Amerika: Hoe het begon en hoe het nu gaat . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Amerika: Hoe het begon en hoe het nu gaat . . .

 1. Bas zegt:

  Jonathan T Gilliam
  7 days ago I saw a video of @RepAOC on @Twitter using threatening language against conservatives.
  So I did an experiment. I tweeted the exact same words except I input “Democrats” where she wrote “Red States.”
  I was subsequently banned for 7 days, she was not.
  Experiment success!

  Nl:
  Jonathan T Gilliam
  7 dagen geleden zag ik een video van @Rep Alexandria Ocasio-Cortez op @Twitter
  dreigende taal gebruiken tegen conservatieven.
  Dus ik deed een experiment. Ik heb exact dezelfde woorden getweet, behalve dat ik ‘Democraten’ invoerde waar ze ‘Rode Staten’ schreef.
  Ik werd vervolgens 7 dagen verbannen, dat was zij niet.
  Experiment met succes!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  EN ONDERTUSSEN …
  LEGT VLADIMIR PUTIN EVEN SIMPEL UIT ,……
  DAT DAT GEBOUW VAN 1 MLJARD … ?????????????????????

  DUS GEWOON GELUL IS … LEUK HE

  HIJ GAAT GEWOON ZITTEN EN DAN MAG JE DE DOMSTE VRAGEN STELLEN …

  EN DE ANTWOORDEN ZIJN DUS DOOR IEDERE KLEUTER ..

  DUS OOK DOOR KLAASJE ……. ..

  MAKKELIJK TE CHEUQEN

  MIJN OOM EFFE GEWOON RECHTSTREEKS

  DOOEI KLAASJE .

  Like

 3. Jan zegt:

  Het rariteitencabinet van Biden

  Biden kiest tranny Rachel Levine, directeur van Crazy Penn Health, als assistent-gezondheidssecretaris

  Rachel Levine heeft een geschiedenis van mislukkingen en illegale praktijken, dus de keuze is logisch.

  Levine beval om verpleeghuizen geïnfecteerde COVID-patiënten op te nemen, zodat duizenden mensen in Pennsylvania stierven, terwijl ze in het geheim haar moeder meenam en in een suite in Hershey Motel stopte. (https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/pennsylvania-secretary-health-moved-mother-senior-facility-hotel-coronavirus-swept-nursing-homes-video/)

  Rachel Levine steunde de Black Lives Matter-protesten en -rellen terwijl zij kleine bedrijven dwong te sluiten.

  Een rechter oordeelde in september dat het beleid van Levine en gouverneur Wolf in Pennsylvania ongrondwettelijk was.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/judge-rules-covid-19-directives-democrat-pennsylvania-governor-crazy-health-director-deemed-unconstitutional/

  Rachel Levine vaardigde zelfs COVID-richtlijnen uit voor groepsseks.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/pennsylvania-health-department-issues-preferred-covid-orgy-regulations-wear-face-covering-avoid-kissing-wash-hands-often/

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/wow-biden-picks-crazy-penn-health-director-rachel-levine-assistant-health-secretary/

  Logisch dat Biden deze idioot in dienst heeft genomen

  Geliked door 1 persoon

 4. John 3:16 zegt:

  Wat een spook!!
  Maar wel gezegd moet worden dat zij met haar gezicht precies uitdrukt hoe ik mij elke ochtend voel als ik wakker wordt.

  Geliked door 1 persoon

 5. boorzalf zegt:

  Die rechtse is dat een omgebouwde?

  Like

 6. hannah zegt:

  wie is die rechtse transgender …..

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Wat is dat die rechtse.

  Like

 8. Jan zegt:

  Zomaar een dag in Miami. Een avondklok is soms nog niet zo gek

  video

  Like

 9. Jan zegt:

  Ook de Flikkerbrigade eist nu dat blanken $10-$50 aan zwarten betalen als zij het festival willen bezoeken.
  De smoes:

  “IEDEREEN is vrij om deel te nemen, MAAR dit is een BLACK & BROWN QUEER TRANS CENTERED PRIORITIZED, VALUED, EVENT.”

