De hypocrisie van de politiek en de media

(Door: “Henk der Niederländer”)

De lockdown-rellen van afgelopen weekend moest ik eens even mijn gedachten over laten gaan. Dat het totaal uit de hand ging lopen dit weekend, zat er van tevoren al duidelijk in na hetgeen vorige week in Amsterdam gebeurd is, toen mensen op het Museumplein rücksichtslos in elkaar gebeukt werden door de ME. Wat gebeurde er namelijk in de loop van afgelopen week. Men kreeg op het NOS journaal duidelijk te zien dat hooligans de hele omgeving van het plein aan het slopen waren, waarbij gesuggereerd werd dat het hele gebeuren daar iets was van gewelddadige rechts-extremisten, maar de mensen die zich informeerden via de social media hadden al snel begrepen dat een en ander toch anders lag, waarbij de nodige Romeo’s ontmaskerd werden als infiltranten om geweld uit te lokken, wat ook dit weekend weer gebeurde. 

De beelden daarvan werden uiteraard door de mainstream media angstvallig uit het nieuws gehouden, want de bevolking zou eens wakker kunnen worden, iets wat in Den Haag niet echt gewenst is. Dus dan even verder naar hetgeen dit weekend gebeurde in steden als Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Stein en Roermond en nog meer steden die door de media maar liever niet genoemd worden, omdat dan duidelijk wordt dat de weerstand tegen het zwabberbeleid van onze nationale junk en de zichzelf opgeworpen dictator Rutte met zijn meelopende plucheplakkers te duidelijk wordt geëxposeerd. 

Het excessieve geweld dat wordt gebruikt door de ME tegen demonstranten wordt duidelijk in de hand gewerkt door de verschillende burgemeesters en leden van de veiligheidsregio’s die later ruim baan krijgen in de media om hun straatje schoon te vegen met zielige uitspraken als “we doen dit voor onze zorghelden”, terwijl de zorg door de opeenvolgende kabinetten Rutte gesloopt is tot ongeveer de helft van het aantal IC-bedden. Iets wat door deze burgemeesters van dezelfde veiligheidsregio’s angstvallig verzwegen wordt, want dat zou hun beleid van het ene op het andere moment totaal ondermijnen en duidelijk maken dat ze geweldig geilen op de macht die ze verkregen hebben met deze zogenaamde noodwet. 

We hebben ook allemaal de beelden gezien van Eindhoven, waar een filiaal van de Jumbo leeggeroofd werd door deze zogenaamde hooligans, waarbij de volgende coverup door de o zo betrouwbare media, namelijk dat deze hooligans hoofdzakelijk bestonden uit Noord-Afrikaans tuig dat er een gewoonte van gemaakt heeft om een protest een rechtvaardiging te geven om winkels te plunderen en grootschalige vernielingen aan te richten, maar die steevast door de media “jongeren” genoemd worden. 

Dan even naar Enschede, waar dit soort “jongeren” een ziekenhuis aanvielen. Op Twitter (beetje naar beneden scrollen voor de beelden) zijn duidelijke beelden te vinden wat daar gebeurd is. “Jongeren” die daar de ruiten inslaan, die gewoon hun gang kunnen gaan, terwijl de politie op een afstand van 80 tot 100 meter staat toe te kijken en nog steeds willen mensen niet weten dat de hele zaak zwaar gemanipuleerd wordt. 

De MSM laat dit soort beelden angstvallig buiten het nieuws, want de burger moet namelijk dom gehouden worden, maar velen willen dat nog niet inzien en hebben nog steeds niet door dat deze hele corona hoax gestuurd wordt door de overheid en dat met behulp van de media de bevolking in angst moet worden gehouden. 

Er wordt mij wel eens gevraagd: Zeg Henk, heb je dan helemaal geen vertrouwen in de overheden? Nee, dat heb ik inderdaad niet en dat is niet gekomen van vandaag of gisteren, maar het is meer dan 40 jaar terug dat ik begon in te zien dat overheden er niet zijn ten gunste van de bevolking, maar meer dat de overheden parasiteren op de bevolking, en met de ons gedwongen toetreding tot de EU was voor mij het hek van de dam en ben ik me actief gaan inzetten om op regelmatige tijden te proberen de Nederlander wakker te schudden. Ondertussen ben ik erachter gekomen dat dit een ondoenlijke zaak is en dus heb ik de knoop doorgehakt en vertrek ik uit dit verloren land. Ik ga me elders vestigen en ik kan mensen die hetzelfde voelen als ik alleen maar de goede raad geven om hetzelfde te doen. Overigens zal ik na april toch vanuit het buitenland proberen om mensen te blijven laten inzien wat er nou werkelijk speelt in de wereld, ondanks dat ik weet dat mensen niet echt in willen zien dat ze door hun verschillende regeringen en hun media in het pak genaaid worden. 

Door:
“Henk der Niederländer”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op De hypocrisie van de politiek en de media

 1. Bas zegt:

  Geen van de lafaards in Davos zal president Xi vragen waarom hij stopte met reizen in China, maar mensen toestond in vliegtuigen te stappen en het Chinese virus over de wereld te verspreiden.

