84% Nederlanders wil niets weten van uitstellen Kamerverkiezingen: “Ze zijn belangrijker dan ooit!”

(Door: Bart Reijmerink)

Een ruime meerderheid van alle Nederlanders is van mening dat de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart gewoon moeten doorgaan. Het eventueel uitstellen van deze stembusgang zou rampzalig zijn. Op 17 maart moet namelijk iedereen in staat zijn om zijn of haar mening te kunnen uiten over, bijvoorbeeld, het coronabeleid en de Rutte-doctrine. 

Het is een bijzonder slecht idee om de verkiezingen uit te stellen, zo blijkt uit een peiling van Maurice de Hond die is uitgevoerd in opdracht van de nieuwe politieke partij Code Oranje. Maar liefst 84% van alle Nederlanders keert zich tegen het uitstellen van het kiezen van een nieuw parlement, zo maakt de beweging van Richard de Mos bekend.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op 84% Nederlanders wil niets weten van uitstellen Kamerverkiezingen: “Ze zijn belangrijker dan ooit!”

 1. Bas zegt:

  Als je met een masker op naar de supermarkt kan gaan, kan je ook gaan stemmen met een masker op.

  Like

 2. Peter zegt:

  Aan de macht blijven,en de plannen van Merkel doorzetten,daar is alles om te doen.
  Weg met het hele zooitje,er wordt een heel smerig spel gespeeld .

  Like

 3. Julia zegt:

  Dat moeten we ook niet toestaan. Stemmen is stemmen en niets maar dan ook niets is reden tot uitstel of verder doorschuiven. Als dit idiote plan door gaat dan weten we precies wie hier nog de wet bepaald namelijk dictators en misdadigers tegen de menselijkheid Rutte en De Jonge. De grondleggers met van onacceptabele desastreuze maatregelen en ellende. Dan hebben ze helemaal vrij spel. Democratie is democratie, verkiezingen blijven verkiezingen daarmee uit.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  84%, dat is net zo’n kleine meerderheid als destijds bij het referendum inzake de Europese Grondwet. Daar hoef je je als Kim Yung Rutte weinig van aan te trekken. Dat zal ie dan ook beslist niet doen. Je bent per slot van rekening dictator of je bent het niet.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. Dré zegt:

  Gelijk ff inenten als je gaat stemmen!!!

  Like

 6. Mary zegt:

  Goh zouden dan al die positieve berichten van de MSM en “peilingen” over Rutte/VVD en het hoge aantal zetels waarop ze nu zogenaamd staan fake news zijn? zo te zien wil 84% zo snel mogelijk afrekenen met de dictator en Co. Hebben we niet kortgeleden zoiets gezien in Amerika waar de MSM en de “Democraten” zeker wisten dat Biden zou winnen waar hij nog geen 10 mensen bij elkaar kreeg tijdens een rally, waar ze stemtel systemen gebruikte waar (bewezen) de stemmen voor Trump ineens naar Biden gingen……..
  Wat blijkt nu de stemtelsoftware die de Tweede Kamerverkiezingen gaat inzetten in maart zal volgens Duitse security onderzoekers Johannes Obermaier en Tobias Madel een probleem op gaan leveren, ze leveren daar het bewijs voor, dat de systeemconcepten van de software in strijd zijn met wat gewoonlijk als standaard wordt gebruikt in beveiliging van dergelijke systemen. Door diverse kwetsbaarheden is de uitslag volgens de Duitse onderzoekers zelfs ongemerkt aan te passen!!!!!
  Wat een overeenkomsten nietwaar……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s