“BURGEROORLOG!”

++ Traangas ++ Waterkanonnen ++ Arrestaties ++

De burgemeester van Eindhoven spreekt van “BURGEROORLOG”

Onlusten wegens uitgaansverbod teisteren Nederland

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “BURGEROORLOG!”

 1. Julia zegt:

  We moeten absoluut niet alles geloven wat de linkse media ons wijs maakt en laten we ook even de woordvoerders van de Politie niet vergeten. Een willekeurige reactie uit de velen maar niet gepubliceerd in de linkse media
  ik was er vorige week ook op het Museumplein. Ik ben arts en moeder. Ik gedroeg me ook vreedzaam net als vele anderen daar. Ik heb zélf gezien hoe de politie begon met geweld.
  Ik stond daar ook voor u. De Staat is er niet meer voor burgers. Het is een totalitair systeem aan het worden als we niks doen. En nee, ik stem geen FVD, ik stemde altijd een partij die nu in de coalitie zit. Dat zal ik nooit meer doen.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Julia op 25-1-2021 om 18.11 u. Uw reactie is juist ! Ik hoorde gisteren dat er o.a. in Vaassen , Wageningen en

   Like

  • karton zegt:

   @ Julia op 25-1-2021 om 18.11 u. Uw reactie is juist. Ik hoorde gisteren op tv dat er rellen waren uitgebroken in o.a. Vaassen , Wageningen en Apeldoorn. Lees ik vandaag in enkele regionale blaadjes dat de rellen bestonden uit “ het met plastic omhullen van bevrijdingsbeelden” in die plaatsen. Op die manier worden wij misleid.

   Like

 2. karton zegt:

  Er werd al langere tijd gewaarschuwd voor een “burgeroorlog” in Nederland. Volgens de burgemeester van Eindhoven is NL momenteel in zo’n oorlog verwikkeld. De oorzaak ligt m.i. NIET alléén bij de avondklok. Het broeit al enige tijd onder de bevolking en óóit volgt een uitbarsting, zoals nú. Dat het plunderen , vernielen , aanvallen van een ziekenhuis enz. niet bij een dergelijke demonstratie behoren moge duidelijk zijn. De politie maakt al enkele jaren misbruik van haar “gezag” , mept ouderen in elkaar , slaat een oudere vrouw mét rollator in elkaar . Al járenlang is veel politiegeweld aan de orde van de dag. Politici weten niet meer wat er onder de bevolking “speelt” en doet maar wat , vooral voor zichzelf !

  Geliked door 1 persoon

 3. John 3:16 zegt:

  Ze hoeven niet zo geschokt te acteren want dit is de chaos die ze nodig hebben voor hun (Build back better) Babylon. Ze zitten heel psychologisch deze stappenplannen uit te werken en weten precies hoe de mensen hierop zullen reageren. Don’t give me that pias look!!

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Daarom schreef ik al meerdere malen (even voor de duidelijkheid ik ben TEGEN GEWELD) maar ook dat van de politie heet gezag.
  Als dit gezag is is mijn (TEGEN GEWELD VOOR GEWELD TEGEN het GEZAG).
  Ik adviserr alle echte Nederlanders dezegezags terreur never te accepteren.
  Dan maar tegen geweld en graag goed georganiseerd.
  Dan moet het maar op een burgeroorlog uitdraaien kunnen we gelijk dat buitenlandse uitschot aanpakken en het land uit jagen.
  NEDERLAND IS VOOR DE BLANKEN NEDERLANDERS EN NIET VOOR DE REST VAN DE WERELD.
  Die monsters van Merkel Macron en Rutte dienen gearresteerd te worden voor het verwoesten van Europa

  Geliked door 3 people

 5. R Thomasson zegt:

  @Julia en @ Karton. Ik keek gisteren op de TV naar de programma’s van Jinek en Nieuwsuur. Het was werkelijk om te kotsen. De Pravda-media vierde daag feest. Er werd alles aan gedaan om de hele smurrie op de PVV en Forum voor Democratie te gooien. Ja! Door de non-stop oproeiende Twits van mensen gerelateerd aan de PVV in Urk, is de boel daar uit de hand gelopen. Forum voor Democratie- en PVV-groepen zitten op te stoken tegen de Corona-maatregelen op Facebook, op Telegram, op Instagram enz. Zij ondermijnen onze democratie, zij zorgen voor chaos en ga zo maar door. Normaliter heb ik niet veel sympathie voor Peter R. de Vries. Maar dit keer probeerde hij de gebeurtenissen in een bredere perspectief te zien. Hij gaf de overheid de schuld voor wanbeleid m.b.t. de Corona en kon begrijpen dat de jongeren er genoeg van hebben. Zij hebben het kookpunt bereikt.
  DEEL 2

  Like

  • R Thomasson zegt:

   Sorry! daag moet daar (3de regel)

   Like

   • R Thomasson zegt:

    Oproeiende moet opruiende zijn

    Like

   • karton zegt:

