Aan Kajsa Ollongren

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Ollongren,

Ik was vast niet de eerste, maar ik was er vroeg bij. Op 4 juli 2020 schreef ik: “Ollongren gaat de verkiezingen echt wel uitstellen, na de tweede coronagolf.” We zijn inmiddels over de piek van de tweede golf en het spel is op de wagen. Het begint, zoals bij al die maatregelen die er zogenaamd nooit zullen komen, met de media. Opééns gaan media zich allemaal ongeveer tegelijk afvragen of een bepaalde maatregel niet moet worden ingevoerd.

De antwoorden vanuit de Rijksoverheid zijn aanvankelijk steevast negatief. Het kabinet belooft: “Gaan we niet doen.” Binnen no time verandert dat in: “We gaan ons uiterste best doen om te voorkomen dat…”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Aan Kajsa Ollongren

 1. Bas zegt:

  Iets anders
  https://tpo.nl/2021/01/23/bosbeheerexpert-biomassa-en-bomenkap-rampzalig-voor-nederlandse-natuur/

  Bosbeheerexpert: biomassa en bomenkap rampzalig voor Nederlandse natuur
  ‘Voorstanders biomassa verkiezen hun ijdelheid en inkomsten uit de subsidieruif’

  Belangrijk interview vandaag in de Telebelg met bosbeheerexpert Leffert Oldenkamp. De oud-werknemer van Staatsbosbeheer is niet te spreken over de wijze waarop Nederland omgaat met zijn bossen.

  “Natura 2000, het netwerk van Europese natuurgebieden, werkt averechts voor goed bosbeheer en biodiversiteit. Die omvorming van bos tot stikstofgevoelige habitats zoals heide heeft zelden te maken met natuurherstel. Men vergeet dat boskap enorme hoeveelheden stikstof en CO2 de lucht in blaast. Natura 2000 leidt tot tuintjesnatuur, een statische terugkeer naar iets dat vroeger kon ontstaan door roofbouw. Maar je kunt niet altijd dezelfde dieren en plantjes op dezelfde plek houden. De huidige kaalkap berooft elke roofvogel van zijn nest. En omwonenden van hun wandeling.”

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het is na 1 avondkloknacht overdag al drukker dan ooit in bos, duin en op de stranden……de fietspaden puilen uit en de parkeerplaatsen staan vol, ja de avondklok werpt haar vruchten af….zucht.
  (en de politie maar rondjes blijven rijden)

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Logisch je voelt je opgesloten dus na 1 x avondklok wil je je vrij voelen net zoals die arme koeien die zo blij zijn dat ze na maanden in hun stallen huppelend de vrijheid in rennen althans vrijheid tot ze genoeg wegen om door mensen opgegeten te worden
   Dat helpt hoor allemaal naar buiten overdag , ach ook hier gaan ze wat op verzinnen
   Mensen tot letter K ofzo met achternaam maandag,woensdag en donderdag naar buiten en tot en met letter Z dinsdag vrijdag en zondag naar buiten
   O nu maak ik het onze Haagse vriendjes wel erg makkelijk, hier hadden ze misschien nog niet eens aan gedacht

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Als bij ons ook de doden gewekt konden worden om te stemmen zouden ze het zeker doen.

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Gezien je “corona golven” kunt sturen middels het aantal afgenomen PCR testen en de wijze waarop je die PCR testen uitvoert zal het wel van de verkiezingspolls af gaan hangen.
  Als het er voor de zittende elite “goed uit ziet” komen de verkiezingen er gewoon, en als dat niet het geval is dan wachten ze nog eventjes.
  Verder zal ook het via de post stemmen nog wel op de agenda gezet worden, dat heeft in de USA tenslotte ook prima gewerkt.
  En bij Dominion schijnen ze hele fijne stemmen telmachines te maken, die zullen dus ook wel op het verlanglijstje staan.
  Tot slot moeten dan alle Nederlanders die nog naar het jeugdjournaal kijken ook stemrecht krijgen natuurlijk, en laten we vooral al die “vluchtelingen” niet vergeten, die hebben recht op bed, brood, Miele, EN stemrecht (politieke misdaad moet wel blijven lonen tenslotte).
  Lang leve de (schijn)democratie…

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  De Amerikaanse verkiezingen werden gestolen door de Democraten. Maar er is geen nieuws onder de zon. Bij ons worden de verkiezingen al zeer vele jaren door links gestolen. En als het geen Rutte 4 word, dan zeer zeker een Kaag 1 of Ollongren 1 kabinet. Velen gaan naar de stembus zeker wetende dat er nu grote positieve veranderingen zullen gaan komen. Ach ja, politiekers die veel beloven en weinig geven zullen de gek (kiezers) in vreugde doen leven. terwijl NA de verkiezingen blijkt dat alles weer bij hetzelfde gebleven is; een linkse overwinning (veroorzaakt door stembusfraude).

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Overigens met het cadeau is Jan zeker 10 jaar te laat, het enige wat hier nog kan gebeuren is strijken en wasknijpers achter de oren oftewel nip & tuck werk….

  Like

 7. Jan zegt:

  Kajsa Ollongren wil – op verzoek van GroenLinks – opheldering over VVD-sponsoravondjes
  ‘Ik heb de partij verzocht mij hierover te informeren’
  https://tpo.nl/2021/02/26/kajsa-ollongren-wil-op-verzoek-van-groenlinks-opheldering-over-vvd-sponsoravondjes/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s