Tweet van Jan Dijkgraaf

Dat vroegen de slachtoffers van de Toeslagenaffaire zich ook af.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Jan Dijkgraaf)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tweet van Jan Dijkgraaf

 1. Hovawart zegt:

  Het kabinet Rutte is als een zwaar verslaafd familielid of vriend, je blijft geld geven om te helpen om weer op te krabbelen en geloven in mooie verhalen, maar telkens wanneer je thuiskomt nog blij mag zijn dat al je spullen niet zijn gejat…….de zucht naar macht is gelijk aan de verslaving aan drugs……. hoog tijd dat Rutte’s monkey cold turkey gaat…

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Plank zeker voor 50& misgeslagen.

  Like

 3. Mary zegt:

  En dat zegt de man die de totale economie van Nederland naar de kloten helpt, Mensen tot zelfmoord aanzet om dat ze geen toekomst meer zien, die de veiligheid van Nederlanders op het spel zet door honderduizenden agressieve uitvreters hier naar toe te halen, die met leugens en bedrog de grondrechten van Nederlanders stiekem afneemt, die mensen letterlijk de adem ontneemt d.m.v. mondlappen verplicht te stellen onder het mom van medische noodzaak terwijl Ollengren op 2-10-2020 verklaard dat het, zoals we al dachten, niets met medische noodzaak maar met “gedragsbeinvloeding” te maken heeft, die kwetsbare mensen (in eenzaamheid) opsluit in ruimtes waar ze in ieder geval mocht er griep zijn besmet worden, die hele gezinnen uit elkaar rukt, die medicijnen verbied/onthoud die bij ernstige griepverschijselen de fysieke problemen binnen 24 uur oplossen zodat mensen niet aan die verschijnselen overlijden (indirect moord), die kinderen hun levens ontwricht door scholen te sluiten etc., die mensen hun pensioenen (verdiend loon) van ze steelt en “weggeeft”, die steelt van de Nederlanders om de schulden van landen die er een klerezooi van gemaakt hebben, zoals Frankrijk, Italie, Griekenland etc., te dekken, die de hele natuur naar de kloten helpt door ongelooflijk veel bos wereldwijd te laten kappen voor zijn vervuilende biocentrales die dan weer vallen onder zijn klimaatleugens, die mensen alle vrijheden die ze hebben ontneemt onder het mom van een virus daar waar een ieder zijn grote vriend Schwab van het WEF, waar diezelfde Rutte laatst nog een award in ontvangst mocht nemen voor de misdaden die hij pleegt t.o.v. zijn eigen volk, kan horen dazen over de “grote reset ” en het gebruik van Covid-19 waar maanden voor de “uitbraak” in Wuhan door zijn andere grote vriend Gates en dat WEF de pandemie voorbereidingen besproken werden……en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  En die denkt nu alle Nederlanders op te kunnen sluiten onder het mom van regelrechte leugens, of dacht hij nu werkelijk dat iedereen gek was……
  Dan hebben we het nog niet eens over wat er op korte termijn allemaal nog voor shit gepland staat voor de bevolking door Rutte en Co, WEF, VN, etc.etc.(allemaal te vinden hoor de agenda’s zijn te lezen)
  En die vraagt wat mensen bezielt???

  Geliked door 3 people

  • De keuze ligt nog steeds bij de Burgers! Die overigens wel steeds moeten controleren of de (ongekozen) politici wel te vertouwen zijn….

   Like

  • Julia zegt:

   Mary Helaas de meerderheid van onze bevolking heeft voor maart a.s. haar keuze al bepaald en zijn zeer onder de indruk van het wanbeleid, het slopen en de leugens van Rutte. Tenminste als men moet geloven wat de linkse media publiceert (kan ook linkse propaganda zijn) over het aantal zetels van sloper Rutte volgens de peilingen staat. Maar we zullen het afwachten hoe het gesteld staat met de gemiddelde Nederlander en dan zal blijken of sloper en beroepsleugenaar Rutte wederom de meeste zetels krijgt dan zijn al die aanhangers die blijkbaar er genot in hebben om mede ons land verder naar de afgrond zal leiden geen knip meer voor hun neus waard zijn en zelfs hiervoor zelfs de toekomst van hun eigen kinderen opofferen. .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s