VIDEO Jensen: “Schuld rellen ligt bij overheid”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Jensen: “Schuld rellen ligt bij overheid”

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. renato zegt:

  Op Rotterdam Zuid is nu inmiddels de pleuris uitgebroken. Ik woon er vlakbij. Er is een soort van waterscheiding die wordt gemarkeerd door de Bree met in het verlengde de Strevelsweg. Aan de ene kant in Vreewijk woont de historisch overgebleven autochtone clan en aan de andere kant de geïmporteerd en voortgeplant Anatolische kliek. De georkestreerde multiculti bagger is dus bagger gebleken.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  De schuld bij deze rellen ligt niet alleen maar bij de (linkse) overheid maar ook voor een groot deel bij de ouders van dat akelige uitschot dat Eindhoven, Tilburg, Nijmegen, Enschede, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Urk etc. helemaal onveilig heeft gemaakt!
  Het is al zeker 50 jaar lang bewezen dat, toen een groot aantal vervloekte linkse klootzakken in de politiek het onderwijs, leger, landbouw, zorg, verkeer, waterstaat, godsdienst enz. gingen verpesten, met de beruchte Mammoetwet, er ook iets helemaal mis ging met de opvoeding van kinderen en de daaruit voortkomende generatiekloof!
  Ouders gingen hun kinderen namelijk opeens uit liefde, goedbedoeldheid, bemoeizucht en eigenbelang anti-autoritair opvoeden, ze waren altijd lief en aardig tegen hun kroost zonder hen kritiek of standjes te geven, laat staan straf, ze begonnen hen gruwelijk te oververwennen en overbeschermen, gaven hen overdadige luxe, cadeau’s en bergen zakgeld of complimentjes, verkeerde dingen werden van hen gedogen zoals die ouders daar zelf niet het slachtoffer van werden, ze brachten hen geen normen en waarden bij en belaagden iedereen die het ook maar waagde om hun “zielige” kroost daarop aan te spreken en af te straffen! De jongens hoefden zelfs niet eens meer in militaire dienst te gaan waar hen juist discipline werd bijgebracht! Want die ouders wilden namelijk dat hun kinderen altijd gelukkig, blij en tevreden zouden worden zonder enige zorgen of kwaad in de wereld!
  Helaas kunnen vooral mannelijke jongeren hun testosteron hierdoor niet beheersbaar houden waardoor ze ontzettend snel ontsporen en agressief worden en zich gaan ontladen tegen iedereen die zij als vijanden beschouwen; de overheid en autoriteit, politieagenten, winkeliers, nette burgers, zogenaamde “fascisten en racisten” enz.!
  En nou is dan ook mijn vraag aan de ouders en verzorgers van dergelijk soort tuig (“jongeren” wil ik hen zelfs niet eens noemen!): was DIT soort ellende, geweld, vernielzucht en mishandelingen in deze maatschappij inderdaad jullie bedoeling geweest met wat jullie kroost hebben aangericht? Jullie zijn feitelijk medeschuldig aan het ontsporen van jullie kinderen en dan moet je daar ook maar de gevolgen van ondervinden!
  Dit zijn gewoon een stelletje akelige snertouders (ik reken ouders die hun kinderen wel goed hebben opgevoed natuurlijk NIET mee!) die hun kinderen totaal hebben verpest en dat zal die ouders altijd blijven achtervolgen! En vooral omdat hun kinderen blijkbaar hun ouders verre van dankbaar zijn voor die vreselijke “opvoedkunde”!

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. David zegt:

  Een eenling bespuiten ze met het waterkanon , maar als er winkelruiten worden ingeslagen is het water op!

  Like

 6. Edwin Vissers zegt:

  De Grote Leugen (Duits: Große Lüge) is een propagandatechniek. De term werd bedacht door Adolf Hitler en hij noemde het in zijn autobiografie Mein Kampf “een zo kolossale leugen dat niemand zou kunnen geloven dat iemand de waarheid zulk grof geweld aan zou doen”.

  Dat is de techniek die ze steeds gebruiken !
  Er zijn dus drie fasen te onderkennen:

  Genereer een PROBLEEM. Hierbij geldt dat alleen de perceptie van een probleem dus al voldoende is.
  Anticipeer op de REACTIE die gaat komen. Doordat jij het probleem en de oplossing al voorzien hebt, is deze reactie dus prima in te schatten.
  Kom met de enig mogelijke OPLOSSING. Wat dus in feite gewoon de invulling is van wat jij precies al wilde vanaf het begin.

  Like

 7. Eppo zegt:

  En nog maar binnen blijven halen die Murkenmeuk naar dit Land.
  Veel succes met die tyfuszooi van PvdA en VVD en nog wat hippies club uit t Haagje .

  Like

 8. M. zegt:

  Uiteraard hadden ze er weer baat bij de overheid om de teugeltjes nog verder aan te trekken en zingt de media weer het zelfde corrupte deuntje.
  Het volk verraden op alle fronten en de armoede in drukken en straks dan lopen janken als het echte volk in plaats van betaalde raddraaiers ze aan pap komt slaan?
  Die moordenaars die mensen laten afsterven terwijl men ze kan genezen en de loopjochies van de kromme wet om het volk te verneuken zijn wel de laatste om te komen janken.
  Wie heeft al die bende gemaakt van ons land ??

  NIET DE EIGEN BURGERS !

  Nogmaals beter je land normaal gauw normaal gaan regeren hufters want oorlog met het volk kunnen jullie geen van allen veroorloven en men zal er ook de gewenste orde niet uit kunnen scheppen.
  Ga het volk nog maar verder verneuken door ze de schuld te geven van wat jullie zelf veroorzaken en de arrogante corrupte hoogmoed zal tot de grond toe afgebroken worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s