Een ander “gedicht”

(Door: “bozeoudeman”)

Geen mooie volzinnen, maar gewoon de realiteit. De waanzin regeert. Alle burgers binnen. Opgesloten voortaan vanaf negen ’s avonds tot vier de volgende dag. Alle burgers gevangen. Zomaar zonder pardon. Door een autistische sadist en een gestoorde machiavellist. Plus pakweg 130 volgers van het gevreesde coronawoord. Hersenloos en meedogenloos. Winkels sluiten deuren, bedrijven gaan failliet. Werklozen straks overal. Tekorten in alle winkels. Hongersnoden als pandemie.

Ouderen sterven eenzaam. Kinderen zitten thuis. Naar school mogen zij niet. Monden blijven afgedekt. Handen schudden mag niet. Afstand houden van elkaar. Minstens anderhalve meter. Voor iets dat niemand ziet. Voor iets dat wel of niet bestaat. Maar vooral om geen contact te maken met elkaar. Om elkaar te informeren. Om elkaar bij te staan. Elkaar te steunen tegen terreurtroepen van de staat. Wanhoop tekent velen. Depressies staan afgetekend op vermoeide gezichten. Zenuwinstortingen en burn-out slaan genadeloos toe. Velen kiezen voor zelfdoding, kiezen zelfmoord als uitweg voor uitzichtloosheid. Hen door de staat aangedaan. Iedere dag is weer erger. Niet door die corona. Iedere dag is weer erger door politici die nooit toegeven de mist te zijn ingegaan na verkeerde besluiten. Via luisteren naar verkeerde personen, die beweerden deskundig te zijn. Te snel hebben gehandeld

Geen weg terug voor machiavellisten. Hun politiek lot hangt aan een zijden draad. Gretig strekken zij hun hand uit naar gif dat snel wordt aangemaakt. De heks staat te roeren in de brij, die vele miljarden waard zal zijn. Iedereen moet worden ingespoten met het middel dat de heks bereidt, zodat nooit iemand ooit kan stellen dat politici alles verkeerd hebben gedaan. Liever alles en iedereen verwoesten dan ooit zeggen ‘sorry ik zat ernaast!’

Daag vogels. Daag bijtjes. Daag wereld. Daag mensjes allemaal.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Een ander “gedicht”

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Honger?? De opslagruimtes van elke grootgrutter liggen barstens vol u had moeten schrijven de prijs van elk artikel wat goedkoop is ingekocht word te duur verkocht, het spreekwoord zegt het al we blijven op de kleintjes letten.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Ik keek vannacht door het raam. Ben blij met de nachtelijke Sperre. Het stikte van de virussen op straat zag ik ze buitelen op zoek naar slachtoffers.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Wie nu nog niet in de gaten heeft dat dit alles oefeningen zijn voor de fascistisch communitische staat die ons wacht die moet straks niet raar opkijken als zijn kinderen naar een heropvoedings goelag gaan.

   Geliked door 3 people

   • Corrie Bruin zegt:

    Geloof mij jij kan het een ieder vertellen de mensen zijn nog te stom om die hersens te laten werken plus dat kan niet is het veel gezegde waar zij mee komen. Het mooie van alles is ik zie het als een waarheid dus zal wel schikken maar die ongelovige schikken zich echt dood.

    Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Build back better….

  Henk Krol is iets op het spoor. Hij vraagt Rutte wat is nou dat Build Back Better precies? En waarom is corona een kans om het beter te doen? Waarom weet de kamer hier niets van? En natuurlijk lacht Rutte het weer weg…

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Lockdowns door 10 jaar beleid van bezuinigingen?

  Hele video:
  ‘Door beleid Rutte zijn er duizenden mensen overleden’

  Geliked door 3 people

 6. Hovawart zegt:

  Het regeringsbeleid is een smalle doodlopende steeg, en men geeft volgas…….boem is ho.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EscSPX5UYAIYqH4?format=jpg&name=large

  Rick S.
  D66 Amsterdam had net een walgelijke Tweet geplaatst. Ze hebben het verwijderd, maar natuurlijk ben ik niet dom en heb ik een screenshot genomen.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ja maar Bas op zich genomen kun je het ook positief bekijken.
   In Maart namelijk gaat de tijd van de lockdown een uur later in nietwaar Hehehe

