Tweet van Geert

Demonstreren moet altijd toegestaan blijven tegen de #avondklok, tegen 10 jaar afbraakbeleid van #Rutte, tegen het inleveren van onze #vrijheid. Demonstreren is een grondrecht. Maar pak het schorriemorrie dat geweld gebruikt keihard aan en zet daartoe desnoods het #leger in!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Tweet van Geert

 1. Harry zegt:

  Goed gezien , Geert !
  Het tuig dat de ramen intrapte bij de Jumbo winkel was naar mijn mening islamitisch en zwart tuig aan hun lichaamsbouw te zien !
  Én aan hun gedrag , de ervaren observeerder pikt ze er zó uit !

  Hopelijk kunnen ze dat geteisem oppakken en de schade RUIM laten vergoeden !
  Als je er tien oppakt voor de ellende die er honderd hebben aangericht , laat die tien dan voor de volledige schade opdraaien !
  Geen geld ?
  O.K. , werken in de gevangenis voor vijftig cent per uur , totdat je glad bent .
  Dat is het enige , dat ze begrijpen , anders dring je niet in die geitenbreinen door !

  Dat plunderen is een puur Afrikaanse gewoonte , die opportunisten wáchten gewoon op een aanleiding om de boel leeg te roven !
  Heb in Afrika gewerkt , zó werkt het dáár !
  Hier hadden wij toch nooit van gehoord , voorheen ?
  Geef de ondernemers de mogelijkheid om dat tuig in hun pens te schieten zónder strafvervolging .
  Soort van vogelvrij verklaring , want ze doen het omgekeerde nu !
  Want de politie bakt er weinig of niks van .
  Lafheid , luiheid , onkunde en gebrek aan motivatie spelen hier mee !
  En die verdomde linkse hersenspoeling , natuurlijk .

  Geliked door 2 people

  • John 3:16 zegt:

   Helemaal mee eens Harry!
   Goed gezegd!

   Like

  • Cathja zegt:

   @Harry

   Ik vrees dat ‘ze’ niet bekend gaan maken dat het ‘zwarten’ of Marokkanen waren die aan het plunderen zijn geslagen, want dat is verboden. Het gaat om ‘jongeren’….., maar wij weten zonder verdere info ook wel welke ‘jongeren’ vrijwel altijd oververtegenwoordigd zijn bij oproer en plunderingen. Omdat het gros waarschijnlijk geen Nederlandse wortels heeft, zal het met ‘de schade verhalen op de daders’ wel meevallen. Ik denk dat ze een paar nachtjes is de cel mogen logeren. En daarmee is de kous af.

   Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Van de straat op zo’n moment een tijdelijke schietbaan maken, tenslotte moet je als agent 2x per jaar de schiettoets doen en dit is een mooie gelegenheid om te laten zien wat je kunt als het werkelijkheid is.

   Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  en weer heeft niemand, de vermonde politie agenten
  achteruit lopend ???

  HET POLITIE BUSJE IN ZIEN STAPPEN ???

  MOOI SLAAP LEKKER VERDER !!

  oom relschopper ..

  LAAT DE PLEURIS MAAR UITBREKEN, ZE VERDIENEN HET IN DEN HAAG

  i repeat 16 milion BRAINDEAD PEOPLE, WHAHAHAHA

  Like

 3. Dick Orwell zegt:

  Linkse haatzaaiers proberen de schuld van de rellen bij PVV en FVD in de schoenen te schuiven, terwijl het Islamitisch straattuig is, dat iedere gelegenheid aangrijpt, om de landen waarin ze wonen kapot te maken. Nederland is allang geen uitzondering meer.

  Like

 4. John 3:16 zegt:

  Even een waarschuwing.
  Ik heb na Pim Fortuyn alleen nog maar op Wilders gestemd. Maar ik ben nu volledig overtuigd dat stemmen niet helpt en ik ben mij steeds meer gaan afvragen of Wilders niet gewoon gecontroleerde oppositie is. Het is een poppenkast. De lijnen worden voor ons uitgezet en ze willen ons laten denken dat wij ook invloed kunnen uitoefenen. Waarschijnlijk was Pim Fortuyn de laatste echte! The real deal!!

