Tweet van Geert . . .

Mensen die vreedzaam tegen de #avondklok demonstreren hebben groot gelijk. Maar tuig dat geweld gebruikt, zelfs tegen ziekenhuizen + teststraten, moet snoeihard worden aangepakt. En met ‘n extreemlinkse politieke ophitser als @jesseklaver moet politiek worden afgerekend op 17/03.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Bas zegt:

  Op Twitter:
  Zojuist in Noordwijkerhout

  Zojuist 5 politiewagens voor de deur ivm een verjaardagsfeestje bij de buren waar welgeteld 4 mensen op visite waren :ze wilde de deur niet opendoen waarop er een arrestatiebusje kwam en de politie stond te wachten op een machtiging
  Manlief heeft dit maar doorgegeven aan de buurvrouw, waarop ze eieren voor haar geld koos en de boete heeft gekregen politie-agente zei; ik ga melding maken bij Jeugdzorg, want je bent geen goede moeder als je je niet aan de regels houdt haar zoon is bij zijn vader

  Reacties:
  Art 58g lid 1 spoedwet.
  Woning is uitgezonderd van de groepsgrootte.
  Dus zoveel bezoek als je wil

  Misschien moetenze ook ff kijken bij het Catshuis ik hoor dat daar ook regelmatig veel bezoek over de vloer komt

  Maar als er bij de buren ingebroken wordt, krijg ik het advies ‘even polshoogte te gaan nemen’.

  In Thialf is al 3 dagen schaatsfeestje met zeker 200+ bezoekers/deelnemers, maar ja elite en groot geld dan kan alles.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Zuigen, pesten, je eigen burgers uitlachen…wat een partij ben je als je dit doet!

  https://pbs.twimg.com/media/Esf3CzWXcAIquOY?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Bas zegt:

  Klavers vriendjes?

  Stelletje hufters! De ondernemers hebben het al loodzwaar en dan worden tijdens de #rellen in de #Schilderswijk ook hun zaken nog eens belaagd door tuig van de richel. Ze moeten zich doodschamen

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  En dat geldt natuurlijk ook voor de bontkraagvriendjes van
  @jesseklaver
  uit de Schilderswijk: wegwezen!

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  En de politie deed niets….hé jasser!

  Zouden @jesseklaver @SigridKaag en @PloumenLilianne
  dit ook durven te benoemen? Of is dit dan weer het toonbeeld van ‘inclusiviteit’ en is daarme de uitrol van de diversiteitsagenda weer een stapje verder? #Eindhoven

  Deze CESTMOCRO heeft dit filmpje geplaatst.
  Kassa’s gooien ze kapot op de grond, geld gestolen.
  Dit zijn geen corona demonstranten!
  Dit is Marokkaans tuig wat alleen maar op de been is om te rellen en te plunderen.
  En de @PolitieEhv en @JJorritsma040 deden niets!
  @jesseklaver

  Geliked door 3 people

 7. Hovawart zegt:

  Mijn vader zegt altijd dat geweld enkel zal leiden tot geweld, maar wanneer men geslagen word wel terug mag slaan,……(en of ik daar een mooie Hickoryhouten steel van een hakbijl bij mag gebruiken of niet dat mag ik altijd zelf bepalen),……te vanzelfsprekend voor woorden maar een groot vertrouwen.

  Geliked door 1 persoon

 8. LUCIA zegt:

  Demonstraties worden keer op keer door anderen; Hooligans, terreurzaaiers etc. gekaapt om te kunnen plunderen en vernielen. David Estulin haalt in zijn boeken aan, dat dit ook gebeurt om de organisaties die deze demonstraties houden in diskrediet te brengen en dat het in die gevallen, om bewuste regie gaat van de opponenten in de politiek.
  Naïviteits-theoretici hoor je dan dingen zeggen als complottheorieën maar eerstgenoemden, zijn vaak mensen die hun roze bril nog in het voortijdige graf dragen terwijl laatstgenoemden, geholpen door hun realistischere visie, zich wellicht hier met meer succes tegen kunnen wapenen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Nogmaals! Dit waren geen corona demonstranten!!
  Dit waren kansparels / illegalen / asielzoekers die er alleen maar op uit waren om te rellen en te plunderen. De @PolitieEhv deed hier niets tegen!
  Burgemeester @JJorritsma040 greep niet in!!
  Willekeur!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Reminder voor jasser

  𝗠𝗮𝗿𝗸 𝗱𝗲 𝗛𝗼𝗹𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿
  Tegen de inclusitie, tegen marxisten van KOZP en BLM, tegen identiteitspolitiek bedrijvende Akwasi’s en Airfryers, tegen kakmadammen als Kaag, tegen de asielindustrie, tegen geweld, tegen liegende politici, tegen biomassacentrales en klimaatfascisme, tegen windmolens #NEXIT

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Mensen die gewoon rustig weglopen vd demonstratie, en dan dat meisje volop een waterkanon op haar hoofd zetten!!!

  https://pbs.twimg.com/media/EsgncZYXAAozskC?format=jpg&name=large

  Een vierluik. Waarom je geen waterkanon aan een zwakzinnige agent moet geven. Gewoon vol op het hoofd. Jezus. #Eindhoven

  https://mobile.twitter.com/Cortes/status/1353375115828932608/photo/1

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Like

  • Bas zegt:

   Reactie:
   Blijft natuurlijk apart dat een weglopend meisje door onze onverschrokken helden in het blauw een schedelbreuk wordt gespoten terwijl diezelfde koene beschermers van ons in geen velden of wegen te bekennen zijn als bontkraagjes 100 meter verderop winkels plunderen.
   Prioriteiten?

