Keihard op weg naar DDR 2.0

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “Tristan“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Keihard op weg naar DDR 2.0

 1. Jan zegt:

  Tijdreizen bestaat.

  Like

  • karton zegt:

   @ Jan op 25-1-2021 om 18.22 u.
   Ik hoop het óóit te mogen meemaken : het “tijdreizen” dus.
   Ik zou terug in de tijd willen, toen NL nog éçhte leiders had en er geen sprake was van “vluchtelingen” die geen vluchtelingen waren.
   Toen álle stoomtreinen gewoon op tijd reden en géén last hadden van blaadjes op de rails of zelfs gestopt werden door een sneeuwbuitje !
   Maar dat was óók de tijd dat mijn (onze) moeder, om een uitkering van de Socie. te ontvangen , fl. 12 per week, elders moest gaan werken omdat mijn vader was overleden toen ik 9 was. Uit armoe “nam” zij een kostganger in huis, máááárrrrr…………….dát mocht niet want dan werd de uitkering stop gezet; dus……..dan maar trouwen !!!!
   Potverdorie, wát een ellende !! Dus naar die tijd hoef ik niet terug te reizen @Jan.
   Maar wél naar de tijd dat er niet werd geouwehoerd over het “niet kunnen feesten en reizen” ; toen er nog geen e-bikes waren en je gewoon zélf moest trappen en geen benul had wat “rellen en plunderingen” betekenden.
   Naar die tijd wil ik wel terug Jan.

   Like

 2. Claudia Millenaar zegt:

  Op dit moment kan ik alleen maar succes wensen, de geest is uit de fles, zie ‘m nu maar in terug te krijgen…

  Ik mompel nog maar eens iets met heelmeesters en wonden, maar daar is al ruim tien jaar niets mee gedaan. Telkens werd er wel een mantel der goedpraten gevonden en zie nu toch eens.

  Gaaf land hebben we toch; nietwaar?

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Claudia Millenaar Inderdaad een falend kabinet dat de macht totaal kwijt is door al jaren geen enkel gezag te tonen ten opzichte van al dat tuig laat ontneemt nu de burgers buiten de desastreuze maatregelen nog meer vrijheid. Kortom de burgers betalen de kosten van al de vernielingen omdat de Gemeenten de komende jaren flink de gemeentelijke belastingen zal gaan verhogen om alle schade te dekken maar betaalt nu ook nog eens de rekening door nog meer vrijheid verplicht in te leveren. Dat gave land volgens de grondlegger van het wanbeleid Rutte mede gevoed door de alsmaar dagelijkse uitsluitend linkse media heeft nu geleid tot een land waar een burgeroorlog niet de ver van mijn bed show zal zijn is een onleefbaar land geworden overvol maar door blijven gaan met dagelijks honderden ongecontroleerde gelukzoekers te importeren en te faciliteren, wijken geen wijken voor de normale Nederlandse burgers meer zijn en zijn overgenomen, burgemeesters die een onbegrijpelijk beleid voeren om maatregelen te treffen puur uit onmacht maar waar wel veel agenten worden ingezet om op o.a. snelwegen en BOA’s om boetes uit te delen aan mensen die door wat voor een omstandigheid na 21.00 uur nog op straat zijn en geen enkel kwaad in de zin hebben of zich niet aan 1,5 meter houden. Ik zou zeggen stuur deze mensen naar de probleemwijken om mee te helpen het rellend tuig op te pakken. Kortom van dat vaasje van Rutte is totaal geen scherf heel gebleven maar wel stellig blijven verkopen in wat voor een gaaf land wij toch leven een gaaf land dat van een democratie is omgevormd tot een ongekende dictatuur. Gaaf?

   Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  Dus, met of zonder mondkapje, je krijgt altijd een boete en de winkeliers derven inkomsten.

  Kijk eens hoe snel ‘er wieder da ist’.

  Geliked door 2 people

 4. Cathja zegt:

  Het wordt met de dag idioter in dit land. Het begint best beangstigend te worden! Nu mogen mensen die totaal niets kwaads in de zin hebben ook al niet meer naar het centrum van Nijmegen en Roosendaal komen, vanaf 17:00 uur. Alleen omdat er signalen waren opgepikt m.b.t. dreigende onlusten. Is dit dan de prijs die we MET Z’N ALLEN moeten betalen?

