D66 A´dam: “Rellende jongeren is de schuld van gebrek aan kansen, verveling en werkloosheid”

(Door: Bert Brussen)

Bron:
“ThePostOnline”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op D66 A´dam: “Rellende jongeren is de schuld van gebrek aan kansen, verveling en werkloosheid”

 1. Lost Johnny zegt:

  D66 heeft nog nooit van Marrekane gehoord denk ik….of men wil gewoon niet de realiteit onder ogen zien…

  Dit soort rellen is het geurtje van de soep die multicultureel heeft….over 10 jaar is dit geen nieuws meer….maar het nieuwe normaal…de erfenis van een stel rugge graat loze politici die dan hun vette pensioen vieren….

  Iedere dag dat er vreemd volk de grenzen over komt om hier te wonen is een groter bloedbad in de toekomst.

  Geliked door 5 people

  • Ruben zegt:

   Over 10 jaar zijn wij er allang niet meer.
   Wij zijn de laatste generatie Nederlanders.
   Dit alles is gewoon lang geleden gepland.
   Het zijn nog allemaal ‘ onschuldige ‘ relletjes.
   Het grote geweld moet nog beginnen, misschien wel heel snel.
   Er komt een tijd dat wij uit huis worden gesleurden afgeslacht en ‘ onze’ vrouwen en dochters worden verkracht en gemarteld.
   Maar deze groepen ‘ jongeren ‘ ( u weet wel wie ik bedoel) worden gewoon gebruikt.
   De echte machthebbers blijven buiten schot.
   Wij staan aan de vooravond van gruwelijke taferelen.
   Meteen na deze ellende komt de derde wereldoorlog.
   Gruwelijk, dodelijk, maar zal relatief kort duren.
   Paus JP II verklaarde ooit aan een Duitse journalist dat er ieder uur, uur op uur, miljoenen doden zullen vallen.
   Grote overstromingen zullen de wereld treffen en de komst van de antichrist.
   Onze nabije toekomst is verschrikkelijk en niet te aanvaarden, maar we moeten wel.
   Ik had ook liever in een andere tijd geleefd, maar liever koekjes worden niet gebakken.
   We kunnen elkaar alleen nog geestelijk troosten en bemoedigen en en bidden tot God om barmhartigheid voor onszelf en de naaste.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Wat is die God toch voor een lul , dat ie ons dit allemaal aandoet , Ruben ?
    En dan ga jij bij dat serpent nog smeken voor een beetje barmhartigheid ?
    Je gaat toch ook geen troost zoeken bij de maffia ?
    Zie je nou zelf de dwaasheid hiervan niet in ?

    Met één hooivork kun je jezelf beter beschermen , dan die hele verknipte godskliek bij elkaar .
    Gebeden , gezang , gebid , gesmeek , het helpt allemaal geen donder !

    Geliked door 4 people

   • delamontagne zegt:

    SLACHTOFFERS VAN GODSDIENST

    Andrew Wantland, 12 jaar oud.
    Stierf aan onbehandelde suikerziekte toen een CHRISTELIJKE wetenschappelijk beoefenaar probeerde hem te genezen door 4 dagen lang te bidden.
    Er werd geen medische hulp gezocht of erin voorzien.
    En dit terwijl de toestand van Andrew heel makkleijk te behandelen was geweesrt………….

    BRON:
    https://antheosis.wordpress.com/2013/04/25/victims-of-religion/

    Like

   • In Athene stond een altaar ‘Voor de onbekende god’ (cfr Paulus, ergens in de bijbel).
    Of hij ook machtiger was dan al die andere weet ik niet.
    Maar net zomin als die anderen heeft hij (zij? het?) zich ooit gemanifesteerd als hulpje in de problemenhuishouding. Hooguit als gewenste ‘troost’.
    ‘Meneer Ruben wacht op antwoord’

