BREAKING!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Ton_hBC -Pegida-ON“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op BREAKING!

 1. Alfred Mol zegt:

  Ja, dit is een heel gevaarlijke mutatie..

  Like

 2. Bas zegt:

  Befehl ist befehl !!!

  Er ist wieder da….

  Like

 3. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/marcelvanaken/status/1353079733089669122/photo/1

  Op het 5-mei plein in #wageningen is het vrijheidsbeeld ingepakt. Als het een protestactie is vind ik het een goede en symbolische actie #avondklok

  Like

 4. Bas zegt:

  Politiestaat…hoezo?

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  OttoBraeckenssieck
  Hoe moeten mensen die dit in 40-45 hebben meegemaakt zich nu voelen, nadat een junta van sociopaten en een stel ruggengraatloze plucheklevers, deze terreurmaatregel, een totalitaire staat sierend, hebben door gedrukt. Wees maar trots als je hier aan meewerkt.

  https://mobile.twitter.com/find_nl/status/1353080854885638144/photo/1

  A2, Restaurant & Shell pomp ‘De Lucht’ te Hedel. De NSB 2.0 fuik staat al klaar voor mensen die zich na 21 uur durven te vertonen. Ik zou het werk echt weigeren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Ondertussen ben ik dit tegengekomen…

  Willen jullie DELEN? 8-9 FEBRUARI WET VERANKERING IN DE EU BEHANDELD.
  Demissionar kabinet !!

  https://www.tweedekamer.nl/debat_en_vergadering/plenaire_vergaderingen/details/activiteit?id=2020A06581
  Voorstel van rijkswet van de leden Verhoeven en Jetten houdende verklaring dat er grond bestaat een voorstel in overweging te nemen tot verandering in de Grondwet, strekkende tot toevoeging van bepalingen inzake het lidmaatschap van de Europese Unie (35202-(R2126)) (Voortzetting)

  Reacties:
  Wat Jetten doet is, dat hij de Grondwet ondergeschikt wil maken aan Europese Wetgeving. Wat ‘praktisch’ inhoudt dat àlle Wetgeving bepaald door de EU, standaard worden voor NL. Héél gevaarlijk dit, want NL is dan feitelijk ‘handelings onbekwaam’ geworden

  Wil dat zeggen dat een NEXIT dan onmogelijk gemaakt is? Onze eigen grondwet in de EU opgaat?Dat is wij geen echte Nederlandse grondwet meer hebben en deze verkwanseld is? Dat zonder het volk te laten maken stemmen? Is toch volksverraad, als dat die verankering inhoudt?

  Artikel 93 van Wetboek van Strafrecht
  https://pbs.twimg.com/media/Esc7XRjXUAER5FY?format=jpg&name=small

  Helaas gaat het bij artikel 90 tm 92 vd Grondwet om zgn volkenrechtelijke organisaties… dat zijn geen vreemde machten.

  https://jdreport.com/grondwet-geldigheidsdatum-t-m-6-juni-2020-wetswijzigingen-heimelijk-doorgevoerd-is-dit-een-staatsgreep/amp/?__twitter_impression=true

  Grondwet geldigheidsdatum t/m 6 juni 2020, wetswijzigingen heimelijk doorgevoerd? Is dit een staatsgreep?

  De afgelopen maanden spraken verschillende hoogleraren, juristen en advocaten al hun zorg uit over het afbrokkelen van onze grondrechten en rechtsstaat. De situatie is wellicht nog vele malen ernstiger, dan nu al blijkt uit de voortdurende noodverordening, wetsvoorstel voor de spoedwet en afschaffing van demonstratierecht. Jurist Mike van Leeuwen deed een schokkende ontdekking en vraagt zich af of dit een staatsgreep is.

  Het lijkt erop dat er stilletjes een staatsgreep plaats heeft gevonden. Hoe kun je anders deze vreemde gang van zaken verklaren? Jurist Mike van Leeuwen: “Wij denken dat als dat zo is meneer Rutte als hoofdelijk verantwoordelijk persoon ons het recht ontneemt. Dit WAS strafbaar gesteld in Art. 93 Wetboek van Strafrecht en de geldigheidsdatum van dit wetsboek is volgens bovenstaand screenshot op http://www.maxius.nl nu vastgesteld tot 26 mei 2020.

  Van wetsartikel 93 (zie kader hieronder, dat onderdeel is van het Wetboek van Strafrecht) wordt 29 juni 2020 als geldigheidsdatum aangegeven. Het lijkt erop dat er met data wordt gerommeld, maar veel belangrijker is dat onze wetten en ook de aansprakelijkheid van de verantwoordelijken achter de schermen worden gewijzigd.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Ik mis toch wat actie van de kant van onze juristen, in andere landen worden allerlei processen aangespannen en vooral als we toch in een Europa zitten zou je de uitspraken aldaar kunnen zien als mogelijk een precedentwerking opleverend , je zou in ieder geval wat kunnen proberen.En ook de hackers hier doen geen reet… Hacken die gasten geldstromen, besluitvormingsstromen etc . We leven in een digitale tijd dus je moet sporen kunnen vinden en voordat iemand boe gaat roepen, we zitten wel in een fascistisch land, al vanaf ergens in 2019 begonnen de contouren zich al af te tekenen, dit zijn beesten aan het bewind .

   Like

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Reset our world…

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Den Haag wil dit snel muterende virus de kans geven, 2e injectie pas na 6 weken, zodat het virus tijd genoeg heeft om aan dit half werkende vaccin te wennen en zich aan te passen.
  Gevolg een resistent virus waartegen weer een totaal nieuw vaccin ontwikkeld moet worden.

  Like

 11. D. G. Neree zegt:

  Jammer genoeg heeft het Haagse virus ook heel Hilversum besmet.

  Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Helemaal mee eens dat dit het meest schadelijke en besmettelijke virus is dat gegarandeerd miljoenen mensen in Nederland zal treffen of hiertegen al een vaccinatie is ontwikkeld durf ik niet te zeggen want om dit zeer gevaarlijke en besmettelijke virus te bestrijden is toch eerst wel terdege jaren research voor nodig. Laten we hopen dat maart a.s. het begin is om dit virus tot op het bot uit te bannen.

  Like

 13. LUCIA zegt:

  Ja dit virus kenmerkt zich uiterlijk niet door spikes maar flashy schoenen en het fietst/liegt/draait kortom tijd voor een completen knockdown hiervan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s