   Disproportioneel geweld, daar gaat het mij om. Of vindt u het prima dat u door een paar agenten wordt afgerost als u vanavond om 10 over 9 even een sigaret rookt voor de deur? Want daar heeft u tegenwoordig ook niets te zoeken op dat tijdstip.

   Kijk, als je een steen gooit, is de reactie een waterkanon in je muil. Logica, hoort bij het risico. Dat is revolutie, bring it on. Maar een kanon op burgers die niks doen behalve zitten op het gras of lopen langs een muur, wat een vertoon is dat zeg. Wat een land…

   Ik heb echt een plaatsvervangende schaamte steeds weer als ik die beelden zie, en ook die oude man die door een zwakzinnige te paard van achteren een knuppel in zijn nek krijgt, die andere zwakzinnige met de zgn waterspuiter (?) moeten ze tegen de muur zetten en de spuit er op.

   Geliked door 3 people

  • Bas zegt:

   Schedelbreuk en 18 hechtingen
   https://www.ed.nl/eindhoven/denisa-kreeg-een-voltreffer-van-het-waterkanon-schedelbreuk-en-18-hechtingen~ab5a4afe/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F&referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

   Denisa kreeg een voltreffer van het waterkanon, schedelbreuk en 18 hechtingen
   EINDHOVEN – Een schedelbreuk en 18 hechtingen liep de Denisa Štastná zondag op toen ze vol op haar hoofd geraakt werd door het waterkanon dat de politie inzette tijdens de rellen op het 18 Septemberplein. Volgens de Tsjechische liep ze juist weg van de rellen toen het gebeurde.

   In het ziekenhuis stellen de dokters een schedelfractuur, een enorme hoofdwond en blauwe plekken over haar hele lichaam vast. ,,Toen ze de beelden zagen kreeg ik te horen dat ik geluk heb gehad”, aldus Denisa. ,,Ik had dood kunnen zijn. Ik snap dat de politie moest ingrijpen maar om iemand willens en wetens van zo dichtbij te belagen is echt levensgevaarlijk.”

   Like

   • Bas zegt:

    Als je zo de reacties op sociale media leest, zijn er ineens behoorlijk veel mensen vóór buitenpropotioneel politiegeweld en vinden ze het prima dat een vreedzame demonstrant een schedelbreuk bezorgd wordt.
    Ze heeft waarschijnlijk de verkeerde kleur???

    Like

 13. Jan zegt:

  BRIEFJE VAN JAN – Aan John Jorritsma
  Als er nou in Nederland één burgemeester is die al een paar jaar proactief volkswoede aan het uitlokken is, bent u het wel
  https://tpo.nl/2021/01/25/briefje-van-jan-aan-john-jorritsma-3/

  Geliked door 2 people

 14. Jean zegt:

  Via deze weg wil ik mijn oprecht respect betuigen voor Politie, Zorgpersoneel, Brandweer en Ambulanciers die hun leven inzetten voor onze veiligheid maar dagelijks bedreigt en aangevallen wordt door staattuig dat hier niet/nooit thuishoort.
  Waarom niet de eenvoudigste weg/oplossing kiezen? Gewoon opladen doen betalen en dadelijk afvoeren naar landen van herkomst want het betreft steeds voor 99% islamitisch gewelddadig gespuis. O ja, ook onmiddellijk islam verbieden in onze westerse samenleving want die zwijnerij hoort hier niet thuis.
  En als die joodse carnavalisten in Antwerpen zich niet héél snel gedragen naar westerse normen en waarden dezelfde weg opsturen nl. naar afzender.
  Wij hebben het gehad met dat barbaars geweld in ons straatbeeld. Iedereen mag uitkomen voor zijn vrije mening maar dat moet steeds “zonder geweld” zijn.

  Geliked door 3 people

 15. Ton Ruygrok zegt:

  Ja Rellen… daar is zeker wat van tezeggen… maar volgens mij lopen er bij GroenLinks e.v nog genoeg rel veteranen rond uit de beruchte tijden van kraak en kronings rellen.. en zo….hoe hypocriet kan je zijn…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 17. Bob zegt:

  Vreedzame demonstraties en demonstranten
  gefolterd, demonstraties van de overheid oo
  als die geweldadig zijn toegestaan.
  Wanneer was ook evenzo.

  Like

 18. ronjaspers zegt:

  Is het niemand opgevallen dat er door de E.U. betaalde trollen op social media zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s