  Val link als iemand de globalist wil zien. https://youtu.be/tNj8KO0QH5Y

  Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Uri van As
   Laten we nooit vergeten dat we de hele #corona klerezooi te danken hebben aan de Chinese Communistische Partij die de uitbraak wekenlang verborgen hield, onderzoekers en materiaal liet verdwijnen en miljoenen Chinezen vrij liet reizen. Daar mag China niet ongestraft mee wegkomen.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Ik denk dat inmiddels wel als een paal boven water staat dat het hier een samenwerking tussen China en de Deep State betreft; socialisten onder elkaar, zich tezamen inspannend voor de globalistische “goede” linkse zaak.
    De links tussen lieden als Gates / Soros / Fauci en het lab in Wuhan zijn duidelijk.
    En degenen die profijt hebben van deze hele kunstmatige “pandemie” zijn China en de Deep State.
    Corona is geen natuurlijk virus maar een constructie uit een lab (Wuhan).
    Dit virus is niet “toevallig” ontsnapt maar met voorbedachte rade op de wereld los gelaten.
    Het doel was om van Trump af te geraken, en om de positie van China te versterken.
    De betrokkenen, de hierboven reed vermelde “usual suspects”, aangevuld met zowel Xi & Co als Biden & Co, horen voor een Neurenberg stijl tribunaal thuis.
    En daarna een korte gang naar de galg.

    Geliked door 1 persoon

 2. Klaas zegt:

  Zorgorganisaties roepen handhavers op terughoudend op te treden tegen mensen met psychische problemen in de handhaving van de avondklok. Zij zijn vaak niet in staat om verstandige afwegingen te maken of aanwijzingen goed op te volgen. Voor deze mensen is het niet passend om boetes uit te delen of daarmee te dreigen, stellen de belangenorganisaties MIND, V&VN en de NVVP.

  Volgens de organisaties heeft de coronacrisis tot nu toe al grote gevolgen voor mensen met (ernstige) psychische of psychosociale problemen. ,,Sinds corona ervaren mensen met psychische problemen meer angst, depressies, spanning, stress en paniekaanvallen. Het merendeel van deze mensen zal zich waarschijnlijk aan de avondklok houden, maar voor een minderheid zal dit heel moeilijk zijn”, aldus de organisaties.

  Als voorbeelden geven ze mensen met psychische spanningen die de straat opgaan of direct contact met familie nodig hebben om tot rust te komen. Ook gaat het om mensen die te maken hebben met grote spanningen in de thuissituatie of (dreiging van) huiselijk geweld en mensen die door verwardheid de betekenis van de avondklok niet overzien.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Goed gezien henk,dit flikte ze ook in frankrijk met de vreedzame protesten van de gele hesjes.Die werden ook geinfiltreerd door antifa en de politie en allochtonen,om de vreedzame gele hesjes een slechte naam te geven,en zwaar te verwonden d.m.v. rubber kogels.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik had er dat eigenlijk bij willen vermelden Ron, maar heb dat nagelaten.
   Inderdaad een foutje van mij.

   Geliked door 4 people

   • ronjaspers zegt:

    Henk.Ik bedoelde het niet corrigerend,maar bedoelde dat de politie en de elite deze smerige tactiek al jaren gebruikt om vreedzame demonstranten in een kwaad dachlicht te stellen.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Je schreef o.a. “………….maar het is meer dan 40 jaar terug dat ik begon in te zien…..etc”.
    Wel voor mijzelf is dat al iets langer geleden, een ½ eeuw, maar ik ben waarschijnlijk ook beetje ouder !
    / / /
    Hier in de Fr media is men verbaasd dat een-en-ander zo gebeurt in het volgens hen “zo rustige NL”.
    Er waren heel veel videootjes etc over de rellen en wat mij als z.g.n “raciest” direct opviel waren de vele cagoules/capuchones en kwamen de slechte gedachten in me op.
    “het zullen toch geen allahtonen zijn”.
    Veel van de commentarern van de Franse reageerders gelezen, die dachten velen hetzelfde.
    Heeft niets met protesten tegen de confinement te maken.
    Ik vond deze o.a. wel typerend:
    * * *
    Ik heb de indruk dat dit niet zozeer een demonstratie tegen de lockdown is maar wel de TRADITIONELE aandoening die kan worden toegeschreven aan de geïmporteerde bevolkingen uit andere streken.
    Ze zijn op de Europese bevolking losgelaten maar zijn onverenigbaar met hen wegens hun gedrag.
    Hun gedrag is kenmerkend en waar ze ook neerstrijken en welke papieren ze ook krijgen [ paspoorten / inburgeringspapieren/ nieuwe “Nederlanders c.q nieuwe “Fransen”] , ze blijven apart.
    En over duizend jaar zullen ook hun nakomelingen nog te herkennen zijn………………..

    Geliked door 2 people

   • Stef zegt:

    Henk, ik nodig je graag uit in Silezi”e. Geen hoofddoeken, geen negers en eerlijke mensen. En een prachtige natuur. Weg van dit verloren landje voor het te laat is.