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    In vroegere tijden, zoals in de Bijbel, hebben talloze heidense volkeren, waaronder helaas ook de joden, allerlei valse afgoden aanbeden die ze, ironisch genoeg, zelf hadden geschapen uit goud, zilver, brons, ijzer, hout, steen etc. en al werden die met ogen, neus, mond, oren, handen voeten enz. uitgerust; je had er gewoon geen fluit aan om die te aanbidden of daar (brand)offers voor te brengen want die prutsgoden leefden gewoon niet en ze konden dus ook helemaal niets!
    Als dat linkse tuig, de radicale moslims en al die relschoppers lijken gewoon Satan, de duivel, te aanbidden of Allah, een moslimgod, waarvan niet eens bekend is of die dit soort onlusten had goedgekeurd! En zelfs talloze atheïstische leiders kwamen er snel achter dan ongeloof vaak meer in hun nadeel werkten dan in hun voordeel omdat zij zichzelf al als goden zagen terwijl ze niets anders bleken dan gewone stervelingen!

    Like

   • Johan zegt:

    Beste Ruben, dat is allemaal fake nieuws. Heb je teveel naar de NOS gekeken ?

    Like

  • bobzelf zegt:

   12 POINTS FROM THE ATHENS JURY

   OOM THE KING OF ATHENS

   Like

   • karton zegt:

    @ Jules Vismale op 26-1-2021 om 22.52 u. Diverse heidense volkeren hebben afgoden aanbeden. Niet alleen heidense volkeren deden dat @ Jules V. Wat denkt u van de Nederlanders die Lou de Palingboer aanbaden ? Lou voer er wél bij en liet zich op velerlei gebieden verwennen door z’n vrouwelijke aanbidsters ! Het aanbidden van afgoden is van alle tijden !

    Like

 2. Jan zegt:

  en gaat over tot de orde van de dag.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Het is niet eens meer verrassend dat die “jongeren” als eersten zoveel ellende gaan aanrichten en dat is, buiten de softe ouders, ook de schuld geweest van de linkse overheid! Zij hadden toch kunnen weten dat deze generaties (door verkeerde opvoedingen, overdadige luxe en teveel vrijheid) zich niet willen laten opsluiten en hun vrijheid laten afpikken, gelijk aan meerdere oudere generaties in Nederland en daarbuiten, daarmee nog meegeteld dat er ook een hoop allochtoons geruis onder zit die zich hier vrijwel nooit hebben aangepast!
  De voorspellingen dat er ooit in Nederland en Europa een soort burgeroorlogen gaan uitbreken is thans werkelijkheid geworden en dat maakt ook weer goed duidelijk dat de gehate EU-politici, die toch dolgraag een Verenigd Europa wilden en volkeren proberen samen te smeden die totaal niet bij elkaar passen, in werkelijkheid nooit en te nimmer een dergelijk Europa kunnen scheppen!
  Nou zal een groot deel van dat smerige tuig zich ook tegen de overheid gaan keren die hen zo hebben oververwend en -beschermd en dat is hun “dank” naar hun akelige linkse gastheren toe die net zoveel schuld hebben aan deze ontstaande ellende!

  Geliked door 2 people

 4. leo1 zegt:

  Migrantenrellen in Rotterdam zijn het resultaat van de “Sinterklasje kom maar binnen met je knecht politiek ”
  Wie zaait zal oogsten.

  Een Rotterdammert sloop zn stad niet !!

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Respect voor Aboutaleb dat hij het reltuig en ouders toespreekt (heb ik overigens die linkse hete aardappel Halsema nog niet zien doen) maar Aboutaleb had ook zijn niet uitsluitend in het Nederlands moeten doen maar zeer zeker in het Arabasch omdat vele ouders IK BEGRIJPE NIET TAAL verstaan of kunnen volgen ondanks deze al in jaren profiteren van ons sociaal stelsel en zich nog nimmer hebben aangepast aan onze normen, waarden en cultuur of enigszins moeite hebben gedaan te integreren. Dus graag ook de kosten van de vernielingen bij de ouders van minderjarig tuig uit dit soort wijken verhalen desnoods door flink te korten op OUTKERING misschien dan begrijpe dat zij hun tuig beter moeten opvoeden en normen en waarden dienen bij te brengen. Wel veel kinderbijslag en toeslagen ontvangen maar totaal geen verantwoordelijkheid.

