Illegale handel in privégegevens miljoenen Nederlanders uit coronasystemen GGD

Er wordt grootschalig gehandeld in miljoenen adresgegevens, telefoon- en burgerservicenummers, afkomstig uit de twee belangrijkste coronasystemen van de GGD. De politie heeft dit weekend twee personen gearresteerd die worden verdacht van deze illegale datahandel.

Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws, dat de GGD afgelopen vrijdag confronteerde met de illegale handel in persoonsgegevens uit hun systemen. Het cybercrimeteam van politie Midden-Nederland is daarop direct een onderzoek gestart.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Illegale handel in privégegevens miljoenen Nederlanders uit coronasystemen GGD

 1. Harry Willemse zegt:

  De Nederlandse overheid. Beter bekent als de grote niets kunner. Wie heeft er nog vertrouwen in overheid en diensten die daar direct mee gelieerd zijn? Het is een soort van omgekeerde koning Midas. Alles wat zij aanraken veranderd in stront.

  Geliked door 1 persoon

 2. M. zegt:

  https://welovetrump.com/2021/01/25/and-guess-what-causes-bacterial-pneumonia/

  Vooral interessant om te bekijken voor mensen die zichzelf kapot maken met een muilkorf.

  Geliked door 1 persoon

 3. gerrit zegt:

  Dat is de reden dat ik nooit een corona test zal doen .want onze gegevens zijn niet in goede handen bij onze overheid .

  Like

 4. Peter zegt:

  De Jonge met zijn app, dacht dat hij alleen afspraken had met de pillenboys .

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nu gaat er één klein dingetje fout in het hele coronagebeuren en meteen vliegen de aasgieren erop af.
  Verder gaat toch alles goed? 🙂

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Jan zegt:

  Ook in Canada is men er achter gekomen dat de bevolking voorgelogen wordt

  The first govt admission of faulty PCR testing in Ontario was July 7. 7 months later with countless others proving PCR tests are useless to diagnose COVID, govt & PH continue to instil exaggerated fears based on a falsehood

  Patrick Phillips MD
  @DrP_MD
  · 17 u
  “In light of our re-examination of the test protocol to identify SARS-CoV-2 described in the Corman-Drosten paper we have identified concerning errors and inherent fallacies which render the SARS-CoV-2 PCR test useless”

  Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  De persoonlijke gegevens die bekend zijn geworden door de z.g. corona-app van de overheid te downloaden , schijnen óók niet 100% veilig te zijn.
  Het veelvuldig veranderen van volgorde van vaccineren, het uitstellen van een tweede vaccinatie en méér van dat soort tekortkomingen/veranderingen heeft het vertrouwen in de gehele corona-aanpak niet vergroot.

  Like

 8. Julia zegt:

  Data lekken zijn de expertise van een falende overheid. Hoe dom met al dat testen wordt ook gelijk het DNA opgeslagen. Uw privé en medische achtergrond ligt op straat. Dit is niet de eerste grote blunder van de overheid weet u nog dat zelfs belastinggegevens compleet op straat lagen evenals zelfs dossiers van justitie. Wat is het toch een rampzalig falend kabinet de enige expertise is hoe houden we het volk nog langer onder de duim, hoe slopen we Nederland zowel economisch, maatschappelijk en sociaal verder. Nimmer zo een mislukt faal kabinet meegemaakt. Ze maken meer kapot dan ons lief is. Nu weer een besmetting in ons land https://www.telegraaf.nl/nieuws/1960090746/ggd-uitbraak-zuid-afrikaanse-coronavariant-bij-fysio-in-gorinchem-zeker-18-gevallen
  Dat krijgt men als je alles maar ongecontroleerd laat binnen varen. Wat wordt de volgende virus de Marokkaanse, de Turkse, de Syrische kortom de hele wereld vaart ongecontroleerd binnen hoelang duurt de lockdown, de mondmuil nog, hoelang moet het slopen nog doorgaan want we krijgen blijkbaar nog heel veel varianten binnen dus hoeveel gif moet er nog ingespoten worden. De farmaceutische industrie en de elitaire machtswellustelingen met haar belangen hierin worden stinkend rijk door de enorme nieuwe ontwikkelingen en massaproductie aan gif vaccins en van de burgers hun gezondheid wordt ingezet door ze te blijven platspuiten. .

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Een Carola-teststaafje met DNA ingeleverd, dus niet enkel de adresgegevens en DigID, bankgegevens, politieke voorkeur, maar ook uw volledige blauwdruk is bekend met vingerafdrukken, en dan noemen ze ons wappies…..ze weten alles en bespelen ons als een viool.
  (strijken tegen de haren in)

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Onze MBO-leraar van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en tevens viceminister-president krijgt een 5- als waardering voor z’n schoolprestatie, sorry Jonge maar het neigt sterk naar twijfelachtig / zwak, en per koninklijk besluit is bepaald dat het cijfer 5 nog geen voldoende is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s