CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON

 1. bobzelf zegt:

  EN DE RUSSEN MAAR UITLACHEN , WHAHAHAHAHAHA

  OOM VLADY

  Like

 2. Jan zegt:

  De poging om een ​​eenpartijenoligarchie te installeren is voorbestemd om te mislukken
  Door Steve McCann
  Verspreid over de hele lengte en breedte van de Verenigde Staten zijn degenen die uit eerste hand de tirannie van despotische heersers en repressieve eenpartijen hebben meegemaakt. Tegenwoordig kijken velen van ons die hier als vluchtelingen kwamen met verbijstering en een mild gevoel van schroom toe hoe de zich niet bewuste, in zichzelf gekeerde, kinderachtige autocraten in de heersende klasse vastbesloten zijn hun disfunctionele versie van een eenpartijstaat op te leggen op een natie die ze blijkbaar niet kennen of begrijpen.

  Het overgrote deel van dit kader van zelfbenoemde intellectuelen en maatschappelijke elites verschilt weinig van die in verschillende Europese landen. Ze worden niet alleen geteisterd door een ernstig geval van narcisme, maar behoren ook tot de meest goedgelovige en gemakkelijk te manipuleren vanwege hun overdreven behoefte om zich superieur te voelen ten opzichte van degenen die zij beschouwen als mindere medeburgers. Dit gevoel van superioriteit komt uiteindelijk tot uiting in de onveranderlijke overtuiging dat zij voorbestemd zijn om de ongewassen massa te regeren. Daardoor vallen ze gemakkelijk in de ban van een charismatische leider of zijn ze bereid om elke zinloze filosofische theorie of deviantie te aanvaarden die helpt om hun status onder de elites van de natie te verankeren.

  George Orwell schreef in een brief uit 1944 (5 jaar voorafgaand aan de publicatie van zijn baanbrekende werk in 1984) het volgende:

  Er is een feit dat de intellectuelen een grotere totalitaire kijk hebben dan de gewone mensen. Over het algemeen hebben de Engelse intelligentsia zich tegen Hitler verzet, maar door Stalin te accepteren. De meesten van hen accepteren direct dictatoriale methoden, geheime politie, systemische vervalsing van de geschiedenis enz. Zolang ze het gevoel hebben dat het aan ‘onze’ kant staat.

  De huidige American Ruling Class heeft niet alleen dictatoriale methoden omarmd als een middel om hun doelen te bereiken, maar is verbazingwekkend slecht opgeleid dankzij decennia van indoctrinatie in plaats van onderwijs aan de Amerikaanse universiteiten. Deze slechte opvoeding omvat niet alleen een onvermogen van de overgrote meerderheid om te redeneren en een originele gedachte te genereren, maar ook een adembenemende onwetendheid over de geschiedenis van de mensheid, en een diepgaand onvermogen om de Amerikaanse levenswijze en burgerij te begrijpen.

  De geschiedenis van de 20e eeuw staat vol met voorbeelden van naties die zijn bezweken aan een tirannieke heerschappij van één partij. In alle gevallen delen deze landen ten minste een van de twee kenmerken. Ten eerste leden ze als gevolg van wereldwijde of regionale oorlogen een overweldigende vernietiging van hun samenlevingen en economieën, waardoor de deur werd geopend voor degenen die het marxisme / socialisme omhelsden als een remedie voor de kwalen van de natie. Ten tweede had geen van deze naties een eeuwenlange geschiedenis van vrijheid en zelfbeschikking.

