Tweet Machiel de Graaf (PVV)

Miljarden belastinggeld besteed aan integratie, buurtvaders, moskeeën, cultuursubsidies, straatbbq’s, multicultifestivals, enkelbanden, resocialisatie en politie-iftars. 40 jaar lang.

Dank aan: VVD, CDA, PvdA, D66, CU, Groenlinks en SP!

#avondklokrellen

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Machiel de Graaf)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tweet Machiel de Graaf (PVV)

 1. bobzelf zegt:

  DUS ????

  STEM VVD EN 130 LANDVERRADERS …….

  DAAR WORDT U BLIJ VAN !!

  ( SACASME KNOP UIT )

  OOM ABOUTALEB

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Een nieuwkomer die eist dat het gastland zich aan hèm aanpast ipv andersom, is geen immigrant maar een bezetter.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Zo ervaren mensen uit een van de armste wijken van Nederland de lockdown: ‘Het vriest binnen’

  Bewoners van Moerwijk, een van de armste wijken van Nederland, zitten thuis met drie truien aan de lockdown en avondklok uit. De coronacrisis is voor veel Nederlanders lastig, maar voor deze Hagenaars waarschijnlijk nóg meer.

  Hun gehorige portiekflats zijn slecht geïsoleerd en sommige flats hebben zelfs nog enkel glas. De energierekening is torenhoog, want de warmte vliegt de deur uit. ,,Als het buiten vriest, vriest het binnen ook.” En wie pech heeft hoort de buren schreeuwen of snurken.

  ‘Liefst verhuis ik naar een dorpje, weg van corona’
  Ze stoken voor de mussen in de Van Ruysbroekstraat in Moerwijk. De straatnaam klinkt chic, maar de meeste bewoners moeten elke maand van een minimuminkomen de eindjes aan elkaar knopen. Dat de energierekening hoog is, is dan om te janken. En er is gigantisch veel achterstallig onderhoud.

  Schimmel en vocht tasten de leefbaarheid aan, vertelt Conny Ligtvoet die in haar straat een handtekeningenactie is begonnen.
  ….
  Leefgeld 70 euro per week

  https://www.ad.nl/binnenland/zo-ervaren-mensen-uit-een-van-de-armste-wijken-van-nederland-de-lockdown-het-vriest-binnen~abc3f3746/

  En honderden miljarden besteden aan het illegale geteisem en de klimaatkolder

  Geliked door 2 people

 4. Lost Johnny zegt:

  …ik mos de miljoenen die worden betaald aan terreur organisaties die hiermee hun mogelijkheden tot moorden en verkrapten kunnen beginnen. Rutte is hiervoor verantwoordelijk en hoort voor de rechter te staan, steun aan terrorisme is internationaal erkend als misdaad.

  Ik zie niks gebeuren maar iemand die zijn eigen volk verdedigd word in de rechtbank tot zelfdoding gedreven.

  In wat voor soort wereld leef ik? Wat is nog de grondslag voor een rechtssysteem?

  Geliked door 1 persoon

 5. Willem zegt:

  Idd met dank aan links en daar beginnen we nu de vruchten van te plukken. Nederland is weg gegeven aan de EU/islam waar we nu een kolonie van gaan worden en ik geloof degene die zei data dit nog maar het begin is. Zie ook Ingo Piepers.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Bewoners van Moerwijk…”

  ik zâh bes nog is een keâhtje net as vroegah in Moerwèk wille waune…

  Harrie Jekkers liever dan ik. Ik wil helemaal niet meer terug naar DenHagistan. Want De Haag is doâh de jare zau verandâhd, voâh mèn pagt veils te vlug jôh…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Julia zegt:

  Niets aan miszegd miljarden en miljarden verspild aan bodemloze putten en de import van gelukzoekers maar geen cent t.b.v. de gezondheidszorg om deze op te krikken, geen woningen voor eigen burgers die gewetenloos en schaamteloos op lange wachtlijsten staan, geen cent voor een kapot bezuinigd leger en politie die voor onze veiligheid garant behoort te staan, geen cent voor Nederlandse gezinnen die in diepe armoede zitten, een schimmelhokken wonen en afhankelijk zijn van voedselbanken, geen cent voor Nederlandse daklozen die buiten schuld dakloos zijn geraakt en op straat zwerven door gebrek aan opvang maar heel veel centen over om nieuwkomers zo snel mogelijk van huis, huisraad, gratis privileges en uitkering te voorzien, veel centen over om terroristische organisaties zoals o.a. BLM, KOZP subsidies te verstrekken, heel veel centen storten voor buitenlandse terroristische organisaties en bodemloze putten van ontwikkelingszorg, kortom ga zo maar door. Kortom onze belastingpot wordt leeg geroofd voor de EU en de bodemloze putten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Astrid zegt:

  “Miljarden belastinggeld besteed”
  Verspild bedoelt men natuurlijk, een enkele uitzondering daar gelaten.
  De harde lat had meer resultaat opgeleverd, plus een aansluitende uitzetting natuurlijk, want al die advocaten en gevangenissen kosten de belastingbetaler ook veel geld. Geld dat niet aan onze eigen jongeren is besteed. Wat een wanbeleid en wat een kwaadaardige opzet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s