Hé links, power to the people!

(Door: “bozeoudeman”)

Net als bij de blokkeer Friezen, die drie bussen met anti-Zwarte Piet demonstranten tegenhielden op de A7 en die via hun kentekens werden achterhaald, zal de politie nu in Urk en straks bij meer van dit soort gemobiliseerde demonstraties de bonnen achteraf thuis laten bezorgen, na via de kentekens te hebben achterhaald wie allemaal aan deze demonstratie hebben deelgenomen.

Lekker makkelijk, dan hoeven die gemakzuchtige dienders die graag boetes uitschrijven om een wit voetje bij hun Haagse bazen te halen niet eens meer hun autootjes uit te komen. Ze rijden gezellig mee, filmen de kentekenplaten en ‘Yes!’ weer een boete erbij voor een burger die de terreur beu is. Ja, de politie is je beste vijand, oh sorry, kameraad.

Er is alleen een heel klein verschilletje met toen dat groepje blokkeer Friezen en nu: die groep blokkeer Friezen was een tijdelijke groep, die eveneens in grootte redelijk beperkt was. Pakweg vijftig personen of zoiets. Nu kan het straks wel eens gaan neerkomen op vele honderden, straks wellicht duizenden automobilisten, scooterrijders, bromfietsers etc. die de terreur van een autist in Den Haag zat zijn en dan wordt het een totaal ander gebeuren.

Honderden, duizenden, tienduizenden, vele tienduizenden burgers die door dit soort overijverige maar tevens leeghoofdige bonnenschrijvers worden verrast, zullen dan de weg naar de rechter maken om die boete aan te vechten. Daar zullen de rechters niet blij mee zijn. Die rechters, die nu al hun zaakjes amper nog op tijd kunnen afhandelen, worden dan overspoeld met zaken.

Hebben de bureaucratische slimmerikjes achter de bonnenschrijvers daar al over nagedacht? Neuh! Met andere woorden: laat je niet uit het veld slaan met boetes en bekeuringen waarmee ze iedereen om de oren zullen gaan slaan. Gewoon naar een advocaat – de advocatuur zal er wel bij varen – en desnoods in beroep gaan bij de Hoge Raad.

Daag De Jonge, staan de bloemetjes nog in bloei op je schoenen en daag Rutte, denk je nu echt dat ik geloof dat je alles op de fiets doet, behalve eventjes poseren voor het schieten van een leuk plaatje door een via de overheid betaalde kruiperige ‘journalist’ voor je imago om direct om de hoek snel in je dienstlimousine te kruipen? Dit terzijde.

Wat nu als niemand de boete gaat betalen, wat als ze allemaal naar een advocaat gaan om als een super tsunami de rechtbanken met bezwaarschriften en daarna ook beroepschriften te overspoelen. Om zo die akelige operette nazi’s in Den Haag te dwingen om helemaal hun smoelen te laten zien door burgers dan de gang naar de rechter te willen blokkeren, ga zo door miserabele operette dictators.

Voor de goede orde: jullie weten wat er uiteindelijk gebeurt: kijk naar Portugal, kijk naar de DDR, kijk naar de Sovjet-Unie, kijk naar Griekenland: uiteindelijk hebben daar de toen bijna aan jullie nu vergelijkbare boeven en schurken het veld moeten ruimen. Power to the people! Dit laatste zou zogenaamde linkse partijen toch moeten aanspreken. Wanneer gaan die eens met daden echt aan de goede kant van de geschiedenis staan. PvdA? SP?

Datzelfde zou ik willen stellen tegen alle gewone agenten en boa’s; ruk je los uit die beklemmende ‘bevel is bevel’ terreur. Leg niet de schuld van strijd vandaag bij de burgers die voor hun rechten opkomen, maar bij jullie bazen die niet langer deugen. Jullie hebben een eigen geest, een eigen persoonlijkheid, breek los uit jullie dwangbuis! Kom en posteer jullie aan de kant van het volk, dat geen slaven van miljardairs wenst te worden!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Hé links, power to the people!

 1. Pingback: Hé links, Power to the people! | eunmask

 2. LUCIA zegt:

  Goed zo boze oude man dat heeft u zeer goed verwoord en ik ben het ook helemaal met u eens. Om in de geest te blijven van uw artikel… een kleine geste;

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Mijn buurman krijgt het druk, heb hem al geïnformeerd.
  https://verkeersboete.nl/over_ons/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s