  De meest opvallende voorbeelden van totalitair eenpartijstelsel waren Duitsland en Italië, en momenteel Rusland en China. De verwoestende fysieke en financiële vernietiging van de Eerste Wereldoorlog veroorzaakte chaos in deze Europese landen. De Tweede Wereldoorlog opende de deur in China voor Mao Zedong om de suprematie van zijn partij te versterken, aangezien hij dit niet had kunnen doen in eerdere interne conflicten. Deze vijandelijkheden waren de katalysator voor de opkomst van de macht van een eenpartijstelsel in al deze landen onder de vlag van fascisme, nazisme of communisme. Verder had geen van deze naties (en anderen met disfunctionele verarmde samenlevingen die bezweken aan een eenpartijstelsel, zoals Cuba) een betekenisvolle geschiedenis van een succesvolle multiculturele samenleving die doordrenkt is van vrijheid en ongebreideld kapitalisme.

  De Verenigde Staten zijn niet aan het bijkomen van de nasleep van een verwoestende oorlog op hun grondgebied. De bevolking lijdt niet onder de gevolgen van een enorme depressie. Deze natie heeft 245 jaar lang individuele vrijheid en vrij ondernemerschap gepromoot en ervan genoten. Als gevolg hiervan is zijn economie, vooral in de afgelopen eeuw, de meest succesvolle en dominante in de wereldgeschiedenis. Amerika is het enige land in de annalen van de mensheid dat het onbeperkte recht van de bevolking om wapens te bezitten en te dragen als bolwerk tegen een onderdrukkende centrale regering heeft goedgekeurd. Dit is niet nu, noch is het ooit geweest, een natie die rijp is voor de opkomst van een eenpartijen totalitair bewind.

  Dus de huidige verliefdheid op zichzelf door de elites van dit land staat op het punt om tegen een bakstenen muur aan te rennen. Hun poging om de Verenigde Staten om te vormen tot hun hybride versie van een eenpartijen-oligarchie onder de vlag van een nieuwe hybride vorm van socialisme, is gedoemd te mislukken.

  Hun psychotische obsessie om zich te ontdoen van de dreiging die Donald Trump vormde voor hun hegemonistische plannen heeft geleid tot ongedwongen en fatale fouten. De overduidelijke diefstal van de verkiezingen van 2020 met het Chinese Coronavirus als dekmantel. Ongegeneerd en met kwaadwillig wordt de helft van de stemgerechtigde burgers belastert als binnenlandse terroristen die moeten worden overwonnen en heropgevoed. Bijna 70% van de bevolking ervan beschuldigen racistisch te zijn, alleen vanwege hun blanke huidskleur. Niet in staat om zichzelf te beheersen en binnen enkele uren nadat ze de controle over het Congres en het Witte Huis hadden overgenomen, stortte ze zich voorover op een onbekend politiek terrein door een lawine van Executive Orders uit te vaardigen.

  Deze acties onthullen een hersenloze factie in het proces van het nabootsen van de laatste scènes in The Wizard of Oz *die het groene gordijn terugtrekken en hun ware kleuren, karakter en incompetentie blootleggen.

  *(WIZARD OF OZ-THE MAN BEHIND THE CURTAIN
  ….
  Narcisten houden ervan om bewonderd en gevreesd te worden. Zouden we bang zijn voor de tovenaar zonder de dreunende stem, het gigantische geprojecteerde hoofd en de donder? Het herinnert me eraan dat de narcist gewoon een kleine man is die zich achter een gordijn verstopt en een andere (in hun ogen “betere” versie) van zichzelf projecteert op anderen. Ze willen gezien worden in het licht van gezag, achting en wijsheid. Ze willen alles weten, of ze weten alles. Ze zijn natuurlijk gewoon de man achter het gordijn, maar ze doen er alles aan om anderen dat niet te laten zien, ongeacht wie zij daarbij kwetsen
  ….
  http://torn-whybatteredwomenstay.com/wizard-of-oz-the-man-behind-the-curtain/)