   Like

 8. koosv8 zegt:

  BLIND VERTROUWEN IN DE OVERHEID
  IS HET EINDE VAN DE WAARHEID!!!
  A. Einstein.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Koos, alleen een zot geloofd de andere gehersenspoelde zotten, mijn eigen woorden geen citaat van iemand

   Geliked door 1 persoon

  • Ruben zegt:

   Beste Koos,
   Had die Eindstein goed gezien 90 jaar geleden.
   Ik wist het altijd al, vele van ons, maar helaas de overgrote meerderheid van de mensheid niet.
   Ik ben dan ook ervaringsdeskundige.
   De overheid en hun instanties hebben mijzelf vanaf de geboorte en mijn familie kapot gemaakt.
   Ik weet hoe ver ze kunnen gaan.
   Sadisten.
   Buiten dit, bijna alle ellende word door hun of veroorzaakt dan wel toegestaan.
   Natuurlijk heeft ieder mens zijn verantwoordelijkheid en we hebben allemaal onze eigen zonden, maar het zijn juist de overheden en vooral de machthebbers achter de schermen die ons kapot maken.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Ruben als je alle psychopatische leiders/dictators op een rijtje zet en je gaat opzoeken hoeveel doden hun bewind tot gevolg heeft gehad en je gaat de slachtoffers van alle pandemieën ook turven, geloof me dan winnen die virussen op poten het dik van de rest.Mijn stellingname politiek gezien is een goed mens regeert zichzelf .Afschaffen die hap koste een hoop, levert alleen maar ellende op.

    Like

 9. Yvonne zegt:

  op een andere site een reactie dat we met zijn deze regering hebben gekozen dus in feite zelf voor deze avondklok hebben gekozen, ik heb verdulleme dit klote kabinet niet gekozen, meneer of mevrouw ziet de vaccinatie als de OPLOSSING, die persoon geloofd nog steeds in sprookjes, 3600 bekeuringen en 25 aanhoudingen de eerste avond van die imbiciele avondklok
  als je wilt dat de mensen doordraaien dat gaat helemaal volgens plan, dit is een abnormaal leven
  Je denkt wel eens hoe het heet A.H uit Duitsland (Ostenrijk) gelukt is destijds, nou zo dus staps gewijs alles verbieden en verplichten

  Like

  • karton zegt:

   @ Yvonne op 24-1-2021 om 15.27 u.
   De “burgeroorlog” in Nederland, waarvan wij gisteravond, 24-1-2021, een voorproefje hebben meegemaakt is m.i. nog maar een begin van nog veel meer narigheid en ellende ; narigheid en ellende die is veroorzaakt door “onze leiders”. De rellen van gisteravond zijn niet alleen een gevolg van de ingevoerde avondklok maar van een héél groot ongenoegen onder de bevolking. Ééns houdt het incasseringsvermogen van een bevolking op en ontstaan er uitbarstingen. Vanmorgen buitelden de burgemeesters van de betreffende plaatsen en andere schriftgeleerden over elkaar heen op de tv om toch vooral hun “deskundige” zegjes te zeggen. Natuúúrlijk zitten er notoire relschoppers onder de demonstranten , maar een oudere dame mét rollator zal zeker niet zo’n relschopper zijn terwijl zij toch werd gemept en met een waterkanon werd omgespoten, walgelijke vertoning van politie-zijde.
   Volgens de “deskundigen” is/was dit een opstand tegen de politie, dat mag dan zo zijn maar laat die zelfde “deskundigen” dan even kijken naar het optreden van die zelfde politie bij vreedzame demonstraties.
   Enkele demonstranten zullen beslist iets tégen de politie hebben (lijkt mij vrij logisch !) maar het merendeel bestaat uit zéér ontevreden burgers , ontevreden met wat er de laatste jaren mét en ín dit landje is “gepresteerd” door o.a. Pinokkio Rutte en z’n bende.

   Like

 10. LUCIA zegt:

  Yvonne als je gaat kijken en bestuderen hoe Hitler aan de macht is gekomen, zijn spindokter was Goebbels, dan zie je dat Mark Ritleriaanse ideeën heeft… een heleboel komt zo uit het nazi-draaiboek en die vuillakken wel andere vrije partijen nazi’s noemen of dit laten doen door hun duistere rechterarm.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s