Seniele praatjesmaker . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Mark de Hollander“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Seniele praatjesmaker . . .

 1. een demente ouwe gek gaat een groot land besturen? ik denk van niet. Wel zullen de illegalen juichen , want die zal ie binnenlaten. En daarna verbaasd zijn over gestegen misdaden

  Geliked door 3 people

 2. Bas zegt:

  Like

 3. andre zegt:

  1 Mei zitten de 100 dagen erop. Klaus Schwap legt het uit en zal vast een klein beetje in zn broek hebben gepist van vreugde.

  Schwab is blij met de Joe Biden administration en John Kerry die het allemaal uit gaat leggen met de 17 SDG’s maar eerst nog even de genadeklap voor het MKB. Joe Biden is geplaatst en Schab heeft niemand om gevraagd maar toch zitten ze aan de knoppen te draaien.

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Ongelooflijk dat zo’n seniele ouwe haan daar onterecht de agenda van de hele bevolking echt naar zijn grootje aan het helpen is. En de mediezag dat het goed was. BLAAS HEM OP, DAT ER OOK NIETS MEER VAN HEM TERUG TE VINDEN IS.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  WAYNE ROOT: “EENHEID” ZAL LEIDEN TOT DE DOOD VAN AMERIKA

  Herinner je je de oude New Orleans Saints-coach Jim Mora die gek werd op een persconferentie? “Play-offs? Playoffs? Praat niet over play-offs! Maak je een grapje?”

  Je kunt me vandaag citeren: “Eenheid? Eenheid? Hou je me gek? Er is geen eenheid. Biden kan het woord ‘eenheid’ zo uitspreken als hij wil. Het is een leugen. Democraten willen geen eenheid. Ze willen ons censureren, verbannen, zuiveren, de Amerikaanse geschiedenis wegvagen alsof het nooit is gebeurd, en ons dan intimideren om gedwee mee te gaan. Ze willen dat we knielen en ‘bedankt’ zeggen terwijl ze Amerika en de Amerikaanse manier van leven vernietigen. Dat is wat ze bedoelen met ‘eenheid’. Dus je kunt je eenheid nemen en het schuiven waar de zon niet schijnt. ”

  Ik snap het?
  Ik ga niet eens praten over de verklaringen van de afgelopen week van liberalen en democratische politici die klonken als oorlogshandelingen. Ik zal niet ingaan op hoe ze conservatieven en natuurlijk blanke mannen de goot in sleepten. Ik zal niet ingaan op de manier waarop ze ons lasterden, ons aanvielen, ons kleineerden, ons afgeslankt en haatzaaiende taal op ons richtten.

  Ik ben een S.O.B. (zoon van een slager). Mijn slagervader had veel gezond verstand. Hij leerde me ‘kijken naar wat een man doet, niet naar wat hij zegt’. Dus ik wil alleen wijzen op de eerste daden van president Biden als president.

  * Biden had een recordbrekende eerste dag op kantoor. Binnen een paar uur heeft hij tussen de 70.000 en 100.000 banen gedood. Hij heeft de Keystone Pipeline vermoord. Hij stopte alle olie- en gasvergunningen op federaal land. Hij stopte de bouw van de grensmuur tussen de VS en Mexico.

  Dit waren niet zomaar banen. Dit waren goedbetaalde middenklasse banen in de bouw en energie. En ironisch genoeg waren dit vakbondsbanen. Dit is een ramp voor de Amerikaanse economie.

  * Biden bood een radicaal amnestieplan aan voor elke illegale vreemdeling in de Verenigde Staten. Biden wil elke illegale vreemdeling in de VS (een studie van Harvard zegt dat het er 23 miljoen zijn) een versnelde weg naar staatsburgerschap geven in slechts acht jaar. Dit is in veel opzichten een ramp voor Amerika.

  Ten eerste beloont dit radicale amnestieplan wetsovertreders. De rechtsstaat en de Amerikaanse grondwet doen er niet langer toe. We zijn geen Amerika meer, we zijn “Mad Max.”

  Ten tweede zullen dit 23 miljoen nieuwe democratische kiezers worden. Republikeinen zullen nooit meer winnen. Ten derde zullen ze banen aannemen van en de lonen van Amerikaanse burgers verlagen. Ten vierde zullen deze nieuwe burgers Amerika failliet laten gaan, omdat ze allemaal in aanmerking komen voor welzijn, voedselbonnen, gratis Obamacare en 100 andere welzijnsprogramma’s. Ten vijfde zullen ze onze openbare scholen en gezondheidszorg overbelasten en failliet laten gaan. Ten zesde zal dit de politie, de rechtbank en het gevangenissysteem overweldigen. Ten zevende zal dit miljoenen extra buitenlanders aanmoedigen om onze grens binnen te vallen. Binnenkort zal niemand van ons Amerika herkennen. Dit zal een land zijn dat vreemd is aan Amerikanen. Ten slotte zal Biden de belastingen voor Amerikaanse burgers en bedrijfseigenaren drastisch moeten verhogen om deze enorme kosten te betalen.