  “Blanke bondgenoten en hun deelgenoten zijn welkom om er aanwezig te zijn, maar er wordt een HERSTELBETALING van $ 10 tot $ 50 in rekening gebracht die zal worden gebruikt om dit evenement gratis te houden voor BLACK & BROWN Trans & Queer COMMUNITY”, …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/seattle-pride-organizers-issue-statement-concerns-event-charging-white-people-reparations-fee/

  Binnenkort in ieder Nederlands theater, daar zorgt Sylvana en haar bende wel voor

  Like

 10. Jan zegt:

  Welkom sovjet unie 2.0. Legaal oplichten

  “Als we [S.1] leveren, behouden we de macht in 2022.” – Democraat over S1 Verkiezingswetsvoorstel die er voor zal zorgen dat de Dems altijd alle verkiezingen zullen winnen

  video

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/deliver-s-1-maintain-power-2022-democrat-s1-elections-bill-solidifying-democrat-wins-forever/

  Like

 11. Jan zegt:

  Rassenwaan van Amerikaanse nazis (socialisten_ die de CRT aan scholen willen invoeren, leidt in Loudoun County tot arrestaties want protesterenden maken zich schuldig aan illegale bijeenkomst

  video’s

  Stalin en Hitler lachen vanuit hun graf

  Like

 12. Jan zegt:

  Om te zorgen dat meer in het leger gaan, de solidariteit groter wordt en het moreel versterkt haalt Nellis Luchtmachtbasis imbecielen en idioten binnen

  Nellis Air Force Base en de 99th Air Base Wing organiseerden donderdag 17 juni hun allereerste dragshow in de Nellis Club. Het evenement werd gesponsord door een particuliere organisatie en bood de aanwezigen de mogelijkheid om meer te weten te komen over de geschiedenis en het belang van drag-performancekunst binnen de LGBT+-gemeenschap.

  Ervoor zorgen dat onze gelederen het Amerikaanse volk weerspiegelen en inclusief zijn, is essentieel voor het moreel, de samenhang en de paraatheid van het leger. Nellis Air Force Base zet zich in om een omgeving te bieden en te verdedigen die wordt gekenmerkt door gelijke kansen, diversiteit en inclusie.

  Socialisten zijn geestelijk gestoorden, dat mag wel duidelijk zijn

  Like

 13. Jan zegt:

  De zoveelste randdebiein de Amerikaanse politiek dient zich aan

  Burgemeester Jimmy Matta van Burien (Washington) beweerd het slachtoffer te zijn van een “haatmisdaad” vanwege bliksemschichten op een reclamebord dat tegen ‘progressieve’ kandidaten gericht is.

  Het bord drong er bij mensen op aan om niet op Matta, Hugo Garcia, Sarah Moore en de marxistische kandidaat Krystal Marx (je moet wel gek zijn om deze naam te houden) te stemmen – en te lezen: “POLITIEK VAN SEATTLE IS SLECHT VOOR BURIEN.”

  Er werden ook stickers met de tekst “CORRUPT” op de uiterst linkse kandidatenborden geplaatst.

  Matta vertelde het lokale station KIRO 7 dat de bliksemschichten “nazi-symbolen” waren die werden gebruikt om zijn identiteit en die van de andere kandidaten aan te vallen.

  “Burien heeft 54.000 inwoners. 42% ‘mensen van kleur’. 25% Latino. Deze gemeenschap is veranderd. Sommige mensen zijn er misschien bang voor. Ze weten misschien niet wat er gaat komen en sommige mensen willen dat gewoon niet, ‘zei Matta. “Wat is de reden om een ​​persoon van kleur corrupt te noemen als je het niet kunt onderbouwen?”

  De losgeslagen gek zei dat hij wil dat de verantwoordelijke persoon wordt vervolgd… voor het uitoefenen van hun rechten op het Eerste Amendement.

  “Is het omdat we de tactiek van Donald Trump terugbrengen van ‘ze sturen hun ergste, hun verkrachters, hun dieven naar Amerika?'”, voegde Matta eraan toe. “Voor mij is dat wat het betekent. Deze tactieken hier vandaag zijn ongepast en ik wil dat deze persoon wordt vervolgd omdat dit een aanval is op onze democratie. Punt.”

  Moore zei ook dat ze zich “erg gestoord voelde” door de afbeeldingen, en voegde eraan toe: “het leek op haatsymboliek.”

  De burgemeester zei dat hij contact zal opnemen met de lokale politie en het ministerie van Justitie over mensen die gemeen tegen hem zijn en bood een beloning van $ 2.000 aan “voor alle informatie die de politie van Burien kan helpen bij het arresteren van degenen die verantwoordelijk zijn voor de reclameborden”, aldus de burgemeester. het KIRO-rapport. Hij eist ook dat de FBI! een onderzoek opent.