    @ R Thomasson op 26-1-2021 om 11.57 u. en 13.42 u.
    Ik “spreek” namens mijzelf want @ Julia kan uitstekend voor zichzelf spreken.
    Als u met uw reacties meent te moeten uitspreken dat ik vóór het huidige gebeuren (rellen, plunderingen enz.) in Nederland ben, dan heeft u niet begrepen wat ik bedoel.
    Ik heb járenlang bij de politie gewerkt en weet precies hoe ’t daar toegaat en kom mij niet aan met “Als je klappen krijgt van de politie moet je maar zorgen dat je niet op die plaats bent op dat moment”. De hedendaagse politie is geselecteerd op linkse sympathieën , de opleiding is aangepast, speciaal voor allochtonen; als een chef roept : “We gaan d’rop mannen” , dan staat het korps in de startblokken om d’rop te slaan, ongeacht wie er voor hen loopt , al dan niet met rollator of fietst. De politie heeft elk benul van proportionaliteit uit ’t oog verloren. Hiermede zeg ik NIET : “Laat die rellen en plunderingen maar gebeuren”.
    “Den Haag” én al haar “instrumenten” hebben ervoor gezorgd dat er een voedingsbodem is ontstaan voor het huidige gedrag van een deel der bevolking; een groot deel van de “opstandelingen” bestaat uit allochtonen, zo begrijp ik : oppakken en ’t land uit met die gasten.
    Ik keur het rellen, plunderen enz. absoluut af, maar verlies niet uit ’t oog dat er een heel groot ongenoegen onder de bevolking leeft dat keer op keer door “Den Haag” wordt vergroot.
    Over dat geneuzel van die mini-politicus Jetten, die een hele dag slap staat te lullen en de avondklok op 21.00 uur krijgt terwijl 20.30 uur was voorgesteld , een Kamer die wegrent als ’t over verhoging van het salaris voor verpleegkundigen gaat, mondkapjes helpen niet of mondkapjes helpen wél, één persoon op visite enz. enz.
    Ik probeerde u duidelijk te maken dat ik tégen het vernielen en plunderen ben maar begrip heb voor een échte “burgeroorlog” , gebeurt dat n.l. niet dan zakt NL steeds verder af naar een totale dictatuur , we zijn al flink op weg.

    Geliked door 1 persoon

 6. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Julia en @Karton. Groot deel van het publiek wantrouwt de linkse media. Men weet dat er geen vrije objectieve journalistiek meer bestaat. De media werkt op het stramien van ‘Neues Deutschland’ en ‘DDR DF’. De woordvoerder v.d. politie zegt precies wat zijn bazen willen horen. Doch geeft ik geen schuld aan de politie. Politieagenten moeten vaak werken met geboden handen, onder extreme levensbedreigende omstandigheden. Deze weekeinde werden ze met Molotovcocktails en zware vuurwerk bestookt. Zij werden met messen bedreigd- of er werden naar ze messen gegooid. Zij konden zichzelf niet met traangas verdedigen. De burgemeester van Eindhoven, John Jorritsma, was de meest integere persoon die ik gisteravond op de TV zag. Hij zei: Eindhoven is mijn stad, en ik wil mijn stad verdedigen! Mensen die een ziekenhuis (Enschede) aanvallen, zijn niet zomaar “demonstranten” of “relschoppers. Zij zijn GEVAARLIJKE PSYCHOPATEN, en zo moet men ze ook behandelen. Een v.d. straffen die ze moeten krijgen, is: 5 JAAR LANG GEEN TOEGANG MEER KRIJGEN TOT EEN ZIEKENHUIS, waar dan ook in Nederland. Ook niet bij levensbedreigende situaties. Laat ze gerust doodgaan. Degenen die bijv.het station van Eindhoven vernielden en winkels geplunderd, moeten de schade terugbetalen; ook als ze minderjarig zijn. Dan zijn hun ouders voor hen verantwoordelijk. In Duitsland staat overal vermeld: ‘Eltern haften für Ihre Kinder’ https://www.amazon.de/Hinweiszeichen-Hinweisschild-Betreten-Verboten-Kunststoff/dp/B008XTC2Z6 Mensen die de onlusten van zondag en gisteren hadden gevolgd, konden een ding merken: hoe meer een stad een multicultureel karakter heeft, des te heviger de plunderingen, brandstichten en vernielingen van winkelpanden, auto’s en woonhuizen. Het geschreeuw met Oriëntale stemmen was overal hoorbaar. De enige manier dat Nederland zich kan beschermen, is de daders met dubbele nationaliteit het Nederlanderschap ontzeggen en terugsturen naar het land van herkomst; plus een verbod om ooit Nederland binnen te mogen komen. Als de daders minderjarig zijn, moet hun hele gezin mee. Nederland kan en mag zich op STAATSVEILIGHEID beroepen tegen mensen die de veiligheid van haar burgers ondermijnen.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   R Thomasson Helemaal met uw reactie eens alleen wat u schrijft dat een groot deel van het publiek de linkse media wantrouwt zet ik toch echt vraagtekens bij. Waarom is de kijkdichtheid naar de propagandazenders zoals NPO, RTL en SBS zo hoog? Waarom staat de de beroepsleugenaar en sloper van ons land Rutte in de peilingen zo hoog? Waarom is het grootste deel het eens met de ongekende opgelegde dictatuur en de discriminatie binnen onze rechtstaat het zo eens? Waarom beseft het grote deel van het publiek niet wat het ook voor hen zou kunnen betekenen als ze dringende behandelingen zelf nodig hebben en op lange wachtlijsten moeten door de kapot bezuinigde zorg door de miljardenverspiller en EU likkende Rutte? Waarom vindt het grote deel van het publiek zo best dat eigen kinderen überhaupt geen jarenlang moeten wachten op een betaalbare woning omdat de geïmporteerde profiteurs voorrang op een betaalbare woning hebben? Kortom bij mij staan nog heel veel vragen open en is mijn conclusie dat het grootste deel van de Nederlanders achter het enorme wanbeleid staan van het sloopkabinet van Rutte dat Nederlanders niet meer dient, maar ze wel uitknijpen om al die verspillingen aan bodemloze putten op te hoesten puur door geïndoctrineerd door angst mede dagelijks ingezaaid door o.a. de linkse media.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s