  * Biden bevroor ook de deportatie van illegale vreemdelingen die volgens plan uit ons land zouden worden gegooid. Hoeveel Amerikaanse burgers zullen sterven omdat illegale buitenaardse misdadigers mochten blijven?

  * Biden vereiste dat niet-staatsburgers werden opgenomen in de volkstelling, waardoor de financiering voor Sanctuary-steden werd verhoogd en democratische verzorgingsstaten werden verbroken, terwijl een nieuw democratisch congreslid werd toegevoegd aan steden en staten vol illegale vreemdelingen.

  * Biden heeft het reisverbod van Trump voor paspoorthouders uit zeven terroristisch-vriendelijke landen ongedaan gemaakt. Precies wat het Amerikaanse volk hard nodig heeft: meer ‘bezoekers’ uit Jemen, Somalië en Iran.

  * Biden sluit zich weer aan bij het klimaatakkoord van Parijs en belooft duizenden nieuwe milieuregels toe te voegen. Dit zal productie- en energiebedrijven vernietigen, miljoenen goedbetaalde banen laten verdwijnen en de energierekeningen voor de middenklasse drastisch verhogen.

  * Biden’s prioriteit op dag één was het dwingen van de sport van vrouwen om biologisch mannelijke transgender-atleten toe te staan ​​te concurreren in de meisjessport, de kleedkamers voor meisjes te gebruiken. Dit is een oorlogsverklaring aan vrouwen – zelfs als liberale moeders te verblind zijn door feminisme, atheïsme, communisme en domme politieke correctheid om dit te zien.

  Biden is geen “gematigde”. Hij is ofwel een radicale marxist die Amerika wil vernietigen, of een zwakke oude man met dementie, die als marionet wordt gebruikt door George Soros, Barack Obama, Valerie Jarrett, Nancy Pelosi, AOC, Ilhan Omar en ander radicaal, extreem, krankzinnig Amerika -haters om dit land te vernietigen. Maar het maakt echt niet uit. Hoe dan ook, hij leidt ons op de weg naar rampspoed, ondergang, ellende en armoede. Hij gaat Amerika in Venezuela veranderen.

  Dit is geen “eenheid”. Het is de vernietiging van Amerika en alles wat het ooit groot heeft gemaakt.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/wayne-root-unity-will-lead-death-america/

  Like

 6. bobzelf zegt:

  EN DAN INEENS ??????????????????????????

  KOMT ER WEGGESTOPT , WAT NIEUWS LOS

  Verwacht wordt dat EU-landen ook bij de andere vaccins schadevergoedingen van de farmaceuten overnemen. De bedrijven vinden dat een reële gang van zaken, omdat zij om de pandemie te bestrijden in recordtijd nieuwe vaccins proberen te ontwikkelen. Zo zei Ruud Dobber, de Nederlandse topman van AstraZeneca, vorig jaar juli dat zijn bedrijf ‘in deze unieke situatie simpelweg niet het risico op zich kan nemen van bijwerkingen van het vaccin over bijvoorbeeld vier jaar’.

  VACCINS ……….PROBEREN ??? TE ONTWIKKELEN ????????

  HEBEN WE DAAR OM GEVRAAGD DAN ……

  EN DAAR KOMT TIE, ………………………..

  ZE WETEN DUS GEEN FUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  NIET HET RISICO OP ZICH KAN NEMEN VAN ???????? BIJWERKINGEN ????
  VAN HET VACCIN ……………..

  OVER BIJVOORBELLD VIER JAAR ??????????????????? WHAHAHAHAHA

  DUS MAG IK IEDEREEN AANRADEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DE VOLGENDE TEKST UIT UW HOOFD TE LEREN ???????????????????????