  Om de situatie nog lachwekkender te maken, hield Matta een ‘gemeenschapswake’ om ‘de gemeenschap te genezen’ van ‘haatdragende taal’.

  Dit is niet de eerste keer dat Matta ‘hate crime’ gilt.

  In 2018 beweerde Matta dat hij fysiek en verbaal was aangevallen door een oudere blanke man tijdens het bijwonen van een buurtfeest.

  De jankert 3 jaar geleden

  Matta vertelde The Seattle Times dat zijn aanvaller hem van achteren aanviel, zijn arm pakte, die om zijn nek wikkelde en hem naar beneden bracht en in zijn oor begon te praten.” Hij fluisterde: “We laten jullie Latino-illegalen onze stad niet overnemen.”

  Craig Pierce Tweney, 63, werd beschuldigd van kwaadaardige intimidatie en vierdegraads mishandeling.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/washington-mayor-ridiculously-claims-victim-hate-crime-lightning-bolts-yard-sign/

  Like

 14. Jan zegt:

  De rooien vernietigen Amerika

  Like

 15. Jan zegt:

  De bagger in Amerikaanse metro’s wordt door sommigen niet meer geaccepteerd

  Een dappere vrouw scheurde de perverse advertenties in de metro van New York weg
  Andrea Widburg

  Iedereen die met het openbaar vervoer reist, weet dat reclame bij het pakket hoort. Aan de buitenkant van bussen en aan de binnenkant van zowel bussen als metro’s worden mensen bestookt met advertenties. In New York zijn veel van die advertenties afkomstig van OKCupid, die aanmoedigen wat vroeger afwijkende seks werd genoemd en een linkse, pro-abortusagenda pushen. Een dappere vrouw scheurde die advertenties echter met de hulp van een paar vrienden (of behulpzame omstanders?), terwijl ze mensen de les las over de propaganda die erin werd gegoten, inclusief propaganda over COVID. Het was briljant.

  Omdat ik nog nooit online datingservices heb gebruikt, moest ik OKCupid opzoeken. Volgens Wikipedia is het een “in de VS gevestigde, internationaal opererende online data-, vriendschaps- en voorheen ook een website en applicatie voor sociale netwerken.” Dat klinkt onschuldig totdat je je realiseert dat het (moeilijk) geschikt is voor de niet-heteroseksuele menigte, inclusief (opnieuw van Wikipedia) mensen die beweren “aseksueel, genderfluïd, panseksueel, sapioseksueel en transgender” te zijn.

  Vanaf 2018 begon OKCupid agressieve anti-Trump, anti-gun, pro-niet-normatieve seksadvertenties in New York te vertonen. In het afgelopen jaar zijn die advertenties blijkbaar nog politieker geworden en openlijk obsceen. Hier zijn voorbeelden van de advertenties die de metro’s van New York bezaaien, te beginnen met het perverse geslacht

  Het was te veel voor een Aziatische vrouw die, samen met een mannelijke vriend (of gewoon een bondgenoot van de metro), en met luide aanmoediging van een vrouw die de gebeurtenis opnam, de advertenties verscheurde en (terecht) beweerde dat ze kinderen vernietigen. Ze vertelde de apathische metrorijders dat de vaccinpropaganda uit New York City veel minder nuttig is dan alleen New Yorkers laten afvallen. Ze wees er ook op dat dit het soort dingen is dat tot het communisme leidt. Zoals ik al zei, ze is Aziatisch, dus ik vermoed dat er ergens in haar achtergrond een persoonlijke ervaring is, of familie-ervaring, met het communisme in China of Zuidoost-Azië.

  De vrouw is buitengewoon dapper. Als meer van ons zouden kunnen worden opgewekt om haar voorbeeld te volgen – niet eens dingen afbreken maar alleen maar praten – zou het enorme momentum dat linksen hebben tot stilstand komen.
  https://www.americanthinker.com/blog/2021/09/one_brave_woman_ripped_down_the_perverted_ads_on_the_new_york_subway.html

  Ik moet zeggen het is wel een onvoorstelbare bagger waartegen je moet aankijken. En ik maar denken dat de publieke ruimte van iedereen is, maar deze is hier duidelijk voor geschift slinks

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s