   Geliked door 1 persoon

 5. Marijke zegt:

  Geen school? Geen kansen? Ik denk dat ze dan beter naar land van roots kunnen vertrekken waar ze ongetwijfeld wel krijgen wat ze nodig hebben.

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Rellende jongeren is mede de schuld van D66, als “regerings”partij” zorgt/zorgde zij er mede voor dat dat zootje hier is binnen gekomen, en nog steeds binnen komt , bijna altijd ongenood !

  Like

 7. Willem zegt:

  Verveling???? Werkloos???? Gebrek aan kansen???? Geen school???? Wat een gelul, er bestaat internet tegenwoordig, meer dan genoeg mogelijkheden en kansen, je kan iedere dag een studie beginnen en initiatief nemen om jezelf te verbeteren, daar kan je ook subsidie voor aanvragen. Het enige punt is, je moet het wel doen/willen, maar ja, dan komt er ineens een andere aap uit de mouw, IQ te laag, echt integreren mag niet van de islam, democratie is haram etc., etc., etc., maar we moeten nog veel diverser worden volgens F.Timmermans anders komt er oorlog, dus open die grenzen voor nog meer van deze kansparels zodat de religie van de vrede o.l.v mevrouw Kaag voor rust en stabiliteit kan zorgen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Astrid zegt:

  Waarom haalt men al die kansloze uitheemse parels dan ook naar NL? Hier hadden en hebben we ze echt niet nodig hoor. In hun thuislanden, daar valt nog een hoop te doen, straten leggen bijv. of huizen bouwen. Maar ja, liever lui dan moe. Zo is die achterlijke cultuur.

  D66 komt dus weer met het oude verhaaltje en denkt dat we er nog steeds intrappen. Het ligt niet aan vredelievend NL, het ligt aan de arabische mentaliteit van niet willen werken, maar liever stelen, roven en verkrachten. Was daar maar een al dan niet dodelijk vaccin voor.

  Het is niet de schuld van de Hollanders dat juist D66 en Groenlinks van deze uitheemse ‘kansenparels’ duivelse, dwingelanderige etterbakken heeft gemaakt, samen met al die andere linkse ratten die altijd over andermans portemonee willen beslissen.
  Opportunistisch D66 wil dat de hele wereld overwoekerd wordt met dit soort laagvibrerende non-valeurs. Wat mij betreft mogen er in de eigen kringen nu wel eens wat koppen gaan rollen, al dan niet letterlijk, want het is net onkruid dat steeds weer opduikt en ons landje kapot maakt.

  En ja, natuurlijk zijn onze eigen Hollandse jongeren gedemotiveerd geraakt door decennialang fout beleid en inmiddels wilt u ze het liefst de hele dag opsluiten, terwijl de Marokkaanse ratten en apen vrij en bewapend rondlopen en onze winkels plunderen en onze auto’s in de fik zetten. Dit is precies wat D666 wilde en ik hoop dat ze die Alibaba-rovers nu ook eens in eigen kringen gaan meemaken.

  Weet wat u stemt straks, want de hoofddoekjes staan al klaar om de regeringszetels in te nemen. Ik ben blij dat ik geen kinderen heb. Sterkte voor allen die ze wel hebben, de toekomst is gitzwart. Niet naar school gaan heeft wel als voordeel dat ze nu niet meer met die linkse indoctrinatielesboekjes te maken hebben. Je kan ze beter leren schieten, hoe triest en onnederlands dit ook is. Het wordt erop of eronder. Sterkte voor alle Nederlandse ouders met kinderen en kleinkinderen. Welk toekomstperspectief kan je ze nog bieden….

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Astrid.Goed betoog,behalve over stemmen.Regeringen en politici hebben niets te vertellen politici worden omgekocht of gechanteerd en voeren braaf de communistische N.W.O. agenda uit.Waarom moslims al decennialang nederland en europa binnengehaald worden,heeft te maken met de grootste misdaad na de 2e wereldoorlog.Tussen 1973 en 1975 was er een zogenaamde oliecrisis (leugen) de olierijke islamitische landen hadden de oliekraan naar europa dichtgedraaid.Europa mocht alleen nog maar olie kopen als wij moslims lieten emigreren naar europa en de islamisering geen strobreed in de weg legde.Dit heet de resolutie van straatsburg getekend in 1975 door de raad van europa.

   Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Reinier van Dantzig snapt er niets van. Om te beginnen zegt hij: Dat is zorgelijk. Hij bedoelt natuurlijk: dat is zorgwekkend. De mensen bij wie het die zorg wekt zijn vervolgens zorgelijk.
  Dan zegt hij: Het is niet opgelost door ze elke dag van straat te vegen. Wat zou Van Dantzig ervan zeggen om ze naar hun moederland te sturen? Wonen zij gelukkig in een land waar ze geen hekel aan hebben, omdat het haram is, zoals Nederland. En zijn wij van het zooitje kansenparels af. Iedereen gelukkig.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Oorzaak globalisten uit de EU =D66 o.a. en 100% door migratie.

  Like

 11. Mieghummel zegt:

  Even aanvullen;
  Gebrek aan opvoeding, fatsoen, eer, i.q., arbeids ethos, leervermogen, zelfreflectie…

  Like

 12. Julia zegt:

  D66 de mede schuldigen aan de ongehoorde en onverantwoorde import en profiteurs. Dat zij de kans voor jongeren verzieken komt dat deze Duivels66 achter een volkomen wanbeleid staan waar door jongeren nu geen kans meer krijgen om normaal naar school te gaan en hierdoor enorme leerachterstanden oplopen die de kansen voor een goede toekomst ontnemen. De Duivels66 die achter al die zogenoemde minderheidsgroepen staan en ze alleen maar blijft faciliteren en importeren. Dat is wat deze extreem linkse partij onze samenleving en jongeren aan doet een partij met o.a. Kaag die zelfs terroristische Palestijnse organisaties steunt en daarvoor rooft uit onze belastingpot. Duivels66 die het referendum heeft vermoord Duivels66 die alle censuur oplegt. Kortom de meest vernietigende en desastreuze partij voor onze Nederlandse samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Allemaal een jeugdbasisloon geven en de aanvulling dealen en rauzen ze er wel bij….stelletje achterlijke ganeffekoppen en koekwousen daar in Den Haag.
  (ze moeten ze een cursus geven, schuttersputjes graven op de Lüneburger Heide, en ze daar ook in laten slapen, dichtgooien en zand erover, dat zal ze leren)

  Like

 14. Eppo zegt:

  Ze denken dat de Hollander Ze wel gaat heropvoeden .
  Veel succes met die tyfuszooi van die Haagse Hippies Zij hebben ze hier heen naar toe en binnen gehaald .
  Daaaaaaaaag hoor .
  Zijn die gekken uit het koortje uit Apeldoorn al gesignaleerd ?

  Geliked door 1 persoon

 15. Julia zegt:

  Die linkse duivels66 club zou zich eens moeten gaan realiseren wat hun voorkeur van het blijven binnenhalen van nog meer cultuurbarbaren de Nederlandse samenleving kost. Uitkeringen, toeslagen en bezetten van woningen en wijken. Waar wordt de rekening neergelegd natuurlijk bij de Nederlandse belastingbetalers. Vooral Amsterdam is totaal failliet en staat weer voorop om o.a. de gemeentelijke heffingen flink te verhogen om de failliete kas te vullen. Als die duivels66 eens de moed hebben zich te verdiepen in de problemen rondom de import en deze ouders eens flink de oren wassen zal een stap in de goede richting zijn. Natuurlijk zit er ook blank tuig tussen de raddraaiers maar het overgrote deel dat op de beelden zichtbaar is zijn niet de kaaskoppen die zich zwaar schuldig maken aan plunderen en vernielen. Maar leg a.u.b. niet de schuld bij anderen. Maar ja dat is nu eenmaal het ziekelijke linkse gedachten goed. Zelf de grootste schuldigen van alle ellende maar wel blijven wijzen met het vingertje naar anderen. Hoe intens triest dat D66 en ook Groen LInks hun eigen wanbeleid niet inzien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s