De avondklok is overschat, doe het niet

(Door: Geert Wilders en Fleur Agema)

Wie de rapporten leest, krijgt een heel ander beeld dan de regering voorspiegelt

Afgelopen dinsdag in het debat over de Toeslagenaffaire stelde collega Pieter Omtzigt dat er een te grote verstrengeling is van kabinet, Kamer en pers. Tegenmacht ontbreekt, zei hij. Zijn hartenkreet kon niet beter worden geïllustreerd dan met het verloop van het coronadebat twee dagen later dat met name ging over de invoering van een avondklok.

Een avondklok is een vergaande, vrijheidsbeperkende maatregel. Mensen worden door de overheid in hun huis opgesloten. Daar mag niemand lichtvaardig mee omgaan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op De avondklok is overschat, doe het niet

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Nederland is ondanks talloze waarschuwingen van Dr. Drees, Koningin Juliana in haar troonredes, Pim Fortuyn, Rita Verdonk, Hans Janmaat, Thierry Baudet, Geert Wilders blijven volharden in het steeds verder volproppen van het verreweg meest overbevolkte landje van heel Europa waardoor nu de leefbaarheid helemaal en structureel vernield is door de arrogante, zeer onkundige wereldvreemde Rutte cs. Dat sommigen hun zelfbeheersing en vertrouwen totaal verloren zijn is dan ook volstrekt begrijpelijk en een logisch gevolg van het decennia negeren van hun eigen bevolking. Alles houdt een keer op ! Ik keur het niet goed, maar ik snap het volledig dat voor velen de maat veel te vol is.

  Like

 2. Bas zegt:

  🏛Gaia of the Universe🏛
  @Gaia_Universe
  Het gaf een unheimlisch gevoel in de DDR,dat je elk moment verraden kon worden door je buren.Niet wetende wie jou kon verraden, niet weten tegen wie je nog iets kon zeggen, wie het uiteindelijke verraad pleegde. Deze angst bleef nog heel veel jaren na de val van de muur #dictatuur

  https://pbs.twimg.com/media/EsfnhmYW4AQ_a4s?format=png&name=small

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De grootste bedreiging voor onze maatschappij is hoe de jeugd de politieke dwingelandij ervaart en hoe zij in het vervolg hun politieke keuzes gaan bepalen……..en ook nieuwere generaties.
  Bezint eer ge begint, maar het einde is zoek, dankzij Rutte’s RIVMania..

  Like

 4. Johan zegt:

  ‘Het sneller vrijwillig vaccineren is de manier om Nederland haar vrijheid terug te geven – in plaats van af te pakken.’, aldus valt te lezen in bovenstaand verhaal.

  Dat is nogal wat. Het lijkt erop dat iedereen murw gebeukt wordt, Uiteindelijk kakelt iedereen elkaar dan weer na, dat alleen een vaccin nog de zaligmakende redding kan brengen.

  Stop met deze onzin.

  Het vaccin is levensgevaarlijk, want ongetest naar effecten op de langere termijn. Daarnaast is het vaccin volkomen overbodig, want er bestaan uitstekende anti-virus-geneesmiddelen. Wat raar alleen, dat kabinet en RIVM daar geen gebruik van willen maken.

  In Noorwegen vielen al 33 doden door het toedienen van het Pfizer-vaccin, maar dit soort calamiteiten wordt onmiddellijk onder het tapijt geveegd. Het schijnt bij zulke grote aantallen inentingen normaal te zijn, dat er ook doden bij vallen. Nou, an me hoela ! Waarom ga je dan nog inenten ? Dat doe je toch om tegen te gaan dat mensen dood gaan ?

  Nou gebeurde in Limburg omgekeerde : Een huisarts (Rob Elens) genast van de tien coronapatiënten er tien. Helaas was het geneesmiddel een off labe middel, dat wil zeggen een geneesmiddel, dat niet officieel erkend was om te dienen als remedie tegen het Wuhan-virus.
  Onmiddellijk stond de inspectie op zijn achterste poten om dit geneesmiddel meteen te verbieden. Vast en zeker, omdat er geen doden waren gevallen ! Want dat schijnt tegenwoordig het criterium te zijn om een en ander goed te keuren voor grootschalig gebruik.

  Het is de omgekeerde wereld en de waanzin ten top !
  Het geschreeuw en geblaat in de media om zich te laten vaccineren, komt maar niet ten einde.
  De waanzin regeert.

  Like

 5. Julia zegt:

  De onderdanige angstige schaapjes moeten zich goed realiseren waar zij zelf mee bezig zijn namelijk knoop het goed de oren
  Wij staan tesaam voor het gericht
  voor goed of kwaad te kiezen,
  een volk dat voor tirannen zwicht,
  zal meer dan lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht.
  Maar ja Nederlanders weten heel weinig van geschiedenis en hebben daarom niet door dat de geschiedenis zich nu volop herhaald maar niet in goede zin.

  Like

 6. Jan zegt:

  Dat Rutte&co menen dat een avondklok de verspreiding van een virus tegenhoudt geeft aan dat zijn bende behoorlijk ver Zuidlaren zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s