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ik ken Silezié ook een beetje Stef en inderdaad een prachtige omgeving, maar Bulgarije trekt me meer wegens dat Ik daar al 5 maanden doorgebracht heb en de stad Veliko Tarnovo vrij goed ken.
    Daarbij heb Ik een paar kennissen dar dus is het vrij makkelijk voor mij.
    Zelfs de taal spreek Ik genoeg om me verstaanbaar te maken.
    Ron Helemaal niks loos want je weet al zou je het corrigerend bedoelen is er geen man over boord.
    Je weet namelijk dat Ik gerust een discussie aan ga en kritiek goed kan verdragen als het maar onderbouwd is en in dit geval had je gewoon gelijk Ik had het feitelijk moeten vermelden.
    Delamontagne Inderdaad ben je een jaar of 10 ouder als Ik dus zit er aan jouw kant evenveel jaren meer aan levenservaring.
    En inderdaad beginnen de Fransen ook steeds meer de dingen te zien en bij naam te noemen.

    Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Wat je zaait zal je oogsten !!

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Ik keur het vernielen van andermans spullen en het plunderen van winkels ten zeerst af en heb er ook werkelijk geen goed woord voor over. Maar ik vraag mij wel af wat met die zwarte ophitsers gebeurt https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/bij1-jongerenpartij-radicaal-praat-rellen-goed-en-maakt-zich-druk-over-racisme-tijdens-avondklok/ Zal justitie nu ook eens ballen hebben en ophouden met discriminatie door dergelijke zwarte oproerkraaiers niet te vervolgen?Het is momenteel een ontoelaatbare chaos in ons land maatregelen die tegen elkaar indruisen, demonstratieverboden omdat tegengas niet wordt getolereerd als men de beelden van vorige week zaterdag van wat zich daadwerkelijk op het Museumplein plaats vond zet ik toch echt wel vraagtekens over inderdaad de inzet van Romeo’s om zich te infiltreren binnen de demonstranten en het vuurtje aanwakkeren. Op de beelden is duidelijk te zien dat dezelfde figuren al (eerder bij vorige demonstraties op beelden herkenbaar) uit busjes springen en het vuur aanwakkeren en vervolgens snel het bus weer in springen daarbij werd door de ME ook flink gemept. Kortom zolang democratische vredige demonstraties tegen het beleid direct worden verboden zal het blijven escaleren.

  Geliked door 5 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Henk waar ga je naar toe? Naar het oosten?

  Like

 7. Hovawart zegt:

  De hypocrisie voorbij sedert Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden vermoord,…des te langer deze corruptie duurt des te meer rekenschap zal men moeten afleggen….Opdat wij nooit zullen vergeten.

  Geliked door 2 people

 8. Astrid zegt:

  @ Henk

  Ik begrijp het dat je naar elders gaat, ook al is het feitelijk een ongewenste vlucht en moet je veel achterlaten. Hopelijk blijf je nog wel op deze site hangen om afentoe te berichten hoe het ‘daarginder’ gaat.

  Dat jij niet de enige bent die het land wil verlaten of reeds verlaten heeft, is me al lang duidelijk. Begin vorig jaar begon het me op te vallen dat er ineens wel erg veel luxe en soms gloednieuwe villa’s en landhuizen in met name België te koop stonden [en vele daarvan staan nog steeds te koop]. Wat wisten de rijken dat wij plebs nog niet weten en waar zijn zij dan naartoe gegaan? Bahama’s, Malta, Guernsey?

  Is het overigens hier iemand opgevallen dat je inmiddels steeds lastiger contant geld op je eigen rekening kan storten. De ING heeft ineens geen eigen stortservice in hun gebouwen meer, dat kan je nu alleen nog bij een Primera doen, maar die zit dus al weken dicht, want niet essentieel….. Kappers zijn ook niet essentieel en straks loopt iedereen voor lul met lang haar of een bloempotcoupe.

  Maar waar kunnen we eigenlijk nog heen als we weg zouden willen? Hongarije, Polen, Denemarken? Daar is men in ieder geval duidelijk anti-islam. Maar klimatologisch en taaltechnisch gezien zijn het totaal niet mijn landen. Ik hou echt van 12 uur zon en tropisch zeewater in de directe buurt. Daar wilde ik sowieso al na mijn pensioen naartoe, maar dat duurt helaas nog even. Ik ambieer overigens geen luxe leven, maar een simpel en tevreden leven.

  Of je moet je helemaal willen terugtrekken in de wilde natuur en volledig selfsupporting worden. Een goede vriend van me overweegt om naar Alaska of Canada te gaan, hij zit tegen zijn pensioen. Ik zie mezelf echter geen rendieren en beren afschieten. Vis, octopus en schelpdieren vangen kan ik nog wel en die vind ik ook lekker om te eten. Daarom zit ik inmiddels steeds vaker naar Midden Amerika te kijken, Belize bijvoorbeeld, is niet zo duur het leven daar en je kan er natuurlijk terecht met Engels als hoofdtaal en betalen in Amerikaanse dollars. Maar inmiddels hebben we met min of meer verplichte vaccinaties te maken, die ik absoluut niet wil. De reis zal dus waarschijnlijk met een zeewaardige privéboot moeten. Ik zal dat Zweedse k.tkind eens aanschrijven om te vragen met wie zij destijds gratis mee mocht varen over de Atlantische oceaan.