  Like

 5. Bas zegt:

  Miki
  Het is rustig in #Nijmegen
  #bruls heeft alle relschoppers opgegeten.

  https://mobile.twitter.com/Miki_Djokic/status/1353786039840759819/photo/1

  Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  Fotograaf krijgt een steen tegen zijn hoofd

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Bas zegt:

  Like

  • Bas zegt:

   Joost Niemoller

   Dit is toch om te janken zo vals en dom. Terwijl Marokkanen in Nederlandse steden de winkels aan gort slaan, beweert @Leolucassen in @NRC
   doodleuk dat het allemaal de schuld is van de PVV en de FvD.
   En dit soort bagger wordt afgedrukt.

   Like

 13. Bas zegt:

  Halsema op #Op1npo ‘Het komt door extreem rechts en door complottheorieën.’ #avondklokrellen

  Like

 14. Julia zegt:

  Inderdaad al jaren heeft de overheid geen daadkracht en gezag getoond bij rellen in o.a. de probleemwijken, er wordt niet opgetreden door burgemeesters om illegale krakers panden uit te zetten, demonstraties door terroristische organisaties BLM en KOZP worden toegestaan ook tijdens de eerste golf duizenden mensen op De Dam en zelfs gehonoreerd door aanwezigheid van Halsema en het inwilligen van de wensen om onze tradities verder de nek om te draaien, een haat zaaiende partij BIJ1 wordt toegelaten binnen de politiek. Hoeveel maal de afgelopen jaren zijn hulpverleners zoals ambulancepersoneel en brandweer het mikpunt en herhaaldelijke malen komt de falende overheid met de uitspraak dat de straffen zwaarder moeten worden maar er gebeurt helemaal niets, dan moeten we ook nog de linkse media niet uitvlakken die het alleen maar eenzijdig over links hebben en andere groepen mensen compleet dood negeren er hobbelen vele journalisten rond die een eenzijdig beeld over de situatie schetsen en alles gooien op wat niet links is extreem rechts is en de schuld van alle ellende zou zijn. Niet zo vreemd dat journalisten ook hierdoor het mikpunt worden van goede journalistiek is in Nederland geen sprake meer omdat echte goede journalisten die onafhankelijk zijn en juiste beelden en commentaar geven uniek zijn.
  Nu praat men over een tijdelijk demonstratieverbod omdat de media alles op één hoop gooit namelijk de relschoppers en de normale demonstranten die voor hun vrijheid staan en tegen het huidig beleid zijn. Waarom burgers zonder meer tot bloedens toe meppen die ongewapend zijn en gewoon hun onvrede uiten dit zijn namelijk zeer zeker niet de relschoppers. Dat bewust op één hoop gooien is om de algehele publieke opinie achter zich te krijgen allemaal linkse politiek. Social medium kan alles verwijderen tweets van Trump, etc maar de onderlinge oproepen van relschoppers niet? https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/oproepen-op-social-media-om-te-gaan-rellen-waarom-werkt-de-censuur-ineens-niet/ Kortom we hebben nu eenmaal te maken met een niet werkend, niet daadkrachtig en falend kabinet dat zich van de mening en kiezers niets aan trekt als alleen ze volkomen in de kou te zetten door o.a. het kapot bezuinigen van alles gezondheidszorg, ouderenzorg, politie en leger maar duizenden nieuwkomers ongecontroleerd faciliteert en in de watten legt terwijl eigen burgers het nakijken hebben en flink de rekening gaan betalen dat tot meer armoede en onvrede leidt https://www.ad.nl/binnenland/zo-ervaren-mensen-uit-de-armste-wijk-van-nederland-de-lockdown-het-vriest-binnen~abc3f3746/ Dit is de stand van het voormalig democratisch Nederland dat langzaam meer en meer lijkt op een bananenrepubliek waar dictatuur momenteel de orde van de dag is.

  Like

 15. droevige mof zegt:

  Wilders op 14 oktober 2020 over de coronamaatregels:
  “We leven in een democratie waarbij er regels zijn die moeten worden gehandhaafd”
  Een ietwat cryptische zin. Welke regels bedoelt hij? En waar is het geregeld om het leger in eigen land in te zetten voor politietaken?

  Like

 16. Jan zegt:

  Klotejood! Je moeder!
  video

  Like

 17. Jan zegt:

  De politie bestaat dus alleen nog uit sukkels
  video van Afrikanen (jawel)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s