  De overgrote meerderheid van de bewoners van de regeringsklasse is niet de beste en slimste. Het zijn slechts meelopers die een onverzadigbare behoefte hebben om als onderdeel van de massa te worden beschouwd. Hoewel velen universiteitsdiploma’s van de elite aan de muur hebben hangen, ontbreekt het hen bijna aan wat vroeger algemeen bekend stond als gezond verstand. Hun meest prominente persoonlijke kenmerken zijn zelfverheerlijking en bekrompenheid. Hun omhelzing van het marxisme / socialisme is egoïstisch, aangezien deze filosofie een almachtige heersende klasse of oligarchie bekrachtigt. Toch konden ze geen week overleven in die repressieve samenlevingen die ze verheerlijken en de rest van het land willen opdringen. Wanneer ze met hun mislukkingen worden geconfronteerd, geven ze steevast anderen de schuld en zijn ze voor het grootste deel morele en fysieke lafaards. Ze zullen niet opkomen tegen een georganiseerde en vastberaden burgerij.

  Daarom moeten Amerikanen nu mobiliseren om niet alleen schermutselingen te winnen, maar ook om permanent deze dwaze grootheidswaanzinnigen te sturen die vastberaden zijn om Amerika te veranderen en een eenpartijenoligarchie te creëren. De tijd is gekomen voor ongebonden en vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid, zoals omarmd door Gandhi en Martin Luther King. Marsen en demonstraties moeten gemeengoed worden. Bovendien moet de overgrote meerderheid van de Amerikanen stoppen met het kijken en lezen van de reguliere en sociale media en in plaats daarvan alternatieve nieuwsbronnen zoeken en ondersteunen.

  De burgers van iedere staat moeten mobiliseren en eisen dat onwettige of illegale edicten en uitvoerende bevelen die uit Washington komen, genegeerd moeten worden door de individuele gouverneurs van de staat en niet alleen voor de rechtbank worden aangevochten. De burgerij moet zich krachtig en onmiddellijk concentreren op het wijzigen en codificeren van verkiezingswetten in alle staatswetgevers. Verder zou de focus bij toekomstige verkiezingen niet op het Congres moeten liggen, maar eerder op gouverneurschappen en staatswetgevers in het hele land.

  Het is absoluut noodzakelijk dat de mensen stemmen in de voorverkiezingen van het congres alsof dit de algemene verkiezingen zijn om zich te ontdoen van de waardeloze functionarissen die de verkiezingsfraude van 2020, de tweede afzetting van Donald Trump en elke wetgeving die de tiranie bevordert, hebben geholpen en de agenda van de Ruling Class hebben bevorderd.

  Ten slotte moeten verschillende elementen van de bevolking niet langer ten prooi vallen aan de niet zo subtiele boodschap van verschillende elementen van het reguliere en sociale mediamonopolie dat alles verloren is en dat links de oorlog heeft gewonnen om de natie te transformeren. Dat hebben zij niet en zullen krijgen zij ook niet voor elkaar. Pessimisme en defaitisme zijn waar de heersende elites op rekenen. Vertrouwen en de bereidheid om voor dit land te vechten is een eigenschap van ons allemaal die door het Amerikaanse volk werden gered uit de ketel van de onvoorwaardelijke oorlog of de tirannie van onderdrukking die we uit de eerste hand hebben ervaren en dit bij veel van onze medeburgers blijven zien dag.

  De bovenstaande acties zijn geworteld in de vrijheden die Amerikanen hebben genoten sinds 1776 en kunnen dus door geen enkele factie of partij worden geëlimineerd zonder een gewelddadige burgeroorlog te veroorzaken die ze zullen verliezen. Daarom zal de huidige poging om de Verenigde Staten een eenpartijenoligarchie op te dringen nooit slagen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  De communistische revolutie van Amerika

  Like

 4. Jan zegt:

  California will END its stay-at-home orders today.

  Chicago reopened indoor dining last week.

  Michigan will allow restaurants to open next week.

  Either Joe Biden is a miracle worker, or these Democratic lockdowns were POLITICAL all along!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Landverrader Brennan:

  John O. Brennan
  @JohnBrennan
  Imagine prospects for world peace, prosperity, & security if Joe Biden were President of the United States & Alexei Navalny the President of Russia. We’ll soon be halfway there

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s