  Henk, sterkte met je dappere besluit.

  Geliked door 5 people

 9. Republikein zegt:

  We zijn betaalplichtig aan de staat via ons geboortecertificaat.

  Geliked door 1 persoon

 10. Wim Vreeswijk zegt:

  Ik overweeg te gaan emigreren naar een andere planeet want hier op aarde vind ik het allemaal niet leuk meer om te wonen. Als er iemand nog iemand een professioneel ruimtepak voor mij heeft hou ik me aanbevolen en kan ik me aanmelden bij Elon Musk in de VS.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Wim, ik ben het roerend met je eens ik ben ook totaal afgeknapt op de menselijke soort, ik heb al vaker gezegd de 1e de beste UFO met vriendelijke inhoud, stel ik 2 vragen; Is er zuurstof op jullie planeet… in voldoende mate dat ik het overleef en mag ik mijn katten meenemen. Als het antwoord ja is dan ben ik vertrokken.Het kan volgens mij niet slechter zijn dan hier.

   Geliked door 2 people

 11. Julia zegt:

  We nemen allen een heel groot risico door nog langer toe te geven aan ziekelijke virologen en ze überhaupt nog geloven. Die gifprik bewijst tot op heden helemaal niets maar het zal door uw strot worden geduwd https://www.ninefornews.nl/belgische-jaap-van-dissel-zegt-het-gewoon-vaccinatie-weigeren-heeft-gevolgen/ Jammer dat die vaccinatie niet op ratten is getest want er zijn binnen de politiek, elitaire machtswellustelingen en doorgeslagen virologen meer dan genoeg ratten dus eerst maar flink een jaar flink testen hierop.

  Geliked door 4 people

 12. Ravian zegt:

  “Ik ga me elders vestigen en ik kan mensen die hetzelfde voelen als ik alleen maar de goede raad geven om hetzelfde te doen.”

  Op zich prima advies, maar waar moet je nog naar toe tegenwoordig?
  Zo’n beetje de hele beschaafde wereld is inmiddels in handen van de Marxisten.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat is de reden dat Ik naar Bulgarije ga Ravian omdat ze daar maar al te goed weten dat ze de Marxisten en communisten buiten de deur moeten houden want die hebben ontzettend geleden gedurende hun geschiedenis.
   Eerst van de Turken die er met hulp van de Russen in de 19 de eeuw uit geflikkerd zijn waarbij als dank de de kathedraal van Sofia noemden naar de Russische bevelhebber Alexander Nevski.
   Toen later na de tweede wereldoorlog de Russen onder Stalin de feitelijke macht in Bulgarije over namen was het land zwaar de pineut en werd het leeg getrokken door de communisten en de bevolking zwaar onderdrukt. Ze hebben daar geleerd van hun geschiedenis en zullen alles doen om hun onafhankelijkheid te behouden.
   Als voorbeeld kan Ik je geven dat ze zich daar niet expliciet bij de Visegrad groep hebben aangesloten maar hun politiek laat duidelijk zien dat als er een keuze gemaakt moet worden Europa de zogenaamde moord kan stikken.
   Ik stel dat ook in Bulgarije niet echt alles koek en ei is maar stukken beter als hier en de vrijheid van meningsuiting zijn daar een veel groter goed dan hier.

   Geliked door 2 people

   • Ravian zegt:

    Dit geld feitelijk voor het overgrote deel van het voormalige Oostblok.
    Maar met Biden in het witte huis heeft de EU weer carte blanche om de veldtocht naar het oosten verder voort te zetten, dus ik vraag mij af hoe lang de voormalige oostblokkers nog werkelijk vrij gaan wezen, en ook hoe lang het aan de grenzen met het zogenaamde grote boze Rusland nog veilig gaat zijn.
    Daarbij vind ik het Oostblok ook taaltechnisch nogal problematisch.
    Ik heb moeite met Slavische talen, en in het voormalige Oostblok is niet het Engels maar het Russisch de tweede taal, en dat is lastig.
    Maar ik ben dus momenteel wel naar landen als Polen/Tsjechië/Slowakije/Hongarije aan het kijken.
    Roemenië lijkt mij te crimineel, en Bulgarije is simpelweg onbekend en nogal ver weg.
    Vroeger had ik landen als de USA/Canada/Australië/Nieuw Zeeland op het verlanglijstje staan, maar die zijn inmiddels ook allemaal naar de haaien.
    Voor degenen die nog jong en avontuurlijk zijn is Rusland overigens ook een optie.
    http://www.our-russia.com/01062016201654/first-families-approved-siberia-homesteads
    Als ik de helft jonger was dan zou ik daar eens stevig over nadenken.