  De geestelijke en lichamelijke gezondheid van zeer veel burgers wordt ernstig geschaad, door alle verstikkende en beperkende maatregelen die onze op macht beluste overheid ons oplegt. De arrogantie van de huidige regering kunnen we gerust STUITEND noemen! Ze voelen zich oppermachtig en onaantastbaar.

  Waarom de vlam dan eens in de pan slaat, daarover moeten zij die ons dit aandoen maar eens diep nadenken!

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Cathja, je hebt een boek (en het is science fiction, niet echt vrouwenkost meestal maar ik ken wel wat meiden die dat spul verslonden, ik ook) en je had de gedachtepolitie.. die je arresteerde voordat je wat gedaan had. Nou dat heb je nu ook dus, het begint weer maar misschien zie ik het verkeerd en is er flink over een kristallen bol gewreven….Dit gaat heel akelig worden maar daar zijn ze ook op uit, dan kunnen ze het land in een staat van beleg gooien en dan is de bananenrepubliek een feit !!!!

   Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Aktie en reactie, het is alles kaas wat hier de klok slaat……

  Like

 6. Ravian zegt:

  Rutte gaat feitelijk al jarenlang zijn boekje te buiten, negeert al jarenlang de regels van de democratie, of het nu om het zonder mandaat illegaal ondertekenen van voor Nederland funeste internationale verdragen gaat, het invoeren van een ongrondwettelijke “noodwet’, of om het als demissionair mp zonder bevoegdheid instellen van een avondklok.
  En steeds meer Nederlanders beginnen blijkbaar in de gaten te krijgen dat deze dictator, net zoals zijn illustere voorganger met het snorretje, in een door de media verneukte democratie met normale middelen niet meer te stoppen gaat wezen.
  Je oogst wat je zaait…

  Like

 7. Scevian zegt:

  Als men het eigen leger/ en politie wil inzetten tegen de burgers.
  Dan leven we in een dictatuur.
  Ongeacht welke reden.
  Ik ben dankbaar voor de jaren voor de vrijheid die ik heb mogen genieten.
  We hoeven niet ver terug te kijken .
  Wie brachten de ……… naar de trein.
  Wie …….. controleerde de avond klok.
  Misschien heb ik wel geschiedenis les gehad.

  Ligt het wel aan onze jongeren, of toch niet.

  Vrijheid , je krijgt het maar 1 keer.
  Angst wel 1000 keer , opgedrongen of aangeboren.

  Lieve mensen, Leef je leven, en maak je eigen keuzen.

  Met vriendelijke groet Wout.

  Like

 8. koosv8 zegt:

  Wat een gestudder allemaal door het jaarlijkse Griepgolfje. En nu komt Griepgolfje van jaar 21 eraan dames en heren. En ook daar gaan weer mensen aan dood. Elk jaar weer, of was u dat vergeten , dat mensen dood kunnen gaan . Jong, oud, dik, dun, rijk, arm, aardig, of hufters, ze gaan allemaal, vroeg of laat. Maar de wintertijd duwt toch met de griep de meest zwakke over de rand, ÉLK JAAR WEER.

  Like

 9. Vrijheid zegt:

  Dus in plaats van de logische oplossing, namelijk het ongedaan maken van de avondklok wat deze problemen veroorzaakt heeft, gaan ze weer extra extreme maatregelen doorvoeren. Zodat er lekker weer meer olie op het vuur wordt gegooid! Waarom wordt dit specifiek in de steden Roosendaal en Nijmegen uitgevoerd? Weet de politie dat ze daar gaan toeslaan? En wie gaat bepalen, in het geval van Nijmegen of ik daar iets te zoeken heb? Moet een burger in Nijmegen maar is even uitleggen waarom hij daar durft te leven? Vrij over straat te lopen, zelfs overdag. Nederlanders willen we hier echt naartoe?

  Like

 10. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://tpook.nl/2021/01/25/omgekochte-ggd-medewerkers-verkopen-persoonsgegevens-coronasystemen-door-aan-criminelen/

  ‘Omgekochte GGD-medewerkers verkopen persoonsgegevens coronasystemen door aan criminelen’.

  Er wordt grootschalig gehandeld in miljoenen adresgegevens, telefoon- en burgerservicenummers, afkomstig uit de twee belangrijkste coronasystemen van de GGD. De politie heeft dit weekend twee personen gearresteerd die worden verdacht van deze illegale datahandel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s