Islamisering . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Islamisering . . .

 1. Republikein zegt:

  Dat zei die vent ook, via de baarmoeder.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Het is de oudste “truc” uit het boek, waardoor je er dan ook rustig van uit kunt gaan dat daar niemand meer “in trapt” en dat het dus allemaal doelbewust EU beleid betreft om Europa in een door domme islamieten bevolkt continent te veranderen.
  De autochtone Europeanen blieven de socialistische EU heilstaat (EUSSR) namelijk niet en dus moeten die maar uitgeroeid en vervangen worden.
  Maar blijft u toch vooral naar het acht uur hoernaal kijken, en op de aldaar aangeprezen partijen stemmen, die dit land, en haar autochtone bevolking, al decennia lang naar de kloten zijn aan het helpen.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Dat zei khadafi vroeger ook,toen hij nog de baas was in libie.De reden waarom er oorlog uitbrak in libie en dat khadafi dood moest,hij wilde van de petrodollar af.Hij wide een eigen munt voor de oliehandel en hij hield al die barbaren tegen,zodat ze niet naar europa konden oversteken.

  Like

 4. John 3:16 zegt:

  Als je vreemde goden (afgoden) toelaat in je land dan kan je vaarwel zeggen tegen onze manier van leven. En we hoeven ook niet meer te rekenen op God’s zegeningen als wij als volk Hem inruilen voor barbaarse afgoden. En al die domme grieten en sukkels die zich met hun inlaten zijn landverraders en vooral een schande voor hun voorouders die dit land met bloed zweet en tranen hebben opgebouwd. En wat dacht je van al die soldaten die hun levens hebben opgeofferd zodat wij in vrijheid konden leven. Schande.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s