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Moet Ik even zeggen Ravian dat er ook delen zijn in Bulgarije waar de criminaliteit niet min is, maar door mijn kennis van het land weet ik ongeveer wel waar Ik niet moet zijn en waar wel.
    De meeste criminaliteit komt daar van zigeuners maar Ik weet ook dat in veel steden de zigeuners eenvoudig verboden wordt om zich in het centrum op te hoeden.
    Worden ze alnog opgepakt ergens waar ze niet mogen komen worden ze plots semi Marokkaans en is het gejank van dicriminazi niet van de lucht.
    Maar hermandad is in Bulgarije niet zo lullig als hier en sluit dus zo’n geval enige dagen op of enige weken en dan sturen ze hem weer naar het getto waar hij vandaan komt nadat de blauwe plekken verdwenen zijn.
    Ik lees hier wel eens over Bulgaren die weer opgepakt zijn tijdens een politie actie en dan vul Ik voor mezelf al in dat het voor 80 of meer % kans is dat het zigeuners zijn.
    Waar Ik naartoe ga zijn bijna geen zigeuners in de omgeving dus heeft de politie daar goed zicht op.
    Al bij al genomen ga Ik wel naar een ok plaats toe.
    Mijn voordeel is dan Ook dat mijn Bulgaarse vriendin mij op dit soort vlakken wel wegwijs gemaakt heeft.

    Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    “Mijn voordeel is dan Ook dat mijn Bulgaarse vriendin mij op dit soort vlakken wel wegwijs gemaakt heeft.”

    Aha, dat scheelt een slok op een borrel, ook wat de taal betreft.
    Ik zal mijn vrouw eens vragen of een triootje met een Bulgaarse een optie is, maar ik ben bang dat die vlieger niet gaat vliegen… 😉

    Die zigeuners, oftewel Roma, zijn ook het hoofdprobleem van Roemenië en, in mindere mate, Hongarije.

    Like

  • bobzelf zegt:

   U HOEFT HELEMAAL NIET ZO VER WEG ,, RIEP OME BOB TOEN …

   U ZIT NU IN EEN GIGANTISCH GEKKENHUIS …..
   OME BOB ZIT HIER IN ATHENE ZUID
   JE HUURT HIER EEN HUISJE VOOR EURO 300 -25 INDE MAAND
   KOPEN ?? 40.000 TOT 1.200.000 OFZO
   DE WINTER WAS OP 11 EN 12 JANUARI 8 GRADEN BRRRRR KOUD HOOR
   JE LAAT JE OP GAS AANSLUITEN
   357 DAGEN ZON STRAND OM DE HOEK
   GRIEKEN HEBBEN GEEN HAAST, HEBBEN ZO GOED ALS ALLES NU ONDER CONTROLE ALLE WINKELS OPEN
   HIER KOM JE GEEN OPTOCHTEN MOCROOS TEGEN , TURKEN HATEN ZE, EN DAT IS PAS SINDS ACHILLES AND TROY AL ZO
   HEBBEN DUS OVERAL SCHIJT AAN ..
   DUS VOOR HET HIER UIT DE KLAUW LOOPT HEBBEN WE ALLEMAAL GRAS GROEIEN OP ONZE BUIK .
   26 JANUARI OP NAAR 20 GR. EN ZON EIND DEZE WEEK
   IK DOE HIER ALLES WERKELIJK ALLES, AUTO RIJDEN , ?? GEEN WEGENBELASTING JOHHHHHHHHHHHHHH ???
   BOODSCHAPPEN VEEL GOEDKOPER DAN IN NEDERLAND
   ONROEREND GOED BELASTING ?? EURO 139.=
   PARKEREN ?? PLEUR HEM MAAR ERGENS NEER ZELFS OP 15 METER VANDE INGANG VAN DE ACROPOLIS GOOI MAAR NEER .

   DUS HET KOST DUS ECHT HIER EEN “”SCHEET EN 2 A 3 KNIKKERS “”

   MIJN LEUKE OUWE, MOOIE HUISIE MET 2 SLAAPKAMERS EN EEN LEUK BALCON OMDE HOEK VAN 873 KM STRAND EN EEN MILJONAIRS HAVEN KOSTTE EURO 43.000 ,
   PAAR DAGIES MUREN GEVERFD , PAAR DAGIES DEUREN EN DEURSTIJLEN GEVERFD
   2 NIEUWE BANKIES GEKOCHT , 2 NIEUWE LAMPEN
   PALEISIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

   DUS HEEN EN WEER NAAR NEDERLAND INCL 2 GROTE KOFFERS EN MIJN MOOIE MEISSIE EURO 388 MET TRANSAVIA

   2 UUR 40 MINUTEN HOPPA

   JE FAMILIE EN KINDEREN ???
   DIE HEB JE NOG NOOIT ZO VEEL GEZIEN , WHAHAHAHAHAHA

   DUS DE KNOOP DOORHAKKEN , !!! DOEN GEWOON DOEN

   IK HAD HET OOK NOG 10 JAAR EERDER MOETEN DOEN

   HUGGIE OOM

   Geliked door 3 people

   • Ravian zegt:

    Ik heb wel eens aan Griekenland gedacht, maar ik houd niet zo van een echt warm klimaat, daarom heb ik ook geen zin in een land als Spanje bijvoorbeeld.
    Verder is Griekenland ook nogal ver van huis, en mijn meissie kan niet goed tegen vliegen, waardoor 2 uur 40 minuten met Transavia dan een uurtje of 25 (drie dagen) auto rijden wordt.
    En met dat soort reistijden ga je jezelf dan weer af vragen of je Europa dan maar niet beter helemaal voorgoed achter je kunt laten.

