over de politie in Rusland tijdens ingrijpen demonstratie. Waarom maken Nederlanders zich hier zo druk over hier gebeurt toch precies hetzelfde zie wat er gebeurt bij een anti demonstratie tegen corona de politie hier mept toch ook naar weerloze demonstranten zoals ouderen, vrouwen en kinderen. Nee die linkse idioten staan weer voorop met hun oordeel maar zijn totaal blind voor wat zich in eigen land voor doet. https://www.telegraaf.nl/video/2115102080/zien-russische-politie-grijpt-in-bij-pro-navalny-protesten Ziet u het verschil? Typisch eenNederlander een grote mond over wat zich in het buitenland afspeelt en hier het zwijgzame onderdanige schaapje uithangen. Dus echt blind zijn ze niet maar ze durven de keiharde realiteit van wat in eigen land plaatsvindt niet te veroordelen. Dat slag is het llnkse laffe volk dat mede schuldig is aan de totale ondergang van onze economie en maatschappelijk leven zelfs zo triest dat zij hun kinderen waarvan de jeugdjaren totaal worden verknald hier bewust in meesleuren.

  Like

 7. bobzelf zegt:

  PINEUKIO ..
  DE KANJER DIE ALS HEERSER IN DE SAHARA – DESERT

  ER BINNEN 5 JAAR VOOR ZORGT, DAT HET ZAND OP IS

  MAAR IK ZOU HET WEL WETEN, IK ZOU ER NOG EEN KEER OP STEMMEN

  WHAHAHA

  ONDERTUSSEN GAAT DE STAATSSCHULD NAAR BOVEN DE 500 MILJARD

  GAAF MAN , UW EN MIJN KINDEREN ZULLEN ER BLIJ MEE ZIJN ….

  MAAR ZE LIGGEN ER VOLGENS HOEKSTRA NIET WAKKER VAN !! WHAHAHAHYA

  KOM IK TOCH WEER BIJ DIE 16 MILJOEN HERSENDODEN UIT. HOPPA

  SOMS DENK IK , DAT DIT EEN FILM IS, GEMAAKT OP DE EFTELING

  GODVERDOMME , IN 10 JAAR TIJD ZEG MAAR HET MOOISTE , RIJKSTE, KLEINE LANDJE TER WERELD , TOT AAN DE ZEEBODEM NAAR DE KLOTEN HELPEN

  OOM PVV

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Met zo’n kudde domme schapen die het zelfs gewoon verdommen om na te denken gaat dat slopen in sneltreinvaart.
   Ze lijken wel niets liever te willen dat achterlijke volk, stijf van de afgunst staan ze elkaar naar het leven om zo hun eigen de nek om te draaien en hebben het nog niet eens door.
   Tien miljoen chronisch zieken en 1 op de 3 met kanker en men vind een slecht geteste spuit voor die mensen nog steeds wel een goed idee ???
   Daaruit blijkt ook nog eens hoe smerig ze zijn die angsthazen, het halve land mag afsterven van ze als ze maar een illusie hebben dat hun angst weggenomen word.
   Hoe ziek is dat ?
   Afgenomen word de angst niet voor de angsthazen maar vertienvoudigd vanwege hun super smerige angst gedrag waarbij men NIETS geeft om de medemens alleen om zichzelf.

   Like

 8. Republikein zegt:

  Een van de grootste drugsbazen van Azië is opgepakt in Nederland. Dat meldt de Landelijke Eenheid van de politie. Tse Chi Lop (57) is een Canadees van Chinese origine. Hij werd aangehouden op verzoek van de Australische politie toen hij op Schiphol over wilde stappen op een vlucht naar Canada.
  https://nos.nl/artikel/2365658-grote-aziatische-drugsbaron-opgepakt-bij-overstap-in-nederland.html
  Hoezo is een Chinees van Canadese origine.
  Waar kwam hij vandaan, van Australië, en waarom hebben ze hem toen niet opgepakt.
  Een Chinees woont in China, en wij zijn wappies.
  Wat heeft de landelijke politie hier mee te maken, is geen iNTERPOL, maar wel corrupt.
  Snap het nou, het is een grote klerezooi.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Elk mens die het uiterst kritisch en eigenzinnige volk van de Pays-Bah deze dwingelandij kan verkopen verdient een hoge zetel in Brussel……..letterlijk en figuurlijk.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Het meest kwalijke dat dit kabinet weggeeft, ons ontneemt, is het plezier…..gelukkig lacht Mark nog.

  Like

 11. Julia zegt:

  In een klein jaar zijn we van een gezellig en vrijzinnig volk veranderd in een angstige groep mensen die geen handen meer schudt, elkaar niet meer knuffelt en met volstrekt zinloze mondkapjes rondloopt. We hebben gewillig geaccepteerd dat de overheid ons een lockdown heeft opgelegd, waardoor middenstanders en ZZP’ers failliet gaan. Niemand kwam in opstand…
  Dit vanwege een kabinet dat niet in staat is om het aantal IC-bedden op te schalen.
  De socialistische heilstaat leidt niet tot collectief geluk. Integendeel. Het meest verbazend is dat er liberale partijen vóór een avondklok zijn. Nu legt dit demissionaire kabinet ons een avondklok op. En nog steeds komen we niet in opstand. En steeds meer raken we onze vrijheid kwijt. Deze maatregel is disproportioneel, niet effectief en de nevenschade is opnieuw zeer groot.
  Op de eerste plaats is er geen enkele onderbouwing die een avondklok rechtvaardigt. Ten tweede leidt het verder opsluiten van de mensen tot ziekte, depressie, obesitas, kindermishandeling, faillissementen en soms zelfs tot zelfmoord. De overheid traumatiseert hiermee een hele generatie. Kortom Rutte een liberaal????? Hij is omgeslagen naar een dictator met een zeer communistische ideologie en daarbij schaamteloos en gewetenloos om miljoenen mensen deze desastreuze maatregelen op te leggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s