  U KUNT LANGSKOMEN OM GEVACCINEERD TE WORDEN , TEGEN EEN KOUTJE EN
  DE NIEUWE GRIEP !!!!!!!!!!!!!!!!
  NIET DAT HET WERKT HOOR, WE TASTEN PAS 50 JAAR IN HET DUISTER WHAHAHAHA

  U ROEPT DAN ……………

  WILT U MIJ TERUG BELLEN , ZO ROND KOFFIETIJD ,,, ZEG 11.30 UUR
  OP 1e kerstdag

  in 2030

  hebbieum ?? mooi …………………………………

  oom VACCIN ONZIN

  Geliked door 1 persoon

 7. Kees zegt:

  Kan die Schwab ook niet gestopt worden met zijn idiote ideeën? En Soros? En Kill Bill Gates?

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  The old man with the plan is as clueless as the utter cluelessness of his plan…….They don’t come any dumber than him, accept in Brussels.

  Like

  • LUCIA zegt:

   *** EEN VERHAAL VAN HOOP; De Theorie van Utopia in de toekomst met daaraan verbonden een regulerend systeem a la Timelords om in te grijpen, als het in het Nu mis gaat !!!! Klinkt simpel is ingewikkelder….

   Er is een soort mechanisme in onze werkelijkheid ingebouwd, waar wannabe wereldheersers altijd over struikelen; Kijk maar naar Hitler, Napoleon Djzengis Khan, Alexander de grote en zijn vader, Julius Caesar, Darius de1e. Uiteindelijk kwam er niks van hun dromen terecht . Ik heb hier een theorie over, weet niet of het klopt maar gezien het gebrek aan theorieën over het waarom van deze kwestie, moeten we? in ieder geval ik, het er maar mee doen.
   Dit is de theorie;
   Ergens in de toekomst slaagt de mensheid er in om een perfecte wereld hier op aarde te creëren, met een perfecte machtsbalans…waar kennis en techniek de mens dienen en niet zijn vijand zijn, kortom het meest perfecte wat we tot dan toe hadden meegemaakt. De toekomst moet je zien als een stapel Nu- Pannekoeken op een bord, de bovenste is Utopia…. in dit Utopia is de mens wijs en goed. Er is altijd al gezocht… en sommige zeggen dat het al bestaat… naar reizen in de tijd. Wij zitten ergens paar lagen onder de Utopialaag
   Op het moment dat je zoiets Ontdekt ( timeportals) / Uitvind ( time machines) en daadwerkelijk kan beheersen en uitvoeren, ontstaat ook bij de andere pannekoeken in de laag of de chef die ze bakt, het idee om dit aan spelregels te binden, zodat het niet misbruikt wordt/kan worden.
   Utopia zal daarbij een belangrijke toetssteen zijn/worden, omdat afhankelijk van wanneer de kennis van tijdreizen operationeel wordt, andere tijden invloed kunnen hebben /krijgen op het Ontstaan en daardoor Bestaan van Utopia, de ultieme perfectie..
   Machtsevenwicht is een belangrijke voorwaarde voor het tot stand komen en bestaan van een Utopia. Ik denk dat dat het grote struikelblok ..gelukkig…vormt en bewust gecreëerd wordt door wezens die we Timelords( geleend van dr Who) of the Creator/Creatress Principle kunnen noemen. Het is een regulerend systeem waarbij een soort overseers gecreëerd worden die moeten ingrijpen in de Pannekoekenlaag. Boeddha, Jezus en Engelen zijn hier misschien voorbeelden van maar het kan ook subtieler, als je weet dat iemand een groot gevaar vormt voor jouw nog komende wereld, dan laat je hem van zijn paard vallen of van de trap of je vergiftigd hem ( als het nu gebeurt krijgt die arme Putin natuurlijk de schuld).
   Ik weet zeker of althans ik geloof… dat er nu fracties zijn..Hier en NU.. die ontzettend tegen die NWO-nachtmerrie aan het pushen zijn en je moet niet raar opkijken als we in niet te lange tijd, de ene dominosteen na de andere gaan zien vallen.Wanneer ze ingrijpen weet ik niet, ergens op een punt dat vanaf hun belangenpositie een kantelpunt ligt
   En ik hoop dat WHO EVER THERE IS, HERE AT THIS VERY MOMENT IN TIME…dat ze dit mooie kleine land niet vergeten en ons “Huisvuil “ook even meenemen DON’T FORGET HOLLAND AND TAKE OUT OUR NATIONAL GARBAGE ( the Hague variety & the other ones) PLEASE !!!

   Waarom ik hier in geloof…dingen die ik meegemaakt heb, waarover ik niet spreek, want ze zijn van het soort waar mensen niet in geloven, tenzij ze het zelf meegemaakt hebben..sommige mensen zouden ze omschrijven als mirakels / wonderen ik noem het Mysteriën.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s