    Like

   • bobzelf zegt:

    WARM KLIMAAT , YES
    MAAAAAR
    ALS HET IN NEDERIGSTAN a.d. noordzee ,
    WARM WEER IS, LOOPT MEESTAL HET WATER VAN JE RUG !!
    EN DE REUZEL JE REET UIT
    en de nederlander na 1 dag hitt !! pfffft heet he ???
    OOK WEL BENAUWD WEER GENOEMD , WHAHAHA
    HIER IS HET DAN WARM , MAAR
    ALLES!!!!! SUPERMARKTEN KNETTERENDE AIRCOOS
    RESTAURANTS AIRCOOS
    auto airco
    en op het strand , beetje wind ….. parasol mee ..
    de grieken zijn slim , strandjes bij SOUNION !!
    MOOI SCHITTERENDE BAAIEN
    STRANDSTOELEN MET PARASOL ,
    ALLEEN MOET JE DAN EEN CONSUMPTIE BESTELLEN
    DUS COLA EN BAKKIE PLEUR BIJ ELKAR EURO 6 .==
    EN ZELF NEEEN WE DUS OOK EEN KLEIN KOELBOXIE MEE …
    MET WAT IJSKOUDE BLIKJES . HOPPA
    MIJN KLEINE LIEVE HUISIE
    2 AIRCOOS , 1 IN IEDERE SLAAPKAMER
    JA VLIEGEN , NOU JA IK VIND HET OOK NIKS ,
    SCHIJT EIGENLIJK ALTIJD PEULEN , WHAHAHAHAHA
    MAAR 2 UUR 40 , MET DICHTGEKNEPEN BILNAAD
    EEN BOEKIE LEZEN , OF FILMPIE KIJKEN OP MIJN COMPUTER
    GAAT ZO RAZENDSNEL
    DAT 2500 KM OFZO , IN DE AUTO
    DOOR DE GEWELDIGE LANDEN ALS ALBANIE OF ZO ????
    ECHT LEVENSGEVAARLIJK IS
    EN OOK LEKKER VEEL GELD KOST
    DUS IK , STAP ER MAAR GEWOON IN ..
    IK HEB DE MAIDAN OOK OVERLEEFT, IN UKRAINE
    WHAHAHAHA
    JA EUROPA HELEMAAL ACHTER JE LATEN ??
    JA, OOK GOED IDEE …
    MAAR ?? WAT DAN ???
    ISLAMVERRE OOSTEN ?? BALI WAS LEUK , IK HERHAAL WAS !!!
    MAROKKO , GEINTJE OOK MOOI EN LEUK
    EN AL HET GAJUS ZIT AL IN NEDERLAND WHAHAHAHA
    TURKIJE, ?? DACHT HET NIET TOCH ???

    DUS DENK ER MAAR EENS OVER ,
    PROBEER HET EERST EEN KEER,,
    DAN LAAT IK U SAMEN MET MIJN MEISSIE
    ATHENE ALS GIGANTISCH OPEN LUCHT MUSEUM EFFE ZIEN
    MET 10. DUIZEND CAFEETJES , BARRETJES, RESTAURANTJES
    EN ZOVEEL LEUKE BUURTEN , ALS MONASTIRAKIE
    DE PLAKA , etc

    en die schitterende stranden , doordeweeks stil , allen za en zo
    gaan de grieken ook naar het strand

    de toeristen ?? die weten niet dat athene zulke mooie stranden heeft
    en dat ga ik ze niet vertellen ook
    DIE GAAN MAAR LEKKER TOT 06.00 IN DE MORGEN IN DE TERING HERRIE VAN DE DISCO OP KRETA etc zitten

    dus leuk , dikke hug.

    oom king of athens

    Geliked door 2 people

   • Ravian zegt:

    Het heeft niets met vliegangst van doen, het is zuiver lichamelijk, ze krijgt er gewoon barstende koppijn van (heeft met drukverschil te maken).
    Dat gaan we het meissie dus niet aandoen.
    En ik ontvlucht de Nederlandse warmte ook: warme zomers brengen we zoveel mogelijk boven de 1000 meter door.
    Verder ben ik wel zeer geïnteresseerd in de Griekse architectuur/geschiedenis, daarom wil ik er eigenlijk altijd nog eens een keertje naar toe, maar niet in de zomer.
    Maar ik zou dus nooit in een grote stad willen wonen, doe mij maar een gezellig dorp, of het spreekwoordelijke hutje op de hei.
    En buiten Europa zou op dit moment ergens in midden/zuid Amerika gaan worden denk ik, misschien Chili of zo.

    Geliked door 1 persoon

   • Astrid zegt:

    @bobzelf
    ——–
    Dat klinkt inderdaad niet gek. Ik zal er eens naar kijken. Mijn Grieks is helaas nog wel beperkt tot de gerechten van de Griekse menukaart en het groeten in de avond, lol!

    Like

   • bobzelf zegt:

    ravian , okiedokie , ja dat is duidelijk …

    ATHENE BEZOEKEN ??
    EIND MAART, APRIL MEI EN DAN WEGWEZEN
    OF SEPTEMBER , OKTOBER

    STRALEND LEKKER WEER , EN GEEN DIK IN DE 30 TOT 42 GRADEN

    DAN DOEN WIJ OOK GEEN FLIKKER

    AUTO, PARASOLS MEE, AIRCO AAN EN LEKKER GOED BOEK
    LEZEN ,,MIJN MEISSIE ZWEMT DAAR 10 X EN DAN ZO ROND 15.00 TERUG

    GROTE MILKSHAKE KOPEN BIJ DE MC DONALD OF ZO’N ANDERE VREET ZAAK

    EN THAT’S IT FOOKS
    HUGGIE

    JE ROEPT MAAR , ALS JE ZELF EEN HOTEL NODIG HEBT ?????

    IK HEB EEN GEWELDIG HOTEL … ,WAAR IK SAMEN MET MIJN MEISSIE , 6 MAANDEN PER JAAR ZAT 8 JAAR LANG
    LUCHTHAVEN , METRO , UITSTAPPEN OP MONASTIRAKI ..HOTEL OP 150 METER

    NIET NIEUW , MAAR SCHITTEREND NETJES EN NIET DUUR, EN IN HET CENTRUM VAN HET CENTRUM !!!!!!!!!!!!!!!!! ,ACROPOLIS VOOR JE NEUS

    MET OM DE HOEK DE GAAFSTE WINKELSTRAAT VAN EUROPA

    ZALJE MEISSIE TOCH WEL LEUK VINDEN .

    EN 5000 KLEINE WINKELTJES, ZO GAAF ….

    NAAR HET STRAND , OP DE TRAM , EN OP DE BOULEVARD UITSTAPPEN

    EN BIJ “”EDEM “” GAAN ZITTN, VRAAG EFFE OF KARTON ER OOK IS WHAHAHAHAHA

    HOTEL HEEFT EEN WAANZINNIG DAKTERRAS MET EEN BAR

    OM ‘S AVONDS NOG EFFE EEN NEUT TE HALEN ,EN NAAR DIE ADEMBENEMENDE VERLICHTE ACROPOLIS TE KIJKEN

    EEN HOTEL, WAAR SERVICE COMES WITH A SMILE

    GEEF MAAR EEN GIL

    OOM ATHENE REISBUREAU WHAHAHA

    Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    LIEVE ASTRID
    ATHENE ,,,, IEDEREEN SPREEKT REDELIJK TOT GOED ENGELS
    HOTELS , RESTAURANTS, WINKELTJES
    POLITIE , ME WHAHAHAHA
    DUS DAAR ZOU IK ME GEEN SECONDE DRUK OVER MAKEN …

    KALIMERA , , OLA KALA ?? GOEDE MORGEN ALLES GOED ??

    EN JE KAN NIET MEER STUK ,

    HUGGIE

    OME BOBBIEEEE

    Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    @bobzelf
    Wij zijn normaal meer van het kamperen.
    Maar als er een hotel nodig mocht gaan wezen dan meld ik me wel.
    En eens een keertje in Athene een pint drinken met oom Bob en oom Karton lijkt me wel wat 😉

    Like

   • bobzelf zegt:

    RAVIAN
    JA HALLO , STEL IK ALLES VOOR , ZITTEN WE INEENS OP DE CAMPING
    NOU HEBBEN WE OOK HIER
    MAAR NEEMT U DAN UW EIGEN AIRCO MEE ??
    WHAHAHAHAHAHAH
    NOU DE PLANNEN ZIJN GEMAAKT ..
    EN MET LIEFDE EN VEEL PLEZIER
    LAAT IK JOU EN JE MEISSIE ..
    ATHENS ZIEN , IK BEN PAS 71 X OP THE ACROPOLIS GEWEEST
    MAAR ZO INDRUK WEKKEND ,ZO MOOI

    HET IS JAMMER DAT ZE DIE KEREL , NOOIT GEARRESTEERD HEBBEN
    DIE ZEI,
    LATEN WE ONS DYNAMIET GOED OPBERGEN ,,
    LATEN WE HET BOVEN OP DE BERG IN DE TEMPEL OP SLAAN
    DAT MOET HAAST WEL EEN NEDERLANDER GEWEEST
    ZULK EEN GENIALE OPLOSSING,

    .
    EN OOM KARTON OOK EEN BIERTJE ???
    NOU IK BEN BANG DAT IK WAT LEKKERDERS BESTEL
    GAAN JULLIE MAAR AAN “” DE UILENZEIK “”
    DUS DO NOT HASITATE , HEREN

    IK MAG NU EFFE MIJN MEISSIE HELPEN ,

    DOEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    OOM KABOEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

    .

    Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Yeah, tenten en airco’s zijn niet de gelukkigste combinatie…
    Das ook meteen de hoofdreden dat ik zelden in het zuiden van zuid Europa kom.
    Die kerel die het een prima idee vond om het Parthenon in een munitie magazijn te veranderen was overigens een Turk.
    De islam maakt meer kapot dan je lief is…
    Daar wil ik overigens NIET mee zeggen dat Rutte & Co er niet achterlijk genoeg voor geweest zouden zijn.
    En Ravian lust ook wel een goede Metaxa…

    Like

   • bobzelf zegt:

    Ravian zegt:
    28 januari 2021 om 14:25

    whahahaahah , kijk nou gaat het heel goed klinken

    u bent een kenner ,
    ze hebben zulke lekkere alcoholische versnaperingen hier

    geweldig

    nou komt goed dus , zuipennnnnnnnnnnnnnnnnnn

    oom MASTIKA

    Like

 13. Julia zegt:

  https://commonsensetv.nl/vonnis-rechtbank-weimar-dociale-contacten-kunnen-niet-worden-verboden/ Dus de velen die al dergelijke boetes hebben opgelegd gekregen massaal naar de rechtbank stappen. De schending van grondrechten kan niet zomaar sowieso dat vereist nieuwe verkiezingen en niet het blijven plakken van een demissionair kabinet dat de teugels nu meer en meer aan trekt. Waarom hebben we anders nog een democratie?

  Like

 14. Karin zegt:

  Emigreren is nutteloos. Elk land in deze wereld zal gauw onder de New World Order vallen. Hoe afgelegen ook, hoe klein ook. Het is echt slechts een kwestie van tijd. Korte tijd. We zien nu al hoe snel de onrechtmatige, dictatoriale beslissingen van Mark Führer en Hugoshenko elkaar opvolgen. In sommige derdewereldlanden zijn mensen aan de macht gekomen, die ook de linkse, liberale ideologieën onderschrijven die wij hier hebben. Of het zijn leiders die gemakkelijk tot gehoorzaamheid gedwongen kunnen worden. De enige plek waar een mens nu nog veilig is in geloof bij de Heer.

  Like

 15. Astrid zegt:

  @bobzelf
  27 januari 2021 om 11:13
  …..KALIMERA , , OLA KALA ?? GOEDE MORGEN ALLES GOED ?? EN JE KAN NIET MEER STUK
  ————–
  Aha, nu herinner ik me ook weer ineens een ‘kalinichta’ en een ‘kalisperra’.

  Dank voor de nuttige inzage in uw leven aldaar meneerBob, omtrent huisvesting, entertainment levenkosten etc. Ik hoop dat andere expats u zullen volgen, want hier in Hollandistan aan de Noorzee wordt het steeds minder fijn om te vertoeven. Als varkens zitten de Hollanders opgehokt en de islamratten hebben vrij spel en de socialisten zagen dat het goed was…

  Like

  • bobzelf zegt:

   JA LIEVE DAME
   IK WAS HET AL EFFE ZAT ..
   EN INEENS HEB IK ..
   “””ALLESCHEPEN ACHTER MIJ VERBRAND “”
   EN MIJN HEMEL DAT IS NU EEN 12 JAAR GELEDEN MAAR 10 JAAR
   EERDER WAS NOG EEN STUK BETER GEWEEST

   DE LEVENSTANDAARD, DE WIJZE VAN LEVEN
   MIJN GOD ………… IN NEDERLAND .
   VRESELIJK WERKELIJK VRESELIJK

   MAAR DAS WAS EINMAL …

   WEES NIET BANG , ALS JE ER GEEN KLOTEN AANVINDT BEN JE OOK IN 2 UUR 40 MINUTEN WEER TERUG .

   SNAPPIE ?? MOOI

   DUS ALS JE GAAT , LAAT JE NIET UITSCHRIJVEN BIJ DE GEMEENTE
   ALS JE DAN TERUG KOMT ..
   MAG JE DOOR EEN PAPIERMASSA , WERKELIJK ONGELOFELIJK ..

   DUS LAAT JE BIJEEN KIND INSCHRIJVEN , MAG ZONDER PROBLEMEN
   GEEN KINDEREN
   GA NAAR EENVRIENDELIJK BED EN BREAKFAST , EN VRAAG OF JE DAAR AF EN TOE MAG LOGEREN EN JE DAAR OOK INLATENSCHRIJVEN BIJ DE GEMEENTE
   IS 10 JAAR GOED GEGAAN EN MAG OOK , VOLGENS DE REGELS

   SNAPPU , DUS ,

   MAAR OOK DAAR KAN IK MENSEN MEE HELPEN ,

   HUGGIE OOM GEKKENHUIS

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s